FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
A gdje ono igrate Europske utakmice ?
Na gradskom stadionu!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Toliko o Grbavici nabili cijene, a na tom stadionu se ne mogu igrati ni kvalifikacije Europa lige.
Zato psssss...
Zato psssss...
Volim te Sarajevo !
I kada šuti Sarajevo pjeva, I kada žmiri svjetlucaju mu oči.
Suzama kiša u oluk se slijeva, Sarajevo će biti, sve drugo će proći !
I kada šuti Sarajevo pjeva, I kada žmiri svjetlucaju mu oči.
Suzama kiša u oluk se slijeva, Sarajevo će biti, sve drugo će proći !
Danas kadeti i juniori igrali na Grbavici protiv travnika.
Kadeti dobili 3:1(Lepir,Klacar dva puta), juniori dobili 7:1(4 Hodzic i 3 Vila)
ja navijaca i govana vise vremena provode na drugom forumu nego na svom,a kao oni divovi-ma k...c a ne divovi

VOLIM TE ZELJO
- KB-TM87
- Kontakt:
Dete kvari temu

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Admine, navrati ponekad, navrati ponekad!!!
Čitam u Oslobođenju mogući sastav, možda Vasilić zaigra umjesto Nyeme...
Čitam u Oslobođenju mogući sastav, možda Vasilić zaigra umjesto Nyeme...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Kad bi igrali protiv FK Railroad iz Ceske, bila bi nam i 30 KM zapad...Sarajlijc@ je napisao/la:Zavisi s kim igramo al sigurno nije za zapad cijena kao i kod vas cuj 20 kmdamirfile je napisao/la:Kolike su kod vas cijene ???HZ`87 je napisao/la:Al' priznaj i sam da je cijena prevelika, ne provociram.
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Joj što me kopka ovaj Hodžić... Šta je sa njim, je li on potpisao predugovor sa LIverpoolom ? Treba ga povesti na pripreme na zimu. Očigledno prošla sezona nije bila slučajna. Pa lik kao da igra na nekom terminu a ne utkmicu prvenstvenu. Kadeti, juniori, izgleda njemu nije bitno... ja bih ga pozvao koj tekmu da odigra za prvi tim iskreno.brajla95 je napisao/la:Danas kadeti i juniori igrali na Grbavici protiv travnika.
Osim - drugo ime za Želju !
čim napuni 18 ode on u Liverpoolrossoner je napisao/la:Joj što me kopka ovaj Hodžić... Šta je sa njim, je li on potpisao predugovor sa LIverpoolom ? Treba ga povesti na pripreme na zimu. Očigledno prošla sezona nije bila slučajna. Pa lik kao da igra na nekom terminu a ne utkmicu prvenstvenu. Kadeti, juniori, izgleda njemu nije bitno... ja bih ga pozvao koj tekmu da odigra za prvi tim iskreno.brajla95 je napisao/la:Danas kadeti i juniori igrali na Grbavici protiv travnika.
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI
THC U KRVI
Velež je konačno uspio pogoditi mrežu, strijelac Damir Rovčanin!
Čovječe
Čovječe
- zubanovic89
- Kontakt:
@pitaru cijene su velike jer na pola zapada sjede guzonje sponzori i ljudi iz uprave koji su duzni kupiti karte prije pocetka svake sezone (to znam porovjereno) + godisnje za zapad tako da ostane vrlo malo praznog mjesta vec u startu
to kupe old school bolesnici vise strucne spreme (ko sto cu i ja kad predjem 5 banki aBd
)
i normalno da te napadamo navijas(manje vise koliko vidim) za sarajevo na temi zelje sta hoces odbor za docek
provocirat uzivo i na forumu nije isto ako mene pitate
a za malog mislim da je 100% da mi dobijamo nesto za njega na istu foru ko i za dzeku
ispravite me ako grijesim

edit: hercegovacko vino najbolje vino XD
to kupe old school bolesnici vise strucne spreme (ko sto cu i ja kad predjem 5 banki aBd
i normalno da te napadamo navijas(manje vise koliko vidim) za sarajevo na temi zelje sta hoces odbor za docek
provocirat uzivo i na forumu nije isto ako mene pitate
a za malog mislim da je 100% da mi dobijamo nesto za njega na istu foru ko i za dzeku
ispravite me ako grijesim
edit: hercegovacko vino najbolje vino XD
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Nije su uspio dogovoriti s Liverpoolom za sad on ostaje u Zelji,sam ne znam sta nasi cekaju vise treba ga koju utakmicu u prvi tim ,rekao je da mu je prvi tim Zelje jedina opcija,zelja za sad,i da jedva ceka da zaigra pred punim tribinama na Grbavici protiv Sarajeva .Ba Ze je napisao/la:čim napuni 18 ode on u Liverpoolrossoner je napisao/la:Joj što me kopka ovaj Hodžić... Šta je sa njim, je li on potpisao predugovor sa LIverpoolom ? Treba ga povesti na pripreme na zimu. Očigledno prošla sezona nije bila slučajna. Pa lik kao da igra na nekom terminu a ne utkmicu prvenstvenu. Kadeti, juniori, izgleda njemu nije bitno... ja bih ga pozvao koj tekmu da odigra za prvi tim iskreno.brajla95 je napisao/la:Danas kadeti i juniori igrali na Grbavici protiv travnika.
Zadnja izmjena: ninho, dana/u 13 avg 2011, 17:39, ukupno mijenjano 2 puta.
-
posmatrac sa juga 87
- Kontakt:
strijelac i haris beslija, ja ja amarovih odpadakababilonTM je napisao/la:Velež je konačno uspio pogoditi mrežu, strijelac Damir Rovčanin!
Čovječe
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
Trio Vila-Hodžić-Ramić za dvije godine bi hebo mater svim europskim velikanima, a kamoli ovim našim premijerligašima. Nažalost, prva dvojica možda i ne upišu nastup za seniore...rossoner je napisao/la:Joj što me kopka ovaj Hodžić... Šta je sa njim, je li on potpisao predugovor sa LIverpoolom ? Treba ga povesti na pripreme na zimu. Očigledno prošla sezona nije bila slučajna. Pa lik kao da igra na nekom terminu a ne utkmicu prvenstvenu. Kadeti, juniori, izgleda njemu nije bitno... ja bih ga pozvao koj tekmu da odigra za prvi tim iskreno.brajla95 je napisao/la:Danas kadeti i juniori igrali na Grbavici protiv travnika.
Hais Bešlija strijelac za Travnik.babilonTM je napisao/la:Velež je konačno uspio pogoditi mrežu, strijelac Damir Rovčanin!
Čovječe
FEDERER= KLOC
Iker C je napisao/la:Hais Bešlija strijelac za Travnik.babilonTM je napisao/la:Velež je konačno uspio pogoditi mrežu, strijelac Damir Rovčanin!
Čovječe
Ubjeđen sam da obojica imaju mjesta u Želji, ubjeđen!
Bešlija umjesto Čolića, a Rovčanin bi pojačao tu konkurenciju u vrhu napada!
-
posmatrac sa juga 87
- Kontakt:
kajtaz za velez, sta je ovo željijadaIker C je napisao/la:Hais Bešlija strijelac za Travnik.babilonTM je napisao/la:Velež je konačno uspio pogoditi mrežu, strijelac Damir Rovčanin!
Čovječe
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
rovcanin po meni je bolji od adilovica i vec bivseg igraca popovica, samo neznam sto ga amar nije ubacivao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.