Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
ja sam ovde iznio par imena koja trebaju biti u repr ako se ne slazes reci oko cega da ostanemo u okvirima teme. Kako jedan muslimovic kojeg niko nece nema kluba ima mjesta, a jedan rogulj bartolovic nemaju?
- Goalgetter
- Kontakt:
Mikelini i Saraba 

- Principatus
- Kontakt:
Mozda zbog ovoga. Da ostanemo u okviru diskusije.vito7 je napisao/la:pokenjam ti se na bosnu, himnu nepostojecu i varta zastavu. pa i romi imaju himnu

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
uosalom ako moze mravac koji igra u matesborgu zasto ne moze rogulj, vjerovatno je susic rasist.
vito7 je napisao/la:sarbinijev djed sa susicem ovce cuvao na igmanu.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
kakve veze ima rogulj s bih, mislim da je on rodjeni hrvatvito7 je napisao/la:uosalom ako moze mravac koji igra u matesborgu zasto ne moze rogulj, vjerovatno je susic rasist.
Ma pusti vita, otisao je u banoviće, sinoć je vrijeđao redom, pogotovo na temi sirokog, pa tako i ovdje.dino-92 je napisao/la:kakve veze ima rogulj s bih, mislim da je on rodjeni hrvatvito7 je napisao/la:uosalom ako moze mravac koji igra u matesborgu zasto ne moze rogulj, vjerovatno je susic rasist.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
i na kraju EVRO-gol :
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
i na kraju EVRO-gol :
[youtube][/youtube]
- Megamon
- Kontakt:
Zar on sad ne igra za Crotone 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Sta je zadnji status sa Djuric..? Cesena..? Na posudi..?
Zadnja izmjena: TKC, dana/u 10 avg 2011, 02:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sretno slobodan.TKC je napisao/la:Sta je zadnji status sa Djuric..?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Moguće, moguće ...Megamon je napisao/la:Zar on sad ne igra za Crotone
http://www.transfermarkt.de/en/milan-dj ... 67556.html
Na transfermarketu je naš treči najskuplji igrač do 21 godine

Miralem Pjanic .... 9.000.000 €
Ognjen Vranjes ... 1.200.000 €
Milan Djuric ......... 900.000 €
Zadnja izmjena: santasa, dana/u 13 avg 2011, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
Bukva usao u 84 min i zabio ga u 90 za pobjedu Sturma protiv Rapida 1:0
Da bi njega i onog i Rieda pozvali u sljedecu utakmicu protiv Bjelorusa to bi bilo optimalno. Umjesto Besica i Maletica.
Neka Bešića-njega treba gurat.TKC je napisao/la:Da bi njega i onog i Rieda pozvali u sljedecu utakmicu protiv Bjelorusa to bi bilo optimalno. Umjesto Besica i Maletica.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Milan Djuric - srbin
Mladen Bartolovic - hrvat
Samo su rodjeni u BiH, a za istu sigurno nece pristati da igraju.
Ne mozes na tako vazne utakmice dovodit igrace koji nikada prije nisu igrali za repku, sta vam jes sa tim glupim komentarima.TKC je napisao/la:Da bi njega i onog i Rieda pozvali u sljedecu utakmicu protiv Bjelorusa to bi bilo optimalno. Umjesto Besica i Maletica.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kao prvo, svaka ti castElegant je napisao/la:Milan Djuric - srbin

Milan Djuric rodjen je u Tuzli. Pa eto i da je Srbin, ako su ga odgojili roditelji Tuzlaci, on voli svoju domovinu Bosnu i Hercegovinu. Budi siguran u to

Mladen Bartolovic - ako pricamo o istoj osobi, on je vec odigrao 17 utakmica za reprezentaciju Bosne i Hercegovine i ne znam zasto ne bi opet igrao, ako je zasluzio. Ne pratim njegove igre, tako da ne znam u kakvoj je formi.
Mozda je mislio na Mladen Bartulovica,bivseg igraca Hajduka,sad igra u Ukrajini,a iz BiH je.rase.king je napisao/la:Kao prvo, svaka ti castElegant je napisao/la:Milan Djuric - srbin
Samo su rodjeni u BiH, a za istu sigurno nece pristati da igraju.![]()
Samo mi objasni kako to znas ko je Srbin, a ko Hrvat
Koja je formula
Ili ih mozda poznajes licno
![]()
Molim te reci mi sta sam ja, zovem se Rasim.
Milan Djuric rodjen je u Tuzli. Pa eto i da je Srbin, ako su ga odgojili roditelji Tuzlaci, on voli svoju domovinu Bosnu i Hercegovinu. Budi siguran u toTuzla ima nesto specificno, sto nema ni u jednom drugom gradu Bosne i Hercegovine (ako ima jos negdje neka me ispravi), a to je da se ljudi ne dijele na Srbe, Hrvate... Bilo je tako nekad i u Sarajevu, pricali mi stariji, ali vidim da se to sada promjenilo.
![]()
Mladen Bartolovic - ako pricamo o istoj osobi, on je vec odigrao 17 utakmica za reprezentaciju Bosne i Hercegovine i ne znam zasto ne bi opet igrao, ako je zasluzio. Ne pratim njegove igre, tako da ne znam u kakvoj je formi.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Ako je on u pitanju taj je vec odigrao dvije utakmice za Hrvatsku, znaci nista od njega.Dylan Dog je napisao/la:Mozda je mislio na Mladen Bartulovica,bivseg igraca Hajduka,sad igra u Ukrajini,a iz BiH je.
- bosnacazin
- Kontakt:
Marko Đurić(1990)-makar u mladu reprezentaciju
Jasmin Sudić(1990)-igra trenutno za mladu Švedsku,štoper,Sušić je razgovarao prošle godine s njim,pa ga je izgleda zaboravio
Nedjeljko Malić(1988)štoper-igrao za našu u-21
Aldin Čajić(1992)vezni:za njega se zanimao Arsenal,Hamburg...,sigurno treba u mladu reprezentaciju
Ajdin Mahmutović(1986)-napadač,prvi strijelac uTeplicama 2-3 sezone ...bolje on nego Muslimović
Davor Landeka(1984)-zadnji vezni,iako tu imamo sad Zahirovića
Osim njih tu je Nadarević(bolji je nego mravac i pandža)
Moram konstatovati da Sušić slabo prati naše igrače u Europi,tako da u austriji ima njih više koji su izrazili želju za bh dres(hadžić-ried,bukva-sturm),nekoliko švicaraca a o sloveniji da nepričam
Jasmin Sudić(1990)-igra trenutno za mladu Švedsku,štoper,Sušić je razgovarao prošle godine s njim,pa ga je izgleda zaboravio
Nedjeljko Malić(1988)štoper-igrao za našu u-21
Aldin Čajić(1992)vezni:za njega se zanimao Arsenal,Hamburg...,sigurno treba u mladu reprezentaciju
Ajdin Mahmutović(1986)-napadač,prvi strijelac uTeplicama 2-3 sezone ...bolje on nego Muslimović
Davor Landeka(1984)-zadnji vezni,iako tu imamo sad Zahirovića
Osim njih tu je Nadarević(bolji je nego mravac i pandža)
Moram konstatovati da Sušić slabo prati naše igrače u Europi,tako da u austriji ima njih više koji su izrazili želju za bh dres(hadžić-ried,bukva-sturm),nekoliko švicaraca a o sloveniji da nepričam