Imaju, imaju bice Njemacka opet opasna.The Game je napisao/la:ma neno ti je pau - ljubitelj, on za spance redovno navija. glory hunter sto bi se reklolegenda reala je napisao/la:Ma švabi će mnogima ba pomrsiti račune ,imaju oni pored Dirka još ovih mladih igrača koji se poznaju iz njemačkih klubova ,trener im nije tako loš biće problema svima pa i Srbima i normalno ja ću kao i u svim sportovima navijati za Njemce na ovom prvenstvuneno#4 je napisao/la:Slazem se. Mada nije Njemacka za potcijeniti. Novickog ovdje niko nece moci cuvati. Cak ni Ibaka. On je na ovom EP svijet za sebe. Ocekujem monstruozne partije. Ali slazem se da imaju vrlo male sanse protiv Dude. Jer njegova najveca je prednost to sto ga visokokvalitetni igrac ili dva ne mogu dobiti sami. Kolektiv uvijek pobjedjuje. Mada kada je Novicki u pitanju sve je moguce. Svi su ocekivali metlu, a onda se digao i nalupao tri ubijedjene zvijezde nogama.![]()
Za koga ćeš tine računam nas ,jel za Grke pošto si ti ljubitelj njihovih klubova
![]()
ja gore odgovaram ti ništa ne ocjenjuješ nemoj tako nenoda potvrdiš sjećam li se dobro ili si i ti zaboravio to prvenstvo i neke detalje ,ma ja jbg ja imam bolje pamćenje sjećam se i koje su brojeve nosili igrači
![]()
a sto se grka tice, olympiakos mrzi vise nego sto gotivi pao
Eh Nikola, Nikola. Solidan je bio. A onda su u drugom krugu svi podivljali na tom prvenstvu i igrali odlicno do kraja. Ali dobro tada su bila Saras, Macija, braca Lavrinovic, Zukaukas, Stombergas, Siska rules
Tada je Saras samar'o sve na tom prvenstvu, razbise Spance u finalu. Igrali su vjerovatno uz Argentinu najbolju kosarku tih godina...
Realno, puno si bolje tehnicki potkovan i sve pratis
Ja najvise volim Svabe u svim sportovima, tj. ovaj mali dole sto provocira se sluzio mojim dresom od Dirka dugo godina. I opet se zali nesto, nezahvalnik jedan. To mu je jedini sportista da je iole normalan kojeg gotivi. A o klubovima da ne pricamo, tu je jos gora prica..
Spaniju gotivim zbog Pau - a i Navarra. Pau - a otkada je dosao kod Kobe - a
A za Olimpijakos kao sto Saras kaze, citiram: " Teo, ne. On je Olimpijakos!!"