FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
kako mi pobjedismo ovaj rudar ovolikom razlikom nakon onakve igre u prvom poluvremenu, imal neko od vas neko logicno objasnjenje ? 
Za zivot cijeli!
Ja skocio, mislio go'Vlak je napisao/la:Prije trećeg gola Željezničara Stančeski pokušao sa 50 metara, iznenaditi Tripića, a na kraju lopta je pogodila prečku.
sexy...
FKŽ !
Evo mali rezime, prvo poluvrijeme onako malo dosadno Rudar se dobro branio i imali su nekek 2 šanse za pogodak veoma dobre. Mi konstatno napadali, ali bez realziacije jbg nismo imali ŠPICA klasnicnog. Onda u drugom Stana i Adil uleze druga ekipa ...Adilovic lijep gol ....jos jedan dokaz da STANCESKI MORA igrati uvijek SAVIC-STANCESKi prijatno iznenađenje. Stanceski sa 50 m jedva Tripic odbrani nekako ...Zeba, Stanceski, Savic, Adilovic, Stanic, Markovic, Bogi, Nyema STANDRAdno dobrI! Kvesic, Selimovic ,Beslija onako nisu bas nesto posebno bore ,ali ...i da mislim da NE TREBA uzimati mjesto Stani kad je 100 puta bolji od Kvesica ruku na srce. Nekako bi se trebalo kombinovat Kvesic-Stanic.
Uglavnom SVI U TRAVNIK! HOCEMO BODOVE BODOVE SA PIROTE!"
Uglavnom SVI U TRAVNIK! HOCEMO BODOVE BODOVE SA PIROTE!"
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 13 avg 2011, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ovaj golman nije zadrzavo vec su bili neki potezi valjda kopiro prolazak zebe al je licilo na ples za one klipove funny footbal na youtube-u.Željo u drugom poluvremenu je igro fenomenalno mislim da je bolje taktika sa selimovicem na krilu.Lazar je za Adilovica Zeba.Stancenski moj je idol.Na pocetku je bila tvrda krkanska odbrana,a osimova barcalona u prvom poluvremenu je bila nemocna.Trebaju nam jos dvojica igraca visi od 1,80i da imaju vise od 80 kila.
svoj ti pos'o !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
da je na piroti slaviti, onda zrinjski na grbavici, pa olimpic, to nam je kao domaca tekmaaleksandar_veliki je napisao/la:Bas kakavu sam utakmicu i ocekivao. Rudar iskusna ekipa koja je znala sta hoce. Igraci Zelje jos uvijek pod dojmom poraza od Sirokog i Maccabija. Moje misljenje je da ovoj ekipi trebaju tri vezane pobjede i onda je gotovo. To je samo moje misljenje. Ne zelim pojedinacno ocijenjivati nikog jer u krajnjem slucaju fudbal je momcadski sport.
Za zivot cijeli!
Onaj Tripic se ubio sa stand up komičara. Kad prestane sa branjenjem a Bgm i vrijeme mu je, ja mu licno preporucujem da se pocne baviti gore navedenim poslom 
Sto se tice tekme, mrtvo prvo poluvrijeme, u drugom malo vise lerpsavosti ali prije svega zasluzan je onaj rani gol u 47 minuti, kod nas ce najveci belaj biti zabiti prvi gol, ako njega uvalimo na vrijeme ostatak tekme je puno laksiji
Sto se tice tekme, mrtvo prvo poluvrijeme, u drugom malo vise lerpsavosti ali prije svega zasluzan je onaj rani gol u 47 minuti, kod nas ce najveci belaj biti zabiti prvi gol, ako njega uvalimo na vrijeme ostatak tekme je puno laksiji
Mes Que Un Club
kakvi smo mi baksuzi izgubicemo od olimpica -.- paz'te šta sam rek'o
hljeba mi onog što sam iftario izgubićemo :S
hljeba mi onog što sam iftario izgubićemo :S
Evo i mene nakon dugo vremena 
da koju kazem o utakmici i igracima.Utakmica u prvom poluvremenu i nije bas bila za pohvaliti bez puno prilika dok je drugo nadoknadilo i prvo
eh,vako
Karic-nije imao prilika za intervencije
Bogicevic-vrlo dobar,imao par dobrih dijagonala za Smajica
Nyema-standardan,lik ima pravo jak sut obori onog u zivom zidu xD
Kvesic-prosjek na dansnjoj utakmici,cuo sam informaciju da se povrjedio sad da li je to tacno ne znam :/
Markovic-solidan,moze to puno bolje,al trudio se,trcao
Savic-po meni jedan od boljih danas i pored postignutog pogotka imao je dobrih akcija tako isto bio dobar i u defanzivi
Stanceski-covjek pokazao da treba igrat u pocetnom sastav,steta sto nije ona usla sa 50 metara
Beslija-pa eto ,trci trudi se.Sta reci?
Smajic-moze on to puno bolje
Zeba-majstor jednom,majstor uvijek,samo mi se nesto previse valja,baca
Selimovic-u napadu i ne bas toliko dobar,koliko je bio dobar na krilu
Stanic-extra odigr'o ne pamtim kad je bolje igrao,imao par dobrih prodora,pasova i defanzivi nije bio los presjekao je koju loptu.Samo ja bi njega na krilo
Adilovic-bolji nego inace,napreduje
Zolotic-ne znam sta bi ekao,nije imao prilike da se pokaze nesto trci otkriva se itd.
da koju kazem o utakmici i igracima.Utakmica u prvom poluvremenu i nije bas bila za pohvaliti bez puno prilika dok je drugo nadoknadilo i prvo
eh,vako
Karic-nije imao prilika za intervencije
Bogicevic-vrlo dobar,imao par dobrih dijagonala za Smajica
Nyema-standardan,lik ima pravo jak sut obori onog u zivom zidu xD
Kvesic-prosjek na dansnjoj utakmici,cuo sam informaciju da se povrjedio sad da li je to tacno ne znam :/
Markovic-solidan,moze to puno bolje,al trudio se,trcao
Savic-po meni jedan od boljih danas i pored postignutog pogotka imao je dobrih akcija tako isto bio dobar i u defanzivi
Stanceski-covjek pokazao da treba igrat u pocetnom sastav,steta sto nije ona usla sa 50 metara
Beslija-pa eto ,trci trudi se.Sta reci?
Smajic-moze on to puno bolje
Zeba-majstor jednom,majstor uvijek,samo mi se nesto previse valja,baca
Selimovic-u napadu i ne bas toliko dobar,koliko je bio dobar na krilu
Stanic-extra odigr'o ne pamtim kad je bolje igrao,imao par dobrih prodora,pasova i defanzivi nije bio los presjekao je koju loptu.Samo ja bi njega na krilo
Adilovic-bolji nego inace,napreduje
Zolotic-ne znam sta bi ekao,nije imao prilike da se pokaze nesto trci otkriva se itd.
Željezničar za život cijeli.
Dovoljan razlog da STANČESKI mora igrati je ..čim ga je Zola izmjenio onih 5 minuta prije kraja raspala se igra ...nema te neke živosti u igri ,a to nam je trebalo dugo vremena.
Uz Stančeskog je i Savić proradio. Možda neće biti trčanja i borbe kao sa Svrakom, ali pametne i lijepe igre će biti puno više! 
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
3:0 FORZA ZELJO IDEMO DALJE
Sto se tice utakmice nisam bas zadovoljan
pogotovo prvo pol..znaci lose do bola izbij nabij katastrofa nista nije bilo povezano a onda je nas golgeter Adilovic
usao u igru i zabio golcinu i objasnio gostima sta ce im se desiti na kraju
,sreća pa smo dali gol na vrijeme da je bilo 0:0 do 60...70 minute boga pitaj kako bi se utakmica zavrsila 
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Citam na jednom drugom forumu da nam na probu dolazi jedan tamnoputi igrac iz Kanade, zna li neko nesto vise o njemu ? 
Kako je igrao E.A.???? 
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Prvo ću reći jednu stvar zbog koje sam se iznervirao...Više mi je milostinje preko glave, nas jevreji trpaju koliko hoće, a mi zabijemo 3 i nešto stanemo, umjesto da zabijemo 5 komada i da nas se svi redom boje...
Drugo, eksperiment sa 4-4-2 posljednjih 10 minuta se pokazao odličnim, tu formaciju treba igrati na domaćem terenu, jer teško probijamo bedem, prvo poluvrijeme je pokazatelj toga...
Treće, igra, pa šta reći, mislim da je Osim sve to fino objasnio, bilo je pritiska na igračim i sve to, popravit će se to...
Što se tiče samih igrača, Stanić je bio najbolji večeras, Selimović među boljim, Bogičević je jednostavno najbolji štoper naše lige, nek priča ko šta hoće...Zeba standardan...Adilović odličan, sad će se malo Zeničani ušutiti ali eto, lik je zabio što je Lazar fulao i svaka mu čast...
U Travnik po 3 boda i kraj priče!
AMAR AMAR OSIM OSIM!!!
Drugo, eksperiment sa 4-4-2 posljednjih 10 minuta se pokazao odličnim, tu formaciju treba igrati na domaćem terenu, jer teško probijamo bedem, prvo poluvrijeme je pokazatelj toga...
Treće, igra, pa šta reći, mislim da je Osim sve to fino objasnio, bilo je pritiska na igračim i sve to, popravit će se to...
Što se tiče samih igrača, Stanić je bio najbolji večeras, Selimović među boljim, Bogičević je jednostavno najbolji štoper naše lige, nek priča ko šta hoće...Zeba standardan...Adilović odličan, sad će se malo Zeničani ušutiti ali eto, lik je zabio što je Lazar fulao i svaka mu čast...
U Travnik po 3 boda i kraj priče!
AMAR AMAR OSIM OSIM!!!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
vala stanceski i nije nesto pokazo, nedo bog da zeba ode mi bi samo nabijali loptubabilonTM je napisao/la:Uz Stančeskog je i Savić proradio. Možda neće biti trčanja i borbe kao sa Svrakom, ali pametne i lijepe igre će biti puno više!
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ključna je bila promjena gaća na poluvremenu-plave zamijenjene bijelim.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:kako mi pobjedismo ovaj rudar ovolikom razlikom nakon onakve igre u prvom poluvremenu, imal neko od vas neko logicno objasnjenje ?
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Mama, ja mislim da su oni promjenili komplet dresove...
Ali zato akcija kod drugog gola, jedva čekam video, ma dajte Barcu da se igramo

Ali zato akcija kod drugog gola, jedva čekam video, ma dajte Barcu da se igramo
Ž '21!
Sutra reply na tekmu, na pljuvace poslje makabija i sirokog ide !Bianconeri1988 je napisao/la:Mama, ja mislim da su oni promjenili komplet dresove...![]()
![]()
Ali zato akcija kod drugog gola, jedva čekam video, ma dajte Barcu da se igramo![]()
NE KAZEM da si ti jedan od njih, ali neka se pripreme za ogromnu kritiku !
1921 <3
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...
Najjace je bilo kad su pjevali Otisao si Lazare ostala je tuga vjecno ce te voljeti manijaci s juga hhahah...Hajde Lazareee hajde Lazareee

DRŽAVA ŽELJO!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.