Edvine,malo se zahebajemAllGunsBlazing je napisao/la:Ako smijem u njegovo ime, ne znaci, ali znaci da ce polahko propadati, jer ako oni njeg planiraju tek za godinu ili dvije uvesti u pocetnih 11, to ce ga unistiti...Megamon je napisao/la:Pajo,je li ovo znaci da Fabregas vise nije najbolji veznjak
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Megamon
- Kontakt:
Re: Arsenal
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Zar ti je malo 35m + 5m? I to funti!Megamon je napisao/la:Edvine,malo se zahebajemAllGunsBlazing je napisao/la:Ako smijem u njegovo ime, ne znaci, ali znaci da ce polahko propadati, jer ako oni njeg planiraju tek za godinu ili dvije uvesti u pocetnih 11, to ce ga unistiti...Megamon je napisao/la:Pajo,je li ovo znaci da Fabregas vise nije najbolji veznjak.Meni je Cesc uvijek bio precijenjen igrac,vise bio rovit nego zdrav.nije mi krivo sto je otis'o samo mi je tesko pao iznos novca koji cemo dobiti za njega.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne da je bio precjenjen, vec on ima takvo mjesto u Arsenalu da je prvi, i ovdje je klasicna prica covjek ispred kolektiva a to u Barci nece imati, tako da ocekujem i pad asistencija a i golova, jer nije isto kad se sva prica vrti oko tebe(ne pricam uopste o velicini kluba vec o ulozi na terenu) i kad si jedan od onih..Megamon je napisao/la:Edvine,malo se zahebajemAllGunsBlazing je napisao/la:Ako smijem u njegovo ime, ne znaci, ali znaci da ce polahko propadati, jer ako oni njeg planiraju tek za godinu ili dvije uvesti u pocetnih 11, to ce ga unistiti...Megamon je napisao/la:Pajo,je li ovo znaci da Fabregas vise nije najbolji veznjak.Meni je Cesc uvijek bio precijenjen igrac,vise bio rovit nego zdrav.nije mi krivo sto je otis'o samo mi je tesko pao iznos novca koji cemo dobiti za njega.
Celik!3,2,2.
e naigrace se taj u barci
(sarkazam
)
Realno gledajući u zadnje dvije godine forma Fabregasa je u padu,mislim da se neće biti problem za Arsenal njegov odlazak.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
to je vrijeme njegovog tugovanja za barcom, eto mu barca ebala ga onaColo Colo je napisao/la:Realno gledajući u zadnje dvije godine forma Fabregasa je u padu,mislim da se neće biti problem za Arsenal njegov odlazak.
GK - Szczesny, Fabianski, Mannone
RB - Sagna, Jenkinson
LB - Gibbs, Traore
CB - Vermaelen, Koscielny, Djourou, Squillaci,
DM - Song, Frimpong
CM - Wilshere, Ramsey, Diaby, Rosicky,
LW - Arshavin, Gervinho, Ryo
RW - Walcott, NEW RW, Chamberlain
CF - RVP, Chamakh,
To nam je ekipa ako odu Fabregas, Nasri, Eboue,Bendtner i Almunia.
RB - Sagna, Jenkinson
LB - Gibbs, Traore
CB - Vermaelen, Koscielny, Djourou, Squillaci,
DM - Song, Frimpong
CM - Wilshere, Ramsey, Diaby, Rosicky,
LW - Arshavin, Gervinho, Ryo
RW - Walcott, NEW RW, Chamberlain
CF - RVP, Chamakh,
To nam je ekipa ako odu Fabregas, Nasri, Eboue,Bendtner i Almunia.
Morat će se načekati da Xavi ode penzijucala je napisao/la:to je vrijeme njegovog tugovanja za barcom, eto mu barca ebala ga onaColo Colo je napisao/la:Realno gledajući u zadnje dvije godine forma Fabregasa je u padu,mislim da se neće biti problem za Arsenal njegov odlazak.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
- Megamon
- Kontakt:
http://www.fanatix.com/news/arsenal-boo ... -hint-146/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
http://www.skysports.com/video/inline/0 ... 35,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Preview Newcastle-Arsenal
Preview Newcastle-Arsenal
Celik!3,2,2.
- Megamon
- Kontakt:
Wenger izjavio da mu ne treba stoper
.Koji parmak 
Gdje je to izjavio? Ako je Kicker, mislim da je to onda stara vjest.Megamon je napisao/la:Wenger izjavio da mu ne treba stoper.Koji parmak
- armin arsenalovac
- Kontakt:
e gdje li si to procitao kad je 100 puta rekao da je u potrazi za stoperom !!Megamon je napisao/la:Wenger izjavio da mu ne treba stoper.Koji parmak
- Megamon
- Kontakt:
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 47691.html" onclick="window.open(this.href);return false;armin arsenalovac je napisao/la:e gdje li si to procitao kad je 100 puta rekao da je u potrazi za stoperom !!Megamon je napisao/la:Wenger izjavio da mu ne treba stoper.Koji parmak
- armin arsenalovac
- Kontakt:
ma 100 puta je rekao da trazi stopera,ovo je lazna informacija !!Megamon je napisao/la:http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 47691.html" onclick="window.open(this.href);return false;armin arsenalovac je napisao/la:e gdje li si to procitao kad je 100 puta rekao da je u potrazi za stoperom !!Megamon je napisao/la:Wenger izjavio da mu ne treba stoper.Koji parmak
Ma gluposti, cuj nije u potrazi za defenzivcem. A to sto je Evertonu poslao ponudu za Jagielku, pa zanimanje za Cahila, Dana??Megamon je napisao/la:http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 47691.html" onclick="window.open(this.href);return false;armin arsenalovac je napisao/la:e gdje li si to procitao kad je 100 puta rekao da je u potrazi za stoperom !!Megamon je napisao/la:Wenger izjavio da mu ne treba stoper.Koji parmak
hahaha pazite komentara koji sam uporavo procitao na jednom forumu:
Arsenal isnt a good looking guy who gets the best pussy ANYMORE!

Arsenal isnt a good looking guy who gets the best pussy ANYMORE!
kolko god da fabregas zelio ici u barcu i koliko god njegova forma bila u padu,boljeg veznjaka od njega za te pare Arsenal ne moze naci !veliki ce to biti gubitak.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Sad ce paja napisati ako vec nije napisao da je Fabregas najslabija karika u timu, da vodja zna sta radi, da vodja pametno posluje, da su to basnoslovni novci, da su i dalje dominantni, da je ovo najbolji potez sto se mogao napraviti, da ce nekakav wilshir biti 10x bolji od fabregasa i slicno... 
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.