Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
- Goalgetter
- Kontakt:
- Principatus
- Kontakt:
Mozda zbog ovoga. Da ostanemo u okviru diskusije.vito7 je napisao/la:pokenjam ti se na bosnu, himnu nepostojecu i varta zastavu. pa i romi imaju himnu
vito7 je napisao/la:sarbinijev djed sa susicem ovce cuvao na igmanu.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
kakve veze ima rogulj s bih, mislim da je on rodjeni hrvatvito7 je napisao/la:uosalom ako moze mravac koji igra u matesborgu zasto ne moze rogulj, vjerovatno je susic rasist.
Ma pusti vita, otisao je u banoviće, sinoć je vrijeđao redom, pogotovo na temi sirokog, pa tako i ovdje.dino-92 je napisao/la:kakve veze ima rogulj s bih, mislim da je on rodjeni hrvatvito7 je napisao/la:uosalom ako moze mravac koji igra u matesborgu zasto ne moze rogulj, vjerovatno je susic rasist.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
[youtube][/youtube]
i na kraju EVRO-gol :
[youtube][/youtube]
- Megamon
- Kontakt:
Sretno slobodan.TKC je napisao/la:Sta je zadnji status sa Djuric..?
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Moguće, moguće ...Megamon je napisao/la:Zar on sad ne igra za Crotone
http://www.transfermarkt.de/en/milan-dj ... 67556.html
Na transfermarketu je naš treči najskuplji igrač do 21 godine
Miralem Pjanic .... 9.000.000 €
Ognjen Vranjes ... 1.200.000 €
Milan Djuric ......... 900.000 €
Neka Bešića-njega treba gurat.TKC je napisao/la:Da bi njega i onog i Rieda pozvali u sljedecu utakmicu protiv Bjelorusa to bi bilo optimalno. Umjesto Besica i Maletica.
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Mladen Bartolovic - hrvat
Samo su rodjeni u BiH, a za istu sigurno nece pristati da igraju.
Ne mozes na tako vazne utakmice dovodit igrace koji nikada prije nisu igrali za repku, sta vam jes sa tim glupim komentarima.TKC je napisao/la:Da bi njega i onog i Rieda pozvali u sljedecu utakmicu protiv Bjelorusa to bi bilo optimalno. Umjesto Besica i Maletica.
Kao prvo, svaka ti castElegant je napisao/la:Milan Djuric - srbin
Samo su rodjeni u BiH, a za istu sigurno nece pristati da igraju.
Milan Djuric rodjen je u Tuzli. Pa eto i da je Srbin, ako su ga odgojili roditelji Tuzlaci, on voli svoju domovinu Bosnu i Hercegovinu. Budi siguran u to
Mladen Bartolovic - ako pricamo o istoj osobi, on je vec odigrao 17 utakmica za reprezentaciju Bosne i Hercegovine i ne znam zasto ne bi opet igrao, ako je zasluzio. Ne pratim njegove igre, tako da ne znam u kakvoj je formi.
Mozda je mislio na Mladen Bartulovica,bivseg igraca Hajduka,sad igra u Ukrajini,a iz BiH je.rase.king je napisao/la:Kao prvo, svaka ti castElegant je napisao/la:Milan Djuric - srbin
Samo su rodjeni u BiH, a za istu sigurno nece pristati da igraju.![]()
Samo mi objasni kako to znas ko je Srbin, a ko Hrvat
Koja je formula
Ili ih mozda poznajes licno
![]()
Molim te reci mi sta sam ja, zovem se Rasim.
Milan Djuric rodjen je u Tuzli. Pa eto i da je Srbin, ako su ga odgojili roditelji Tuzlaci, on voli svoju domovinu Bosnu i Hercegovinu. Budi siguran u toTuzla ima nesto specificno, sto nema ni u jednom drugom gradu Bosne i Hercegovine (ako ima jos negdje neka me ispravi), a to je da se ljudi ne dijele na Srbe, Hrvate... Bilo je tako nekad i u Sarajevu, pricali mi stariji, ali vidim da se to sada promjenilo.
![]()
Mladen Bartolovic - ako pricamo o istoj osobi, on je vec odigrao 17 utakmica za reprezentaciju Bosne i Hercegovine i ne znam zasto ne bi opet igrao, ako je zasluzio. Ne pratim njegove igre, tako da ne znam u kakvoj je formi.
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ako je on u pitanju taj je vec odigrao dvije utakmice za Hrvatsku, znaci nista od njega.Dylan Dog je napisao/la:Mozda je mislio na Mladen Bartulovica,bivseg igraca Hajduka,sad igra u Ukrajini,a iz BiH je.
- bosnacazin
- Kontakt:
Jasmin Sudić(1990)-igra trenutno za mladu Švedsku,štoper,Sušić je razgovarao prošle godine s njim,pa ga je izgleda zaboravio
Nedjeljko Malić(1988)štoper-igrao za našu u-21
Aldin Čajić(1992)vezni:za njega se zanimao Arsenal,Hamburg...,sigurno treba u mladu reprezentaciju
Ajdin Mahmutović(1986)-napadač,prvi strijelac uTeplicama 2-3 sezone ...bolje on nego Muslimović
Davor Landeka(1984)-zadnji vezni,iako tu imamo sad Zahirovića
Osim njih tu je Nadarević(bolji je nego mravac i pandža)
Moram konstatovati da Sušić slabo prati naše igrače u Europi,tako da u austriji ima njih više koji su izrazili želju za bh dres(hadžić-ried,bukva-sturm),nekoliko švicaraca a o sloveniji da nepričam
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Anoniman, B1988K, BarbareZeljin, Bejker, Beli98, bhfanatic14, Bordeaux433, Bordo10, bordobijeli, BosnianDragon2024, bvsic, COYGBiH, DeeWa, denza, fukare987, galia95, Gomis99, grbavicka1921, Hajdeee, Hrammm1921, IgmanskiVukovi, invincible1921, izdzezveubrazil, J1897, Jabroni, Jadnimi, JimmyPage, jurisicduska, kakarut, kladionicar30, kolezeljovac, lakilone, Ledara, legendarnadruga, lol89, Majstorinho, marlostanf1eld, Micron, moreno123, N3R3D, napapijri1987, Pensioner26, s4mke, SHZ82, signalidunapark, teamnorth1989, THEC, TofiTofita, TrueBlue, tuzlanskinacin, Vaya, VolimBiH96, Wisey, xinxee, Yucca, zemuntrg i 488 gostiju.