SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

Edin TM87
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la Edin TM87 » 09 avg 2011, 21:00

Ma kad su se svi urotili protiv mene :cry: :cry: :cry: ovaj antitalenat hoce traku, a zadnji gol zabio kad je iz pelena izaso, jos moderator, ali nema veze, nastavit cu sa dobrim partijama samo da dokazem antitalentima iz dragonsa i pivopija ko sam i sta sam! :twisted: :twisted:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 09 avg 2011, 21:01

Edin TM87 je napisao/la:Ma kad su se svi urotili protiv mene :cry: :cry: :cry: ovaj antitalenat hoce traku, a zadnji gol zabio kad je iz pelena izaso, jos moderator, ali nema veze, nastavit cu sa dobrim partijama samo da dokazem antitalentima iz dragonsa i pivopija ko sam i sta sam! :twisted: :twisted:
..ponovo vrijedjanje :lol: :lol: :D ..bujrum,dokazite se u prva 3 kola :mrgreen: :mrgreen: :D

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 09 avg 2011, 21:04

muhovic je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Ma kad su se svi urotili protiv mene :cry: :cry: :cry: ovaj antitalenat hoce traku, a zadnji gol zabio kad je iz pelena izaso, jos moderator, ali nema veze, nastavit cu sa dobrim partijama samo da dokazem antitalentima iz dragonsa i pivopija ko sam i sta sam! :twisted: :twisted:
..ponovo vrijedjanje :lol: :lol: :D ..bujrum,dokazite se u prva 3 kola :mrgreen: :mrgreen: :D
Nekvalitetni igraci prdiklubova me nece sprijeciti u golgeterskom nizu! Sam cu osvajati bodove, (kad stefko igra on zabije -1 jedan gol) znaci iz minusa pocinjem! :twisted: Vidjet cemo ovog trivaliana, izgleda da mi ko momak od zadatka, od njeg ocekujem asistencije! ;)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 09 avg 2011, 21:07

Dajte ba sta ste se uzivili,opustite se ovo je samo virtuelna zahebancija.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 10 avg 2011, 11:39

Megamon je napisao/la:Dajte ba sta ste se uzivili,opustite se ovo je samo virtuelna zahebancija.
..Edu je ovo isuvise ozbiljno :mrgreen: :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 10 avg 2011, 12:43

Sekretaru,u ponudi su cetiri utakmice iz engleske lige sta ce biti ako se kojim slucajem odgode sve cetiri :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 avg 2011, 13:08

Hoce li bit novi pehari? Sa ovim trakicama, mislim da ih je deyo dobro napravio. Valjalo bi barem anketu napravit...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 10 avg 2011, 13:09

imal mi gdje mislioca, kaki su :D

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 10 avg 2011, 13:21

Megamon je napisao/la:Sekretaru,u ponudi su cetiri utakmice iz engleske lige sta ce biti ako se kojim slucajem odgode sve cetiri :D
Ima u pravilniku sve moguce opcije ;) A i ovi su nasli sad belaje raditi :x
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 10 avg 2011, 13:27

123456 je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Sekretaru,u ponudi su cetiri utakmice iz engleske lige sta ce biti ako se kojim slucajem odgode sve cetiri :D
Ima u pravilniku sve moguce opcije ;) A i ovi su nasli sad belaje raditi :x
pošalji mail FA-u da ne odgađaju, ako im se mi nalaktimo na leđa, huligani su mala maca za ss.ba forumaše..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 11 avg 2011, 01:53

Da li da nastavimo sa kladionicom odma prvo kolo ili da pocnemo sa poslije prvog ? :lol: :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 11 avg 2011, 11:50

Emir ZENICA je napisao/la:Da li da nastavimo sa kladionicom odma prvo kolo ili da pocnemo sa poslije prvog ? :lol: :lol:
:lol: ..ma kasno je sada vise za 1.Kolo ;) ..postavljaj od sljedeceg aBd ;) :D ..ima da i ove godine bude trka gore na tabeli sa parama: ..Liedson,Adis,ti,ja :mrgreen: :)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 avg 2011, 12:16

Bosco nije prognozir'o tako da igramo sa igracem vise. :D

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 avg 2011, 12:20

Bosco bravo . Ja sa Legendom ne bi ni kriketa igrao :D
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

haris_alibaba
Kontakt:

Post Postao/la haris_alibaba » 13 avg 2011, 12:28

mozda bi se za prvu ligu mogao uvsti amandman na pravilo koje kaze da igrac mora izostati 3 utakmice pa nek u prvoj ligi bude to smanjeno na 2 jer mi nezamislivo da u prvoj ligi neko bude tako neodgovoran prijedlog samo.
Evo sad gledam samo jedna tekma u prvoj ligi je da nisu svi odigrali a i druga liga je tu negdje znaci aktivnost na nivou :)

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 13 avg 2011, 12:29

Pozdrav, sta mi bi sa mojim herojima :) ?

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 avg 2011, 12:35

Sekretaru mislim da ovo moraš istražiti ,Pivopije su potplatile Bosca da ne igra ovo kolo,eto misle da će napakostiti meni ako on ne bude igro ,on sve uredno ulazi izlazi sa foruma ,ali neće da tipuje ,a ne želi ni da kaže neću više igrati i ćao ,nego namjerno nam pravi problem ,zato da ga je nebi izbacivo ,deder ti ,hoće neće ,pa nećemo ga moliti .
Izvlači se sa pričom ko fol ga uvrijedio ja što mu kažem da je antitalenat za ovu ss.ba ligu ,pa ljudi moji šta ću mu reći ,hoću li mu lagati da je najbolji ,neću bože sačuvaj ,i ja kad nešto ne znam ja priznam ,a ti se ko fol ljutiš ,ljuti ko ti brani .

Danas ja i milicajac sami protiv Pivopija ,nije to nama nikakv problem mi ćemo odigrati nije nam prvi put još je nama Bosco nekad pravio probleme (zbog ludih banova )ali mi se nismo ljutili ,a on se eto našo uvrijeđen :o :o

Dragonsi će danas pokušati ,i nadam se pobjediti ,fino je milicajac tipovo ,nisam ni ja loše ,ovaj nam i onako niije bio ni od kake koristi .

Bosco je antitalenat za ss.ba ligu
-pa nek se ljuti koliko hoće ,ja samo istinu govorim ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 avg 2011, 12:43

Bosco uz tebe sam ! Ti si zvijer,stipu se njih ;)
Volim te Celik ! ! !

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 13 avg 2011, 13:06

Bosco jedan je od nas ! :lol: :lol: :)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 avg 2011, 13:09

muhovic je napisao/la:Bosco jedan je od nas ! :lol: :lol: :)
evo sekretaru imaš i priznanje ,mislim da znaš šta ti je činiti ,dešavaju ti se nepravilnosti u ovoj ligi ,rješavaj to ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.