FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FCS-FCS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FCS-FCS » 11 avg 2011, 16:48

Pametnim igrom dobiti ovaj gosk a onda napuniti istok i sjever protiv veleza.

Adnan 1986
Kontakt:

Post Postao/la Adnan 1986 » 11 avg 2011, 17:10

Zna li neko sta je sa ledetom, kakva je situacija oko njega?

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 11 avg 2011, 17:12

burek pita je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Ove sezone nema "familije" pa nema ni problema. Uprava je stabilna i sa Irfanom rade dobar posao.Zaradile su se neke pare a već se zna da se igračima redovno isplacuju obaveze. Sve u svemu za sada je sve ok i InsAllah da se tako nastavi.
ma kakve pare jarane, mi smo kokuzi teski, a tesko da cemo u skorije vrijeme doci do vece kolicine novca, u dugovima smo do guse, plus kad tu dodamo da nemamo stadion niti cemo ga kad imati, onda je jasno da puno zaostajemo za nekim klubovima u ligi i da su u velikoj prednosti u odnosu na nas...al opet se dobro drzimo kakva je situacija, samo ne znam do kad
Vecina klubova je u dugovima. Mi smo negdje u sredini po dugovima.
Isto tako vecina klubova nema stadion vec igra na opstinskim stadionima isl...

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 11 avg 2011, 17:36

Adnan 1986 je napisao/la:Zna li neko sta je sa ledetom, kakva je situacija oko njega?
Trenira sa Sarajevom i nada se da če dobiti poziv od kluba na pregovore o potpisu ugovora .Ja ga nikad ne bih uzeo ali neznam da li je Irfan mog mišljenja (znamo se zakačit). 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 11 avg 2011, 18:34

Pobrisana gomila gluposti, kao što će biti i svaki naredni post koji nema veze sa temom FK Sarajevo :!:
Rođeni brato

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 11 avg 2011, 18:42

DRHAUSE je napisao/la:
Adnan 1986 je napisao/la:Zna li neko sta je sa ledetom, kakva je situacija oko njega?
Trenira sa Sarajevom i nada se da če dobiti poziv od kluba na pregovore o potpisu ugovora .Ja ga nikad ne bih uzeo ali neznam da li je Irfan mog mišljenja (znamo se zakačit). 8-)
treba skontati sta dobijamo sa njim a sta gubimo
nek Plisek procijeni i mislim da ce u narednih par dana biti jasno jel ostaje ili ide dalje
ja nisam za njega , prvo sto je izdo kad je najvise trebo a drugo , comor nije" vanserijski talenat" ali stice rutinu i iskustvo..u njegovoj igri ima pozrtvovanja i fakat se momak trudi , sto bi mu ovaj uzimo mjesto ???
ovoga izdajnika ostaviti ali pod uslovom potpisa minimalno 2 god

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 11 avg 2011, 19:05

FCS-FCS je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:
treba skontati sta dobijamo sa njim a sta gubimo
nek Plisek procijeni i mislim da ce u narednih par dana biti jasno jel ostaje ili ide dalje
ja nisam za njega , prvo sto je izdo kad je najvise trebo a drugo , comor nije" vanserijski talenat" ali stice rutinu i iskustvo..u njegovoj igri ima pozrtvovanja i fakat se momak trudi , sto bi mu ovaj uzimo mjesto ???
ovoga izdajnika ostaviti ali pod uslovom potpisa minimalno 2 god

mozda nebi bilo lose Kenu ostavit na klupi, Comora umjesto njega. Brzi je , jaci je , ni tehnicki ne zaostaje. A ledeta stavit na desnog beka pod uslovom da potpise na 2 godine. Tad bi dobili veliko pojacanje jer sa tim ugovorm i on bi morao gristi na terenu.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 11 avg 2011, 21:08

Zna li ko kad bi taj Dzafic trebo potpisati.

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 11 avg 2011, 21:32

Idemo iskoristiti impresioniranost domaćina, neutralan teren i veliku podršku naših navijača. Ići na gostovanje, pobijediti,iftariti janjetinu neprocjenjivo :lol: Sve potsjeća na Banoviće prošle godine :o

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 11 avg 2011, 21:39

Vidim @ batistuta da možemo u tom citluku imati dobar rezultat....u inat onim koji te napadaju za istinu koju si im reko

legenda 74
Kontakt:

Post Postao/la legenda 74 » 11 avg 2011, 21:43

Kako su vam prosli juniori i kadeti juce protiv gabele?

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 11 avg 2011, 21:44

Ma vjeruj mi to oni znaju, to oni sanjaju da imaju takvo drugarstvo, organizaciju, dekor i sl. Oni su u navijačkom raspadu, znamo šta su doživjeli prošle godine, ali to nije naša stvar ,mi idemo po bodove u Čitluk, pružiti podršku našoj mladoj ekipi i aBd slaviti u nej :D delju

hordas1987
Kontakt:

Post Postao/la hordas1987 » 11 avg 2011, 21:51

Batistuta je napisao/la:Ma vjeruj mi to oni znaju, to oni sanjaju da imaju takvo drugarstvo, organizaciju, dekor i sl. Oni su u navijačkom raspadu, znamo šta su doživjeli prošle godine, ali to nije naša stvar ,mi idemo po bodove u Čitluk, pružiti podršku našoj mladoj ekipi i aBd slaviti u nej :D delju
eeeee to je to al to niko ne moze postici i ja im preporucujem da pokusavaju i dalje i nek sami sebi nabijaju komplekse jer jedno je SARAJEVO !!!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 11 avg 2011, 22:00

Ma ima nas svakakvih...ja nikad , po cijenu zivota ne bih bordo brata napao ko onaj sarajlic. Čim neko od kospa udje na nas forum taj lik je na njihovoj strani , koja god da je tema..strašno , bijedno, mizerno

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 11 avg 2011, 22:03

hordas1987 je napisao/la:
Batistuta je napisao/la:Ma vjeruj mi to oni znaju, to oni sanjaju da imaju takvo drugarstvo, organizaciju, dekor i sl. Oni su u navijačkom raspadu, znamo šta su doživjeli prošle godine, ali to nije naša stvar ,mi idemo po bodove u Čitluk, pružiti podršku našoj mladoj ekipi i aBd slaviti u nej :D delju
eeeee to je to al to niko ne moze postici i ja im preporucujem da pokusavaju i dalje i nek sami sebi nabijaju komplekse jer jedno je SARAJEVO !!!
Meni je najveći dokaz bio kada nam zadnji derbi "ne dadoše" da idemo normalno na utakmicu zbog predhodnih blamaža njihove grupe i naše dominacije. Meni poslije toga ništa više ne treba, a svi znamo pozadinu toga ;)
Idemo u Čitluk po bodove, pa dočekati Mirzu :lol: pa u Lukavicu orlovvima krila podkratiti :lol:

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 11 avg 2011, 22:07

Šta je sa Škorom , jel dobio te papire više ?!?!?
U novi boj ...

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 11 avg 2011, 22:07

U Čitluk moramo ići po pobjedu. Ipak smo mi Sarajevo, a oni nekakav Gošk. Još neutralan teren, biće i nas sigurno dosta, ništa im ne fali da se kući vrate sa tri bobe i tako ostanemo na vrhu. 8-)
P.S. Sudi nam Robert Zrilić (BL) .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 11 avg 2011, 22:09

kojašević je u najboljoj formi otkako igra za nas. mogao bi on da riješi utakmicu u čitluku bilo golom, ili asistencijom.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 11 avg 2011, 22:10

Mislim da MV zaslužuje fakat vatren doček sa velikom količinom zvizdanja. Vraća se na mjesto svog zločina i red je da mu pokazemo šta mislimo o njemu i familiji.Sve ovo zahtjeva pun sjever i istok i onda koncert može poceti

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 11 avg 2011, 22:12

dzenan01 je napisao/la:U Čitluk moramo ići po pobjedu. Ipak smo mi Sarajevo, a oni nekakav Gošk. Još neutralan teren, biće i nas sigurno dosta, ništa im ne fali da se kući vrate sa tri bobe i tako ostanemo na vrhu. 8-)
P.S. Sudi nam Robert Zrilić (BL) .
Nema veze ko sudi, samo treba od početka odgovorno i sa autoritetom krenuti, i hvatiti važnost ta 3 boda za koja se bore. U daljem dijelu sezone ne gubiti bodove kući i uz povratak Pehlića, dolazak Škore, Džafića možda Ledeta sve je moguće i sa ovom mladom ekipom :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Benjolos, bhfanatic14, Hajdeee, Jadnimi i 65 gostiju.