FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pametnim igrom dobiti ovaj gosk a onda napuniti istok i sjever protiv veleza.
-
- Kontakt:
Zna li neko sta je sa ledetom, kakva je situacija oko njega?
-
- Kontakt:
Vecina klubova je u dugovima. Mi smo negdje u sredini po dugovima.burek pita je napisao/la:ma kakve pare jarane, mi smo kokuzi teski, a tesko da cemo u skorije vrijeme doci do vece kolicine novca, u dugovima smo do guse, plus kad tu dodamo da nemamo stadion niti cemo ga kad imati, onda je jasno da puno zaostajemo za nekim klubovima u ligi i da su u velikoj prednosti u odnosu na nas...al opet se dobro drzimo kakva je situacija, samo ne znam do kadFCS-FCS je napisao/la:Ove sezone nema "familije" pa nema ni problema. Uprava je stabilna i sa Irfanom rade dobar posao.Zaradile su se neke pare a već se zna da se igračima redovno isplacuju obaveze. Sve u svemu za sada je sve ok i InsAllah da se tako nastavi.
Isto tako vecina klubova nema stadion vec igra na opstinskim stadionima isl...
Trenira sa Sarajevom i nada se da če dobiti poziv od kluba na pregovore o potpisu ugovora .Ja ga nikad ne bih uzeo ali neznam da li je Irfan mog mišljenja (znamo se zakačit).Adnan 1986 je napisao/la:Zna li neko sta je sa ledetom, kakva je situacija oko njega?

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- The_Target
- Kontakt:
Pobrisana gomila gluposti, kao što će biti i svaki naredni post koji nema veze sa temom FK Sarajevo

Rođeni brato
treba skontati sta dobijamo sa njim a sta gubimoDRHAUSE je napisao/la:Trenira sa Sarajevom i nada se da če dobiti poziv od kluba na pregovore o potpisu ugovora .Ja ga nikad ne bih uzeo ali neznam da li je Irfan mog mišljenja (znamo se zakačit).Adnan 1986 je napisao/la:Zna li neko sta je sa ledetom, kakva je situacija oko njega?
nek Plisek procijeni i mislim da ce u narednih par dana biti jasno jel ostaje ili ide dalje
ja nisam za njega , prvo sto je izdo kad je najvise trebo a drugo , comor nije" vanserijski talenat" ali stice rutinu i iskustvo..u njegovoj igri ima pozrtvovanja i fakat se momak trudi , sto bi mu ovaj uzimo mjesto ???
ovoga izdajnika ostaviti ali pod uslovom potpisa minimalno 2 god
-
- Kontakt:
FCS-FCS je napisao/la:treba skontati sta dobijamo sa njim a sta gubimoDRHAUSE je napisao/la:Trenira sa Sarajevom i nada se da če dobiti poziv od kluba na pregovore o potpisu ugovora .Ja ga nikad ne bih uzeo ali neznam da li je Irfan mog mišljenja (znamo se zakačit).Adnan 1986 je napisao/la:Zna li neko sta je sa ledetom, kakva je situacija oko njega?
nek Plisek procijeni i mislim da ce u narednih par dana biti jasno jel ostaje ili ide dalje
ja nisam za njega , prvo sto je izdo kad je najvise trebo a drugo , comor nije" vanserijski talenat" ali stice rutinu i iskustvo..u njegovoj igri ima pozrtvovanja i fakat se momak trudi , sto bi mu ovaj uzimo mjesto ???
ovoga izdajnika ostaviti ali pod uslovom potpisa minimalno 2 god
mozda nebi bilo lose Kenu ostavit na klupi, Comora umjesto njega. Brzi je , jaci je , ni tehnicki ne zaostaje. A ledeta stavit na desnog beka pod uslovom da potpise na 2 godine. Tad bi dobili veliko pojacanje jer sa tim ugovorm i on bi morao gristi na terenu.
Zna li ko kad bi taj Dzafic trebo potpisati.
Idemo iskoristiti impresioniranost domaćina, neutralan teren i veliku podršku naših navijača. Ići na gostovanje, pobijediti,iftariti janjetinu neprocjenjivo
Sve potsjeća na Banoviće prošle godine 

Vidim @ batistuta da možemo u tom citluku imati dobar rezultat....u inat onim koji te napadaju za istinu koju si im reko
-
- Kontakt:
Kako su vam prosli juniori i kadeti juce protiv gabele?
Ma vjeruj mi to oni znaju, to oni sanjaju da imaju takvo drugarstvo, organizaciju, dekor i sl. Oni su u navijačkom raspadu, znamo šta su doživjeli prošle godine, ali to nije naša stvar ,mi idemo po bodove u Čitluk, pružiti podršku našoj mladoj ekipi i aBd slaviti u nej
delju

-
- Kontakt:
eeeee to je to al to niko ne moze postici i ja im preporucujem da pokusavaju i dalje i nek sami sebi nabijaju komplekse jer jedno je SARAJEVO !!!Batistuta je napisao/la:Ma vjeruj mi to oni znaju, to oni sanjaju da imaju takvo drugarstvo, organizaciju, dekor i sl. Oni su u navijačkom raspadu, znamo šta su doživjeli prošle godine, ali to nije naša stvar ,mi idemo po bodove u Čitluk, pružiti podršku našoj mladoj ekipi i aBd slaviti u nejdelju
Ma ima nas svakakvih...ja nikad , po cijenu zivota ne bih bordo brata napao ko onaj sarajlic. Čim neko od kospa udje na nas forum taj lik je na njihovoj strani , koja god da je tema..strašno , bijedno, mizerno
Meni je najveći dokaz bio kada nam zadnji derbi "ne dadoše" da idemo normalno na utakmicu zbog predhodnih blamaža njihove grupe i naše dominacije. Meni poslije toga ništa više ne treba, a svi znamo pozadinu togahordas1987 je napisao/la:eeeee to je to al to niko ne moze postici i ja im preporucujem da pokusavaju i dalje i nek sami sebi nabijaju komplekse jer jedno je SARAJEVO !!!Batistuta je napisao/la:Ma vjeruj mi to oni znaju, to oni sanjaju da imaju takvo drugarstvo, organizaciju, dekor i sl. Oni su u navijačkom raspadu, znamo šta su doživjeli prošle godine, ali to nije naša stvar ,mi idemo po bodove u Čitluk, pružiti podršku našoj mladoj ekipi i aBd slaviti u nejdelju

Idemo u Čitluk po bodove, pa dočekati Mirzu

U Čitluk moramo ići po pobjedu. Ipak smo mi Sarajevo, a oni nekakav Gošk. Još neutralan teren, biće i nas sigurno dosta, ništa im ne fali da se kući vrate sa tri bobe i tako ostanemo na vrhu.
P.S. Sudi nam Robert Zrilić (BL) .

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
kojašević je u najboljoj formi otkako igra za nas. mogao bi on da riješi utakmicu u čitluku bilo golom, ili asistencijom.
Mislim da MV zaslužuje fakat vatren doček sa velikom količinom zvizdanja. Vraća se na mjesto svog zločina i red je da mu pokazemo šta mislimo o njemu i familiji.Sve ovo zahtjeva pun sjever i istok i onda koncert može poceti
Nema veze ko sudi, samo treba od početka odgovorno i sa autoritetom krenuti, i hvatiti važnost ta 3 boda za koja se bore. U daljem dijelu sezone ne gubiti bodove kući i uz povratak Pehlića, dolazak Škore, Džafića možda Ledeta sve je moguće i sa ovom mladom ekipomdzenan01 je napisao/la:U Čitluk moramo ići po pobjedu. Ipak smo mi Sarajevo, a oni nekakav Gošk. Još neutralan teren, biće i nas sigurno dosta, ništa im ne fali da se kući vrate sa tri bobe i tako ostanemo na vrhu.![]()