Kad bi igrali protiv FK Railroad iz Ceske, bila bi nam i 30 KM zapad...Sarajlijc@ je napisao/la:Zavisi s kim igramo al sigurno nije za zapad cijena kao i kod vas cuj 20 kmdamirfile je napisao/la:Kolike su kod vas cijene ???HZ`87 je napisao/la:Al' priznaj i sam da je cijena prevelika, ne provociram.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Joj što me kopka ovaj Hodžić... Šta je sa njim, je li on potpisao predugovor sa LIverpoolom ? Treba ga povesti na pripreme na zimu. Očigledno prošla sezona nije bila slučajna. Pa lik kao da igra na nekom terminu a ne utkmicu prvenstvenu. Kadeti, juniori, izgleda njemu nije bitno... ja bih ga pozvao koj tekmu da odigra za prvi tim iskreno.brajla95 je napisao/la:Danas kadeti i juniori igrali na Grbavici protiv travnika.
Kadeti dobili 3:1(Lepir,Klacar dva puta), juniori dobili 7:1(4 Hodzic i 3 Vila)

Osim - drugo ime za Želju !
čim napuni 18 ode on u Liverpoolrossoner je napisao/la:Joj što me kopka ovaj Hodžić... Šta je sa njim, je li on potpisao predugovor sa LIverpoolom ? Treba ga povesti na pripreme na zimu. Očigledno prošla sezona nije bila slučajna. Pa lik kao da igra na nekom terminu a ne utkmicu prvenstvenu. Kadeti, juniori, izgleda njemu nije bitno... ja bih ga pozvao koj tekmu da odigra za prvi tim iskreno.brajla95 je napisao/la:Danas kadeti i juniori igrali na Grbavici protiv travnika.

BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI
THC U KRVI
Velež je konačno uspio pogoditi mrežu, strijelac Damir Rovčanin!
Čovječe
Čovječe

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- zubanovic89
- Kontakt:
@pitaru cijene su velike jer na pola zapada sjede guzonje sponzori i ljudi iz uprave koji su duzni kupiti karte prije pocetka svake sezone (to znam porovjereno) + godisnje za zapad tako da ostane vrlo malo praznog mjesta vec u startu
to kupe old school bolesnici vise strucne spreme (ko sto cu i ja kad predjem 5 banki aBd
)
i normalno da te napadamo navijas(manje vise koliko vidim) za sarajevo na temi zelje sta hoces odbor za docek
provocirat uzivo i na forumu nije isto ako mene pitate
a za malog mislim da je 100% da mi dobijamo nesto za njega na istu foru ko i za dzeku
ispravite me ako grijesim

edit: hercegovacko vino najbolje vino XD
to kupe old school bolesnici vise strucne spreme (ko sto cu i ja kad predjem 5 banki aBd

i normalno da te napadamo navijas(manje vise koliko vidim) za sarajevo na temi zelje sta hoces odbor za docek

provocirat uzivo i na forumu nije isto ako mene pitate

a za malog mislim da je 100% da mi dobijamo nesto za njega na istu foru ko i za dzeku
ispravite me ako grijesim

edit: hercegovacko vino najbolje vino XD
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Nije su uspio dogovoriti s Liverpoolom za sad on ostaje u Zelji,sam ne znam sta nasi cekaju vise treba ga koju utakmicu u prvi tim ,rekao je da mu je prvi tim Zelje jedina opcija,zelja za sad,i da jedva ceka da zaigra pred punim tribinama na Grbavici protiv Sarajeva .Ba Ze je napisao/la:čim napuni 18 ode on u Liverpoolrossoner je napisao/la:Joj što me kopka ovaj Hodžić... Šta je sa njim, je li on potpisao predugovor sa LIverpoolom ? Treba ga povesti na pripreme na zimu. Očigledno prošla sezona nije bila slučajna. Pa lik kao da igra na nekom terminu a ne utkmicu prvenstvenu. Kadeti, juniori, izgleda njemu nije bitno... ja bih ga pozvao koj tekmu da odigra za prvi tim iskreno.brajla95 je napisao/la:Danas kadeti i juniori igrali na Grbavici protiv travnika.

Zadnja izmjena: ninho, dana/u 13 avg 2011, 17:39, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
strijelac i haris beslija, ja ja amarovih odpadakababilonTM je napisao/la:Velež je konačno uspio pogoditi mrežu, strijelac Damir Rovčanin!
Čovječe

Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
Trio Vila-Hodžić-Ramić za dvije godine bi hebo mater svim europskim velikanima, a kamoli ovim našim premijerligašima. Nažalost, prva dvojica možda i ne upišu nastup za seniore...rossoner je napisao/la:Joj što me kopka ovaj Hodžić... Šta je sa njim, je li on potpisao predugovor sa LIverpoolom ? Treba ga povesti na pripreme na zimu. Očigledno prošla sezona nije bila slučajna. Pa lik kao da igra na nekom terminu a ne utkmicu prvenstvenu. Kadeti, juniori, izgleda njemu nije bitno... ja bih ga pozvao koj tekmu da odigra za prvi tim iskreno.brajla95 je napisao/la:Danas kadeti i juniori igrali na Grbavici protiv travnika.
Hais Bešlija strijelac za Travnik.babilonTM je napisao/la:Velež je konačno uspio pogoditi mrežu, strijelac Damir Rovčanin!
Čovječe
FEDERER= KLOC
Iker C je napisao/la:Hais Bešlija strijelac za Travnik.babilonTM je napisao/la:Velež je konačno uspio pogoditi mrežu, strijelac Damir Rovčanin!
Čovječe
Ubjeđen sam da obojica imaju mjesta u Želji, ubjeđen!
Bešlija umjesto Čolića, a Rovčanin bi pojačao tu konkurenciju u vrhu napada!

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
-
- Kontakt:
kajtaz za velez, sta je ovo željijadaIker C je napisao/la:Hais Bešlija strijelac za Travnik.babilonTM je napisao/la:Velež je konačno uspio pogoditi mrežu, strijelac Damir Rovčanin!
Čovječe

Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
rovcanin po meni je bolji od adilovica i vec bivseg igraca popovica, samo neznam sto ga amar nije ubacivao
Slazem se ,i to mnogo bolji!!cala je napisao/la:rovcanin po meni je bolji od adilovica i vec bivseg igraca popovica, samo neznam sto ga amar nije ubacivao
Al' eto,ovdje razni "strucnjaci" su ga gledali kako se opija il' sta ti ja znam vec...
Steta stvarno sto ga Osim nije zadrzao,isto mislim i za Bajru Spahica...premalo je sansi dobijao da pokaze sta zna..a kad bi je dobio skoro je uvijek pogadjao...
Kako god zelim im obojici srecu,da pokazu sta znaju...

Veceras ako Bog da lagana pobjeda...
-
- Kontakt:
Ne pišite laži o Arminu Hodžiću. On se DOGOVORIO I POTPISAO za Liverpool, bio je na iscrpnom ljekarskom pregledu kojeg je prošao i kad napuni 18 godina ide u GENK na posudbu 2 godine, a ugovor sa Liverpool-om je 5 godina! Ne pišite kako se nije dogovorio, to su laži. Vila ima neke mogućnosti da završi u HAJDUKU, ali to još nije sigurno. Mislim da su obojica izgubljena za prvi tim i da se trebamo okrenuti Zolotiću i Ramiću i potpisati višegodišnje ugovore s njima!!
U mom svijetu važe moja pravila
- neko treći
- Kontakt:
Ne serite sada,kada je igro u Željezničaru,kudili ste ga jer je trčo ko bez glave i sebičan bio.
slazem se s tobom, a ovo nalaze neke nove mane da pricaju lose o AMARU i cijelom strucnom stabu!neko treći je napisao/la:Ne serite sada,kada je igro u Željezničaru,kudili ste ga jer je trčo ko bez glave i sebičan bio.
beslija pocjepa olimpic 0:2 beslija2x
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
-
- Kontakt:
amar je uvjek bio strucnjak za otjerat talente i reci da nisu za zelje, e moj brkoBLU SKY je napisao/la:beslija pocjepa olimpic 0:2 beslija2x
Uf Bešlije jest se razmahao, možda se i on preporodi kao što je Svraka svojevremeno u Travniku 
A vi nemojte srat, ne može svako u Želji zabijati, lako je zabijati u nekim manjim klubovima gdje si ti jedina zvijezda.

A vi nemojte srat, ne može svako u Želji zabijati, lako je zabijati u nekim manjim klubovima gdje si ti jedina zvijezda.
-
- Kontakt:
ahahahhaha ove nase zvijezde se slomise zabijati za Zelju u 5 utakmica jedan gol, mirse protiv serifa...cccOmar500 je napisao/la:Uf Bešlije jest se razmahao, možda se i on preporodi kao što je Svraka svojevremeno u Travniku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.