da treniram pomalo kad stignem sa poslomBosco je napisao/la:Legendo kakvu si to sliku naš'o, zanimljivo da je na tom groblju uslikan dio gdje većinom ljudi koji nose moje prezime počivaju u miru. Čak mi se vidi mezar od dide rahmetli, ali otom-potom.
Dosad su održana dva treninga, sutra u 18:00 opet trening, ako neko ima iz Zenice, a igro bi neka dođe dole, da se vidi šta i kako, inače imam knjigu o tom klubu i mogao bih vam napisat dosta toga, ali nisam raspoložen sad. Možda jedino da spomenem ime u Tetovu legendarnog zuhdije Bajramovića, koji se na jednoj utakmici proslavio tako što je dao 9 golova, kazu da su ga zvali u Čelik i u veće timove, ali on nikad nije htio, mor'o da prehranjuje porodicu, imo njive i tako.![]()
Što se tiče igrača dosad ih ima dvadesetak ja mislim koji su zainteresovani, uglavnom ih sve poznajem.
@bilinopolje jel' i ti dole treniraš, ili dođeš ? Možda te znam.
@dubrava
Ne postoji više zenički Željo.
NK Borac Tetovo - Zenica
- bilinopolje
- Kontakt:
Re: nk. Borac Tetovo Zenica
razocara me likce po ko zna koji put .....al
Opet moje SARAJEVO prvo na tabeli :p
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Robijas007
- Kontakt:
evo koga zanima...Borac se prirema za nadolazecu sezonu,radi se dosta dobro...u trenaznom procesu ima oko 30-ak igraca,vecinom mladjih momaka uz par iskusnijih igraca....i moja malenkost je jedan od igraca Tetovskog Borca...pozdrav...
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
- bilinopolje
- Kontakt:
nk borac: visoko nedelja u 18h
- Robijas007
- Kontakt:
Borac-Visoko 1:1 moglo je i bolje ali eto...bezveze nam odsvira faul i prodje lopta kroz zivi i dobismo gol....ali ipak treba uzeti u obzir da nam je ovo prva tekma zajedno...bice to bolje....gosti zasluzeno remizirali,a mi idemo dalje
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
utakmicu prije igre obilježila su dva detalja. početak drugog poluvremena i ne izlazak golmana na teren
i sredinom drugog poluvremena kad se Linda zaputila kući
objektivno vidi se taktička neškolovanost i neuigranost. siguran sam da večina momaka koja je igrala nikad nije ozbiljnije trenirala nogomet, jer i pored neuigranosti ne bi se onako loše postavljali. prvo poluvrijeme praktično bez šanse odigrano. ljudi iako će nominalno igrati niži rang(općinska liga Visoko) su kud i kamo bolje igrali u svakom pogledu. faul jeste bio i to sam siguran jer se desio pravo pred mojim očima. "Kuman" ga je lijepo "zavukao", a i golman se nije proslavio. bar se trebao baciti, reda radi. ekipa koja je igrala u drugom poluvremenu je bila nešto bolja. bili su i iskusniji. u jednoj gužvi se "novopečeni babuka" fino snašao i rutinski pogodio.
jasno je da kompletno nedostaje mnogo toga. od same organizacije u klubu. pa do uigranosti, a možda da se angažuju i neki momci koji žive u Tetovu koji su sigurno kvalitetni igrači. ne bih imenovao, al' zna se koji bi mogli igrati. dobra stvar je da se ne može ispasti i da treba raditi i za neko vrijeme se može stvoriti lijepa ekipa. u Tetovu je uvijek bilo dobrih igrača. samo da klub opstane.
uglavnom, nije mi žao što sam došao sa Jalije da pogledam utakmicu, a kad krene prvenstvo trudit ću se da budem koliko-toliko redovan na utakmicama. od onog sinoć sigurno mora biti bolje.

objektivno vidi se taktička neškolovanost i neuigranost. siguran sam da večina momaka koja je igrala nikad nije ozbiljnije trenirala nogomet, jer i pored neuigranosti ne bi se onako loše postavljali. prvo poluvrijeme praktično bez šanse odigrano. ljudi iako će nominalno igrati niži rang(općinska liga Visoko) su kud i kamo bolje igrali u svakom pogledu. faul jeste bio i to sam siguran jer se desio pravo pred mojim očima. "Kuman" ga je lijepo "zavukao", a i golman se nije proslavio. bar se trebao baciti, reda radi. ekipa koja je igrala u drugom poluvremenu je bila nešto bolja. bili su i iskusniji. u jednoj gužvi se "novopečeni babuka" fino snašao i rutinski pogodio.
jasno je da kompletno nedostaje mnogo toga. od same organizacije u klubu. pa do uigranosti, a možda da se angažuju i neki momci koji žive u Tetovu koji su sigurno kvalitetni igrači. ne bih imenovao, al' zna se koji bi mogli igrati. dobra stvar je da se ne može ispasti i da treba raditi i za neko vrijeme se može stvoriti lijepa ekipa. u Tetovu je uvijek bilo dobrih igrača. samo da klub opstane.
uglavnom, nije mi žao što sam došao sa Jalije da pogledam utakmicu, a kad krene prvenstvo trudit ću se da budem koliko-toliko redovan na utakmicama. od onog sinoć sigurno mora biti bolje.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Pasha je li ono sa tobom bio flash, nešto me to kopka ?
inače loše prvo poluvrijeme, ali oni igraju zajedno manje od mjeseca i ovo im je prva utakmica, ali slažem se s Pashom. Ima tu dosta odličnih momaka koji ne igraju, šteta, jučer je Naris bio dobar, a meni lično svidjelo se i kako Robija igra. Zna momak lopte.
A Robijas007 napiši mi svoje ime na pp ako ti nije šta da vidim znam li te, zapravo moram te znat, barem iz viđenja, pa javi se.

inače loše prvo poluvrijeme, ali oni igraju zajedno manje od mjeseca i ovo im je prva utakmica, ali slažem se s Pashom. Ima tu dosta odličnih momaka koji ne igraju, šteta, jučer je Naris bio dobar, a meni lično svidjelo se i kako Robija igra. Zna momak lopte.
A Robijas007 napiši mi svoje ime na pp ako ti nije šta da vidim znam li te, zapravo moram te znat, barem iz viđenja, pa javi se.

- Robijas007
- Kontakt:
Sigurno moze i mora bolje,ali ipak za vecinu onih koji su juce igrali to je bila prva utakmica na velikom terenu...tacnije za neki klub...jos kad tome dodamo i to da prvi put smo igrali zajedno jucer onda 1:1 i nije tako lose,u prvom poluvremenu smo imali par "izgubljenih" na terenu i tako se nije moglo nesto vise napravit....a onaj faul...ne znam sta da ti kazem...ja sam ga "skrivio" ali tijelom sam isao u igraca a nikako rukama...ma dobro nije sad ni bitno...slijedecu tekmu igramo vec u srijedu protive domacina Nemile...pozdrav
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
- bilinopolje
- Kontakt:
odlicna tekma za pocetak sta reci drugo bit ce i bolje ima da letimo
....sta mislis BoscoBosco je napisao/la:Pasha je li ono sa tobom bio flash, nešto me to kopka ?![]()

Nema vise :P
- anonymousHD
- Kontakt:
Odmah na startu prvenstva gradski derbi Borac Tetovo protiv Rudar Zenica. Biće ovo veoma zanimljiv meč. 

- Robijas007
- Kontakt:
ali prije toga sutra u Nemili,pripremna utakmica Nemila-Borac u 17:00anonymousHD je napisao/la:Odmah na startu prvenstva gradski derbi Borac Tetovo protiv Rudar Zenica. Biće ovo veoma zanimljiv meč.
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
Izgubili danas 4:3 koliko čujem, nije to nimalo loše, ipak ste igrali protiv malo ozbiljnijeg kantonalca, robijas007 napiši neki izvještaj kako ste odigrali. 

- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ti sigurno znas Sisice iz tetova? Ovi koje ja znam, su imali (znam da su prodali kucu u Tetovu prije par godina) kucu odmah iza gola stadiona. Moje dugogodisnje komsije i kucni prijatelji sa Mokusnica.Bosco je napisao/la:Legendo kakvu si to sliku naš'o, zanimljivo da je na tom groblju uslikan dio gdje većinom ljudi koji nose moje prezime počivaju u miru. Čak mi se vidi mezar od dide rahmetli, ali otom-potom.
Dosad su održana dva treninga, sutra u 18:00 opet trening, ako neko ima iz Zenice, a igro bi neka dođe dole, da se vidi šta i kako, inače imam knjigu o tom klubu i mogao bih vam napisat dosta toga, ali nisam raspoložen sad. Možda jedino da spomenem ime u Tetovu legendarnog zuhdije Bajramovića, koji se na jednoj utakmici proslavio tako što je dao 9 golova, kazu da su ga zvali u Čelik i u veće timove, ali on nikad nije htio, mor'o da prehranjuje porodicu, imo njive i tako.![]()
Što se tiče igrača dosad ih ima dvadesetak ja mislim koji su zainteresovani, uglavnom ih sve poznajem.
@bilinopolje jel' i ti dole treniraš, ili dođeš ? Možda te znam.
@dubrava
Ne postoji više zenički Željo.
Borac Tetovo Crveni Djavoli!!!

Postovanje treba zaraditi.
- Robijas007
- Kontakt:
otisli laganini s autima,4-5 auta je bilo,gubili poluvrijeme 3:0,Sisic vec u prvom dobio crveni karton,prvi gol bezveze dobili lopta pade u peterac,golman ni mukajetBosco je napisao/la:Izgubili danas 4:3 koliko čujem, nije to nimalo loše, ipak ste igrali protiv malo ozbiljnijeg kantonalca, robijas007 napiši neki izvještaj kako ste odigrali.

KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
je li ima u planu kakva utakmica u Tetovu ovih dana...
- bilinopolje
- Kontakt:
lasanje ko je po vamo do sada najbolji igrac borca AMEL KOBIC, ISAKOVIC SUMEDIN, CUCE,ABDULAH SISIC,ROBIJA, MUJEZINOVIC MIRZA,ALIC NARIS,AMEL NEMELJAKOVIC,ANEL SKOMORAC,KOBIC REDZIB REDZO, ANES DZAFIC,PIRI ,CERIMOVIC BENJAMIN,SAMID JASAREVIC ITD GLASANJE JE OTVORENO
Zadnja izmjena: bilinopolje, dana/u 12 avg 2011, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
- Robijas007
- Kontakt:
tesko da ce biti,imamo trening u nedjelju u 17:00 h a mozda nam do pocetka prvenstva i zakazu neku utakmicu,by the way prvenstvo pocinje 27/28 augusta....Pasha je napisao/la:je li ima u planu kakva utakmica u Tetovu ovih dana...
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
znam kad počinje prvenstvo, al' reko' da pogledamo još koju prijateljsku.
prvo kolo gradski derby. Borac-Rudar ili je obrnuto?
- Robijas007
- Kontakt:
trebala je biti Borac-Rudar,ali su nasi trazili zamjenu da se igra prva kod Rudara dok se stadion sredi,treba postavit ogradu i jos nekih stvari sredit...moguce je da bude jos koja prijateljska jos se ne zna...Pasha je napisao/la:znam kad počinje prvenstvo, al' reko' da pogledamo još koju prijateljsku.
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.