Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 14 avg 2011, 00:58

Jimmy from the hood je napisao/la:Suplementi, no xplode i syntia-6 za najbolje rezultate !! :mrgreen:

Ako nekome treba jeftino neka se meni javi.
U Skenderiji je no xplode 120 km, meni dobavljaju za 80
Syntia-6 u Skenderiji oko 85-90 km, meni dobavljaju za 70. :mrgreen:
Ima i nas sto mozemo do Baze...

:lol: :lol: moras malo da obnovis znanje , NO preparati su bacanje para ukoliko se ne kombinuju sa BCAA i tecnim Aminokiselinama uz to su jos skupi.. :D

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 14 avg 2011, 01:00

A-a, mene gušilo 40kg kada sam tek počeo. Za par dana će mi biti 3 mjeseca a već 110 guram.
Za snagu su fantastični.
Pukneš još nešto od proteina da ti puni mišić i mislim da je to to.

A brate, ako hoćeš rezultate bukvalno preko noći uzmi "testu", ubodi se u dupe i to je to. :lol:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 14 avg 2011, 01:00

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Pijem litar mlijeka dnevno i zeljno prizeljkujem kurban-bajram da se tovim govedinom :lol:

Proteini,kreatini,kad su bude imalo para :D

Ti?
Whey ,BCAA, kreatin i beta alanin(jos koja doza ostala)...Inace ako budes uzimao nemoj previse da ocekujes od preparata... Hrana je glavna... Haman sam poceo da kukuricem od silne piletine...Kakav si s tezinama? Bench Press , mrtvo dizanje , cucanj i sl.... http://www.realx3mforum.com" onclick="window.open(this.href);return false; na ovom forumu mozes dosta da naucis.ci

ps. Mojne mlijeko puno laktoze , puno masti(citaj sala) za malo misica...
Ima se moze se aa :mrgreen:

Na benchu izbacim 80 kila :oops:
Mrtvo i cucanj ne radim,znam da je bitno,ali izbjegavam :D
Ma jedem i ja piletinu,tune su mi se ogadile,jedem ja nju a ona mene,a u pravu si za mlijeko,dobio sam sala :x

Pa koliko si napredovao sa toliko suplementacije,koliko imas kila sad a koliko si imao prije 2 ipo mjeseca :?:

Sarajlijc@,guram kontejnere :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 14 avg 2011, 01:03

Bosco je napisao/la:Ja idem skoro već 2.5 mjeseca, ali sa naglaskom na kardio trening, nije da nešto dižem tegove jer ne želim, ima vremena. Mene zanima može li se u ovom "sportu" postici neka fina figura nakon 2-3 godine, ali bez uzimanja bilo čega od hemije ? Vidim da se Jimmy razumiješ u ovo, pa napiši šta. :D
Evo ja cu da napisem ako dozvoljavas...

Br 1. Hemija = Steriodi
Br 2. Suplementi=priroda
Br 3. Bez kvalitetne ishrane nema rezultata
Sa suplementima , a i bez njih se itekako moze postic fina figura za 2-3 godine... kao sto rekoh http://www.realx3mforum.com" onclick="window.open(this.href);return false; mozete dosta toga da nauciti , takodje imate i na body.ba dosta korisnih stvari...

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 14 avg 2011, 01:03

Prije 2 i po mjeseca imao 72 kile tačno, vagao se prije početka treniranja.
Sada imam oko 89 kilograma.
5 puta na dan jedem ( sirni prozivodi, povrce, voce, tjestenina, mleko i plazmica :lol: ), uzimam no i s6 i poguralo me drama. Radim vježbe sa masu,
4-6 ponavljanja sa maksimalama i to je to. :D

Volio bih da imam sliku kada sam tek počeo trenirati da uporedim sa slikom sada,
imam osjećaj da sam duplo širi. :mrgreen:
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 14 avg 2011, 01:07

Dylan Dog je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Pijem litar mlijeka dnevno i zeljno prizeljkujem kurban-bajram da se tovim govedinom :lol:

Proteini,kreatini,kad su bude imalo para :D

Ti?
Whey ,BCAA, kreatin i beta alanin(jos koja doza ostala)...Inace ako budes uzimao nemoj previse da ocekujes od preparata... Hrana je glavna... Haman sam poceo da kukuricem od silne piletine...Kakav si s tezinama? Bench Press , mrtvo dizanje , cucanj i sl.... http://www.realx3mforum.com" onclick="window.open(this.href);return false; na ovom forumu mozes dosta da naucis.ci

ps. Mojne mlijeko puno laktoze , puno masti(citaj sala) za malo misica...
Ima se moze se aa :mrgreen:

Na benchu izbacim 80 kila :oops:
Mrtvo i cucanj ne radim,znam da je bitno,ali izbjegavam :D
Ma jedem i ja piletinu,tune su mi se ogadile,jedem ja nju a ona mene,a u pravu si za mlijeko,dobio sam sala :x

Pa koliko si napredovao sa toliko suplementacije,koliko imas kila sad a koliko si imao prije 2 ipo mjeseca :?:

Sarajlijc@,guram kontejnere :lol:
Imam 7 kila vise :D , ja sam dosta visok(202cm) pa se to slabo i primjeti , trenutno imam 103 kile , do proljeca na 125-130 kila otic i onda laganini na rezanje.

Kad sam tek krenuo 60 kg 5x , sad vec 100kg 3x.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 avg 2011, 01:10

Jimmy from the hood je napisao/la:Prije 2 i po mjeseca imao 72 kile tačno, vagao se prije početka treniranja.
5 puta na dan jedem ( sirni prozivodi, povrce, voce, tjestenina, mleko i plazmica :lol: ), uzimam no i s6 i poguralo me drama. Radim vježbe sa masu,

Volio bih da imam sliku kada sam tek počeo trenirati da uporedim sa slikom sada,
Optička varka :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 14 avg 2011, 01:10

Ma sumljive su mi ove stranice i forumi o bodybuildingu,vecinu ih finansiraju upravo kompanije koje proizvede suplemente,tako da ti admini i moderatori odma na startu kazu da si nista ako ne pijes whey,kreatin,BCAA + dekstroza(dobro ona je jeftina).

Ja sam zadovoljan figurom,ali mislim da moze i puno bolje,radim,pijem mlijeko,guram kontejnere i to je to :mrgreen:
Inace ne mogu da izbacim kobasice,parizere,sir trapist iz ishrane,a to jedan bilder ne bi trebao da jede ni u najgorim snovima :mrgreen:

P.S.Ovdje sve neki od 2 metra,davno sam ustanovio :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 14 avg 2011, 01:11

Jimmy from the hood je napisao/la:Prije 2 i po mjeseca imao 72 kile tačno, vagao se prije početka treniranja.

cekaj za 2 i po mjeseca 17 kila :shock: ...Izvini ,ali upitno je koliko je ta masa kvalitetna , npr. pocetnik moze da godisnje dobije 5-8 kg godisnje(cistih misica) bez steroida(sa njima i do 20 kg :D pa cak i vise)...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 14 avg 2011, 01:15

Dylan Dog je napisao/la:Ma sumljive su mi ove stranice i forumi o bodybuildingu,vecinu ih finansiraju upravo kompanije koje proizvede suplemente,tako da ti admini i moderatori odma na startu kazu da si nista ako ne pijes whey,kreatin,BCAA + dekstroza(dobro ona je jeftina).

Ja sam zadovoljan figurom,ali mislim da moze i puno bolje,radim,pijem mlijeko,guram kontejnere i to je to :mrgreen:
Inace ne mogu da izbacim kobasice,parizere,sir trapist iz ishrane,a to jedan bilder ne bi trebao da jede ni u najgorim snovima :mrgreen:

P.S.Ovdje sve neki od 2 metra,davno sam ustanovio :lol:
:lol: :lol: e ****... u svijetu imas preko 1000 proizvodjaca suplemenata ... Na forumima koje sam nabrojao niko ne preporucuje odredjenu firmu...Whey ko whey , kreatin ko kreatin nema razlike...Ja vec 2 mjeseca svaki dan po 2-3 probuljim za bodybilding forumima...pravo je interesatno cak razmisljam da promjenim misljenje tj. planirao sam DIF upisati , ali kako citam ovo ljudsko tijelo me zaista fasciniralo, kako i funkcionise itd,

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 14 avg 2011, 01:18

Sad ce 3 mjeseca kako treniram. Za 3 mjeseca oko 17 kg :D

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 14 avg 2011, 01:21

Ja sam pokusao sto vise se informisati o steroidima,jer znam mnostvo momaka koji piju dianabole(plava srcad),i stvarno nevjerovatno brzo steknu respektabilnu misicnu masu,i svaki mi kaze da nije osjetio nikakve stetne efekte..

Sto me prilicno zbunjuje,jer na forumima uglavnom govore da i ne razmisljas o steroidima prije tamo 24-25 godine,da su oni samo za osobe sa dugogodisnjim stazom u bodybuildingu koji su dostigli prirodni maksimum itd.

Takodjer,govore i da je za prvu kuru najbolje da se pikas testosteronom u dupe,da je zapravo dianabol veoma stetan :roll: .

Uglavnom,skontao sam da to nije za mene :mrgreen:

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 14 avg 2011, 01:26

Dylan, hiljade ljudi ce ti reci da je stetno. Stetno sto se moze desiti jeste da syebes sjeme i tako ne mognes imati djece. :mrgreen: Jer se steroidi ubrizgavaju u onaj dio izmedju guzova i jaja :lol: Takodjer ti se mogu usta polahko paralizirati, ali to ako bas dugo uzimas.

Znas kako kruze price, prenose se sa koljena na koljeno.
Jao steroidi stetni, mozes umrijeti itd. :D

Kod mene u teretani ima lik koji uzima to i samo malo kusa kada prica, a dvoje djece vec na kontu ima.

Ako hoces vec te ozbiljne hemije, onda uzmi testosteron.
To raja masovno uzima + neku zastitu za jetru. Za 2 mjeseca preko 20 kila ;)

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 14 avg 2011, 01:30

@Jimmy

gdje ideš u teretanu ?
FORZA MARŠAL !!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 avg 2011, 01:30

Jebla vas teretana :mrgreen: Muda ne rastu tamo :lol:

PS Bosco divi ovo ovaj igrac Acavedo Cruz gledaj mu bivsih klubova :lol: :lol: http://www.fkmodricamaxima.com/2011/prvitim.php#acevedo" onclick="window.open(this.href);return false;
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 14 avg 2011, 01:33

hodža je napisao/la:@Jimmy

gdje ideš u teretanu ?
Išao u FIS 2 mjeseca i onda se prebacio u KSC, u Vogosci.
Ista teretana samo 2 puta jeftinija :D

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 14 avg 2011, 01:34

Jeste,ali brzo i izgube tu misicnu masu,ono primjetio sam da likovi koji su na tome nevjerovatno brzo "opadnu" kad ne treniraju jedno vrijeme,a ja npr.za 2 mjeseca sto nisam isao u teretanu izgubio sam samo 2-3 kile.

Gledao sam jednom Whey gold standard,jest doduse da je par kila pakovanje ali je kostao oko 150 KM.

Previse za moj ukus,da li imaju pakovanja wheya od recimo kilu,ono da mozes uzeti za 50 KM :mrgreen:

I sigurno znas da je kvalitetan san bitan ko i kvalitetan trening,vrijeme nam je da spavamo :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 14 avg 2011, 01:37

Sarajlijc@ je napisao/la:Jebla vas teretana :mrgreen: Muda ne rastu tamo :lol:

PS Bosco divi ovo ovaj igrac Acavedo Cruz gledaj mu bivsih klubova :lol: :lol: http://www.fkmodricamaxima.com/2011/prvitim.php#acevedo" onclick="window.open(this.href);return false;
:lol: :lol: :lol:

Don Bosco, molim lijepo. :D

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 14 avg 2011, 01:41

Kakvo spavanje, u 5h put Dubrovnika :mrgreen:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 14 avg 2011, 01:55

Dylan Dog je napisao/la:Ja sam pokusao sto vise se informisati o steroidima,jer znam mnostvo momaka koji piju dianabole(plava srcad),i stvarno nevjerovatno brzo steknu respektabilnu misicnu masu,i svaki mi kaze da nije osjetio nikakve stetne efekte..

Sto me prilicno zbunjuje,jer na forumima uglavnom govore da i ne razmisljas o steroidima prije tamo 24-25 godine,da su oni samo za osobe sa dugogodisnjim stazom u bodybuildingu koji su dostigli prirodni maksimum itd.

Takodjer,govore i da je za prvu kuru najbolje da se pikas testosteronom u dupe,da je zapravo dianabol veoma stetan :roll: .

Uglavnom,skontao sam da to nije za mene :mrgreen:
Istina , ima ljudih ciji su popratni efekti u manjim kolicinama ,ali vecina se pokaje.To sto ti pricaju nista im nije bilo :lol: ...nek ti donesu rendgenski snimak jetre ... to da ne mozes imati djece su price za malu djecu...Tokom upotrebljevanja steroida nivo testosteronoa je povecan i dolazi do veceg sexualnog nagona :mrgreen: , ali kad prestanete sa koriscenjem testosteron opada i organizam ga vise ne luci jer je navikao na sinteticki testosterona , no ima i zato lijeka . Unakrsno uzimanje Clomida i Tamoxifena poslije Ciklusa je jedna od najrasirenijih i najprovjerenijih metoda za vracanje prirodne proizvodnje testosterona.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, Giuseppe1, Quartararo i 9 gostiju.