SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Ma kad su se svi urotili protiv mene
ovaj antitalenat hoce traku, a zadnji gol zabio kad je iz pelena izaso, jos moderator, ali nema veze, nastavit cu sa dobrim partijama samo da dokazem antitalentima iz dragonsa i pivopija ko sam i sta sam!

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
..ponovo vrijedjanjeEdin TM87 je napisao/la:Ma kad su se svi urotili protiv mene![]()
![]()
ovaj antitalenat hoce traku, a zadnji gol zabio kad je iz pelena izaso, jos moderator, ali nema veze, nastavit cu sa dobrim partijama samo da dokazem antitalentima iz dragonsa i pivopija ko sam i sta sam!
![]()
Nekvalitetni igraci prdiklubova me nece sprijeciti u golgeterskom nizu! Sam cu osvajati bodove, (kad stefko igra on zabije -1 jedan gol) znaci iz minusa pocinjem!muhovic je napisao/la:..ponovo vrijedjanjeEdin TM87 je napisao/la:Ma kad su se svi urotili protiv mene![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..bujrum,dokazite se u prva 3 kola
![]()
![]()
Roger Federer the greatest of all time!
- Megamon
- Kontakt:
Dajte ba sta ste se uzivili,opustite se ovo je samo virtuelna zahebancija.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
..Edu je ovo isuvise ozbiljnoMegamon je napisao/la:Dajte ba sta ste se uzivili,opustite se ovo je samo virtuelna zahebancija.
- Megamon
- Kontakt:
Sekretaru,u ponudi su cetiri utakmice iz engleske lige sta ce biti ako se kojim slucajem odgode sve cetiri 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Hoce li bit novi pehari? Sa ovim trakicama, mislim da ih je deyo dobro napravio. Valjalo bi barem anketu napravit...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- samir_tm87
- Kontakt:
imal mi gdje mislioca, kaki su 
Ima u pravilniku sve moguce opcijeMegamon je napisao/la:Sekretaru,u ponudi su cetiri utakmice iz engleske lige sta ce biti ako se kojim slucajem odgode sve cetiri
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- spielführer_21
- Kontakt:
pošalji mail FA-u da ne odgađaju, ako im se mi nalaktimo na leđa, huligani su mala maca za ss.ba forumaše..123456 je napisao/la:Ima u pravilniku sve moguce opcijeMegamon je napisao/la:Sekretaru,u ponudi su cetiri utakmice iz engleske lige sta ce biti ako se kojim slucajem odgode sve cetiriA i ovi su nasli sad belaje raditi
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Da li da nastavimo sa kladionicom odma prvo kolo ili da pocnemo sa poslije prvog ?

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Emir ZENICA je napisao/la:Da li da nastavimo sa kladionicom odma prvo kolo ili da pocnemo sa poslije prvog ?![]()
- Megamon
- Kontakt:
Bosco nije prognozir'o tako da igramo sa igracem vise. 
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Bosco bravo . Ja sa Legendom ne bi ni kriketa igrao 
Volim te Celik ! ! !
- haris_alibaba
- Kontakt:
mozda bi se za prvu ligu mogao uvsti amandman na pravilo koje kaze da igrac mora izostati 3 utakmice pa nek u prvoj ligi bude to smanjeno na 2 jer mi nezamislivo da u prvoj ligi neko bude tako neodgovoran prijedlog samo.
Evo sad gledam samo jedna tekma u prvoj ligi je da nisu svi odigrali a i druga liga je tu negdje znaci aktivnost na nivou
Evo sad gledam samo jedna tekma u prvoj ligi je da nisu svi odigrali a i druga liga je tu negdje znaci aktivnost na nivou
- Marseille84
- Kontakt:
Pozdrav, sta mi bi sa mojim herojima
?
- legenda reala
- Kontakt:
Sekretaru mislim da ovo moraš istražiti ,Pivopije su potplatile Bosca da ne igra ovo kolo,eto misle da će napakostiti meni ako on ne bude igro ,on sve uredno ulazi izlazi sa foruma ,ali neće da tipuje ,a ne želi ni da kaže neću više igrati i ćao ,nego namjerno nam pravi problem ,zato da ga je nebi izbacivo ,deder ti ,hoće neće ,pa nećemo ga moliti .
Izvlači se sa pričom ko fol ga uvrijedio ja što mu kažem da je antitalenat za ovu ss.ba ligu ,pa ljudi moji šta ću mu reći ,hoću li mu lagati da je najbolji ,neću bože sačuvaj ,i ja kad nešto ne znam ja priznam ,a ti se ko fol ljutiš ,ljuti ko ti brani .
Danas ja i milicajac sami protiv Pivopija ,nije to nama nikakv problem mi ćemo odigrati nije nam prvi put još je nama Bosco nekad pravio probleme (zbog ludih banova )ali mi se nismo ljutili ,a on se eto našo uvrijeđen
Dragonsi će danas pokušati ,i nadam se pobjediti ,fino je milicajac tipovo ,nisam ni ja loše ,ovaj nam i onako niije bio ni od kake koristi .
Bosco je antitalenat za ss.ba ligu -pa nek se ljuti koliko hoće ,ja samo istinu govorim
Izvlači se sa pričom ko fol ga uvrijedio ja što mu kažem da je antitalenat za ovu ss.ba ligu ,pa ljudi moji šta ću mu reći ,hoću li mu lagati da je najbolji ,neću bože sačuvaj ,i ja kad nešto ne znam ja priznam ,a ti se ko fol ljutiš ,ljuti ko ti brani .
Danas ja i milicajac sami protiv Pivopija ,nije to nama nikakv problem mi ćemo odigrati nije nam prvi put još je nama Bosco nekad pravio probleme (zbog ludih banova )ali mi se nismo ljutili ,a on se eto našo uvrijeđen
Dragonsi će danas pokušati ,i nadam se pobjediti ,fino je milicajac tipovo ,nisam ni ja loše ,ovaj nam i onako niije bio ni od kake koristi .
Bosco je antitalenat za ss.ba ligu -pa nek se ljuti koliko hoće ,ja samo istinu govorim
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Bosco uz tebe sam ! Ti si zvijer,stipu se njih 
Volim te Celik ! ! !
Bosco jedan je od nas !

- legenda reala
- Kontakt:
evo sekretaru imaš i priznanje ,mislim da znaš šta ti je činiti ,dešavaju ti se nepravilnosti u ovoj ligi ,rješavaj tomuhovic je napisao/la:Bosco jedan je od nas !![]()
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.