Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Najbolje! Ali sa pertlama normalno.Zabac je napisao/la:
One and only ALL-STAR !
Lijepe su to patike, al brate sad su bolesno skupe 100 KM platnene patikeZabac je napisao/la:
One and only ALL-STAR !
ma uzasno su skupe,aj imam srecu sto mi je noga rano stala rast , pa imam 3 para i ne moram jos uvjek nove kupovatFrutek je napisao/la:Lijepe su to patike, al brate sad su bolesno skupe 100 KM platnene patikeZabac je napisao/la:
One and only ALL-STAR !, imam i ja jedne kožne al brate sve su skuplje i skuplje a do rpije koji godinu bile 50-ak km one duboke
pa jer si sandzorogeRF je napisao/la:Eto, meni se nikada nisu svidjale ove converse patike. Uvijek sam bio za NIKE..
A ja za adidas šta sam ja ondaDamirFKR je napisao/la:pa jer si sandzorogeRF je napisao/la:Eto, meni se nikada nisu svidjale ove converse patike. Uvijek sam bio za NIKE..
Ne znam, dobio na poklon.rogeRF je napisao/la:uuu dobre druze. Iako nisam bas neki ljubitelj adidaski, ove mi se svidjaju. Kol'ko kostaju?
Ako si kako povezan sa rajom koja prodaje ukradenu robu,mogu ti oni nabaviti po nizim cijenamaSemperFidelis je napisao/la:Zna li ko gdje u bih ima ima uzet marku stone island pa makar i kopija?
Jbt nisam znao da nam je Emerik Gudelj registrovan na forum :ugeek:L_blancos je napisao/la:http://www.topman.com/webapp/wcs/stores ... ogId=33056
evo za Retro tipove,inace ja gotivim tu odjecu..
Stofene hlace,fred pery tike,djempercic.. Naravno ne klasika nego sa modernim naznakama..
Casualac..Dushi_Rob je napisao/la:Jbt nisam znao da nam je Emerik Gudelj registrovan na forum :ugeek:L_blancos je napisao/la:http://www.topman.com/webapp/wcs/stores ... ogId=33056
evo za Retro tipove,inace ja gotivim tu odjecu..
Stofene hlace,fred pery tike,djempercic.. Naravno ne klasika nego sa modernim naznakama..
Brate ovo su patike namijenjene svemu, a najmanje furanju po gradu.....88340 je napisao/la:ovakve iste preko **** kupio rabljene godinu dana za 80 maraka,dobre za u grad sredit se
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 2 gosta.