FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dovoljan razlog da STANČESKI mora igrati je ..čim ga je Zola izmjenio onih 5 minuta prije kraja raspala se igra ...nema te neke živosti u igri ,a to nam je trebalo dugo vremena.
Uz Stančeskog je i Savić proradio. Možda neće biti trčanja i borbe kao sa Svrakom, ali pametne i lijepe igre će biti puno više! 

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
3:0 FORZA ZELJO IDEMO DALJE
Sto se tice utakmice nisam bas zadovoljan
pogotovo prvo pol..znaci lose do bola izbij nabij katastrofa nista nije bilo povezano a onda je nas golgeter Adilovic
usao u igru i zabio golcinu i objasnio gostima sta ce im se desiti na kraju
,sreća pa smo dali gol na vrijeme da je bilo 0:0 do 60...70 minute boga pitaj kako bi se utakmica zavrsila 

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Citam na jednom drugom forumu da nam na probu dolazi jedan tamnoputi igrac iz Kanade, zna li neko nesto vise o njemu ? 

Kako je igrao E.A.???? 

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Prvo ću reći jednu stvar zbog koje sam se iznervirao...Više mi je milostinje preko glave, nas jevreji trpaju koliko hoće, a mi zabijemo 3 i nešto stanemo, umjesto da zabijemo 5 komada i da nas se svi redom boje...
Drugo, eksperiment sa 4-4-2 posljednjih 10 minuta se pokazao odličnim, tu formaciju treba igrati na domaćem terenu, jer teško probijamo bedem, prvo poluvrijeme je pokazatelj toga...
Treće, igra, pa šta reći, mislim da je Osim sve to fino objasnio, bilo je pritiska na igračim i sve to, popravit će se to...
Što se tiče samih igrača, Stanić je bio najbolji večeras, Selimović među boljim, Bogičević je jednostavno najbolji štoper naše lige, nek priča ko šta hoće...Zeba standardan...Adilović odličan, sad će se malo Zeničani ušutiti ali eto, lik je zabio što je Lazar fulao i svaka mu čast...
U Travnik po 3 boda i kraj priče!
AMAR AMAR OSIM OSIM!!!
Drugo, eksperiment sa 4-4-2 posljednjih 10 minuta se pokazao odličnim, tu formaciju treba igrati na domaćem terenu, jer teško probijamo bedem, prvo poluvrijeme je pokazatelj toga...
Treće, igra, pa šta reći, mislim da je Osim sve to fino objasnio, bilo je pritiska na igračim i sve to, popravit će se to...
Što se tiče samih igrača, Stanić je bio najbolji večeras, Selimović među boljim, Bogičević je jednostavno najbolji štoper naše lige, nek priča ko šta hoće...Zeba standardan...Adilović odličan, sad će se malo Zeničani ušutiti ali eto, lik je zabio što je Lazar fulao i svaka mu čast...

U Travnik po 3 boda i kraj priče!

AMAR AMAR OSIM OSIM!!!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
vala stanceski i nije nesto pokazo, nedo bog da zeba ode mi bi samo nabijali loptubabilonTM je napisao/la:Uz Stančeskog je i Savić proradio. Možda neće biti trčanja i borbe kao sa Svrakom, ali pametne i lijepe igre će biti puno više!
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ključna je bila promjena gaća na poluvremenu-plave zamijenjene bijelim.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:kako mi pobjedismo ovaj rudar ovolikom razlikom nakon onakve igre u prvom poluvremenu, imal neko od vas neko logicno objasnjenje ?

Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Mama, ja mislim da su oni promjenili komplet dresove...
Ali zato akcija kod drugog gola, jedva čekam video, ma dajte Barcu da se igramo

Ali zato akcija kod drugog gola, jedva čekam video, ma dajte Barcu da se igramo

Ž '21!
Sutra reply na tekmu, na pljuvace poslje makabija i sirokog ide !Bianconeri1988 je napisao/la:Mama, ja mislim da su oni promjenili komplet dresove...![]()
![]()
Ali zato akcija kod drugog gola, jedva čekam video, ma dajte Barcu da se igramo![]()
NE KAZEM da si ti jedan od njih, ali neka se pripreme za ogromnu kritiku !
1921 <3
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...
Najjace je bilo kad su pjevali Otisao si Lazare ostala je tuga vjecno ce te voljeti manijaci s juga hhahah...Hajde Lazareee hajde Lazareee

DRŽAVA ŽELJO!
-
- Kontakt:
Lagano se uklapa cijeli tim 
Sutra lagano svi na grbavicu , da se okreči onaj dodnji DIO !!!
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !!!

Sutra lagano svi na grbavicu , da se okreči onaj dodnji DIO !!!
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !!!
Zadnja izmjena: ragazzidelsud1987, dana/u 14 avg 2011, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
-
- Kontakt:
zna li neko koji je igrac broj 10 kod Rudara , njega sam zapazio pravo opasan brz i dobar tehnicar ???
Tri boda se pisu.Igra dobra,ali samo na intervale u drugom poluvremenu.Pritisak je na ovoj ekipi.Treba nam jedna gostujuca pobjeda da to malo smirimo.Nadam se vec u iducem kolu u Travniku red je vise da i dole pobjedimo.
Kao sto rece prvo poluvrijeme lose.Imali smo potpuno incijativu,a mozda tri suta.Dakle nismo nalazili rjesenje za bunker Rudara.Izlazi Kvesic ne toliko zbog lose igre barem ja tako mislim vec da Stanic unese vise zivosti ofanzivno.Druga izmjena Beslija-Adilovic.Ocekivana jer Beslija je najlosiji bio.Svaka cast na svemu,ali godine su ucinile svoje.
Drugo poluvrijeme dominacija potpuna koja je krunisana sa tri lijepa gola i jos toliko je moglo pasti da smo bili prisebniji u zavrsnici.Karic odlican,Nijema i Bogi solidni.Markovic se jos nije oporavio od Makabija to je primjetno.Stanic unio zivost kao i Adilovic koji je jos tri gola mogao zabiti,ali nek odigra svaku tekmu ovako ja zadovoljan.Savic i Stanceski takodjer solidni.Po meni Stanceski ima mjesta prije Svrake jer mi djeluje sigurnije i vise zna.Selimovic ima kvalitetu kao i Zeba isto tako veceras vrlo dobri.Zolotic je korektno obavio zadatke nakon ulaska.
Posjeta veca od ocekivane neki 5 000 u ovom terminu moze proc.Sad jako u Travnik po bod-ove.
NAPRIJED PLAVI!
Kao sto rece prvo poluvrijeme lose.Imali smo potpuno incijativu,a mozda tri suta.Dakle nismo nalazili rjesenje za bunker Rudara.Izlazi Kvesic ne toliko zbog lose igre barem ja tako mislim vec da Stanic unese vise zivosti ofanzivno.Druga izmjena Beslija-Adilovic.Ocekivana jer Beslija je najlosiji bio.Svaka cast na svemu,ali godine su ucinile svoje.
Drugo poluvrijeme dominacija potpuna koja je krunisana sa tri lijepa gola i jos toliko je moglo pasti da smo bili prisebniji u zavrsnici.Karic odlican,Nijema i Bogi solidni.Markovic se jos nije oporavio od Makabija to je primjetno.Stanic unio zivost kao i Adilovic koji je jos tri gola mogao zabiti,ali nek odigra svaku tekmu ovako ja zadovoljan.Savic i Stanceski takodjer solidni.Po meni Stanceski ima mjesta prije Svrake jer mi djeluje sigurnije i vise zna.Selimovic ima kvalitetu kao i Zeba isto tako veceras vrlo dobri.Zolotic je korektno obavio zadatke nakon ulaska.
Posjeta veca od ocekivane neki 5 000 u ovom terminu moze proc.Sad jako u Travnik po bod-ove.
NAPRIJED PLAVI!
AMAR OSIM!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
mislim da je kantar, tako nekako, il je on 9, nisam siguranxxl basket je napisao/la:zna li neko koji je igrac broj 10 kod Rudara , njega sam zapazio pravo opasan brz i dobar tehnicar ???

Za zivot cijeli!
selimović će uz zebu biti najbolji igrač želje ove godine,frajer je pola priprema bio povrijeđen a već je među najboljim igračima.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
samo momak nije za napadača nikakonidi je napisao/la:selimović će uz zebu biti najbolji igrač želje ove godine,frajer je pola priprema bio povrijeđen a već je među najboljim igračima.
Za zivot cijeli!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja nikad nisam nikoga kritikovao bilo Osima, bilo igrače, bilo Upravu, izuzev ponekad Stanića...kad čovjek odigra lošu tekmu moram ga kritikovati, ali večeras je bio prava renesansarexxxoNa_ je napisao/la:Sutra reply na tekmu, na pljuvace poslje makabija i sirokog ide !Bianconeri1988 je napisao/la:Mama, ja mislim da su oni promjenili komplet dresove...![]()
![]()
Ali zato akcija kod drugog gola, jedva čekam video, ma dajte Barcu da se igramo![]()
NE KAZEM da si ti jedan od njih, ali neka se pripreme za ogromnu kritiku !
1921 <3

@kalimero, komšija moj

I ja mislim da je bilo toliko, bit će protiv Zrinjskoj još više raje, jer će tekma biti u malo ranijem terminu...Pogotovo ako dobijemo Travnika, aBd sa Adilovićem u špicu od početka hoćemo sigurno...
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 14 avg 2011, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!
Moze ovo i bolje, previse se oslanjamo na Zebu. U par navrata mogli smo ozbiljno zaprijetit da nisu cekali Zebu. Jest da je nas najbolji igrac ali ne moze sve.
U sektor C zabranit ulaz prsatim plavusama, ometaju
U sektor C zabranit ulaz prsatim plavusama, ometaju

NO PYRO NO PARTY
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Hrasno15, WeekendOffender i 45 gostiju.