odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
šta fali na jeans
ovo se masovno fura u usa
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ma kazem ti patike ko patike su prelijepe,al´ prije svega to su patike za trcanje(znam jer se bavim atletikom),i imaju relativno visok djon i mal ovaj "tkaninasti" dio pa je tesko da ces napravit furku kod nas...88340 je napisao/la:šta fali na jeans![]()
ovo se masovno fura u usa
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
pa znam da su za trčanje ovaj bivši vlasnik je u njima trčao ali meni trebaju za u grad i to pa sam ih uzeo neznam šta fali baš su šminka
Ljudi
, jeli ko zainteresovan za kupnju dresa Michale Jordan ? inače dres je nov i original je i prodajem ga za 30 KM
.
http://www.****/artikal/1562945/dres- ... -23-jordan" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****/artikal/1562945/dres- ... -23-jordan" onclick="window.open(this.href);return false;
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
mogu mislit kako je orginal za 30 maraka ne možeš najeftiniji tariguz uzeti
- Megamon
- Kontakt:
88340 je napisao/la:mogu mislit kako je orginal za 30 maraka ne možeš najeftiniji tariguz uzeti
Jesti ti onaj sto ja mislim da si
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
prodajem ga jefino jer su mi hitno potrebne pare, dres ne može biti orginalniji dobio sam ga prošle godine iz SAD-a a inače košta 150$, guglaj malo po netu i pogledaj par slike za taj dres.
, a vala tariguz nije, ne možeš ni jedan taj dres da nadješ na pijaci.
VOZRDA !
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
platio ga 150dolara a prodajes za 30 maraka,pa ok da je za 100maraka ali 30

nisam platio nego sam ga dobio od jarana, a jbg znam da je malo vidiš sam da sam stavio cijenu 50 KM ali bagri skupo
pa sam spustio na 30 KM.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
Imam ja sličan dres, ne od Jordana doduše. Plaćen 70 dolara, i to od tima sa koledža dok je Paul Pierce igrao kod njih, kvalitet je strašan. Da je veći broj uzeo bih ga ja od tebe milion posto, a moj ti je savjet ne daj ga ispod 50 maraka, radije nek propadne nego da ga dadneš tako jeftino. 
Jarane bez ljutnje mene bi bilo stid u gradu izaci sa tim tenama hahahah88340 je napisao/la:ovakve iste preko **** kupio rabljene godinu dana za 80 maraka,dobre za u grad sredit se
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Za 80 Km mogo si uzet patike drama ...88340 je napisao/la:pa znam da su za trčanje ovaj bivši vlasnik je u njima trčao ali meni trebaju za u grad i to pa sam ih uzeo neznam šta fali baš su šminka
- Boateng_27
- Kontakt:
Izvini druze al ja u njima nebi do prodavnice otišo88340 je napisao/la:ovakve iste preko **** kupio rabljene godinu dana za 80 maraka,dobre za u grad sredit se
Ako hoćeš da si šminka ...

Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
ove prveBoateng_27 je napisao/la:Izvini druze al ja u njima nebi do prodavnice otišo88340 je napisao/la:ovakve iste preko **** kupio rabljene godinu dana za 80 maraka,dobre za u grad sredit se
![]()
Ako hoćeš da si šminka ...![]()
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
- Boateng_27
- Kontakt:
Ukusi su različiti moj ćevape 
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Ne bi vala ni ove na ovom bajkeru ko kod smećara il saobraćajaca oni prsluci 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Da mi je ovakva majica,ali mislim da se nema nigdje kod nas nabaviti

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Megamon
- Kontakt:
Ti mora da nosis tene duginih boja,dok se ne rastopeBoateng_27 je napisao/la:Ukusi su različiti moj ćevape
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- neko treći
- Kontakt:

Moje tike
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.