Nedaj Boze!armin arsenalovac je napisao/la: cim se ovako grle,mozda je to znak da ce biti saigraci hihihihih
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Na kvadrat !Profesor je napisao/la:Nedaj Boze!armin arsenalovac je napisao/la: cim se ovako grle,mozda je to znak da ce biti saigraci hihihihih
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mr. Arsenal je dobio tu traku u 21. godini tako da vjerujem da i Jack je moze dobiti, on je vodja na terenu ne Robin, on daje uzor igracima nema veze sto je mladji..Profesor je napisao/la:AllGunsBlazing je napisao/la: Drago mi je sto je Cesc otisao sad ce napokon kapitenska u prave ruke ili druge prave ruke(ja samtram da ju je trebao dobiti Jack al et)![]()
Pored Robina dati vrpcu Jacku? Smjesno. Ima vremena za Jackia, koji ce sigurno biti kapiten poslije RvPa
Celik!3,2,2.
Zamisli da tebi dijete od 10 godina naređuje i bude kapiten. Ne hvala, Jackie ima svo vrijeme svijete, sad kapiten treba bit RvP, prva zamjena Verma, pa tek onda Jackie. Što je pošteno, pošteno je.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zamislis kapiten, 21. godina u starom Arsenalu gdje su bili sve balvan do balvana, igracine sve tipa Barton i gore, i on im je naredjivao, ne vidim zasto ne bi Jack dobio to...Bosco je napisao/la:Zamisli da tebi dijete od 10 godina naređuje i bude kapiten. Ne hvala, Jackie ima svo vrijeme svijete, sad kapiten treba bit RvP, prva zamjena Verma, pa tek onda Jackie. Što je pošteno, pošteno je.
Celik!3,2,2.
Zato što nije spreman i što nije pošteno prema Persieju koji je tu starosjedilac, a Jackie tek godinu.AllGunsBlazing je napisao/la:Zamislis kapiten, 21. godina u starom Arsenalu gdje su bili sve balvan do balvana, igracine sve tipa Barton i gore, i on im je naredjivao, ne vidim zasto ne bi Jack dobio to...Bosco je napisao/la:Zamisli da tebi dijete od 10 godina naređuje i bude kapiten. Ne hvala, Jackie ima svo vrijeme svijete, sad kapiten treba bit RvP, prva zamjena Verma, pa tek onda Jackie. Što je pošteno, pošteno je.
Vermaelen kapiten, a svi drugi mogu biti vice-kapiteni. Jedini pravi i istinski autoritet i vodja na terenu je Tomas, svi drugi nemaju svih tih osobina-drskost,komunikativnost,požrtvovalnost,agresivnost,aroganciju itd.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
btw.Ne zaboravite "dislike" na fb. stranici o Cescu

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
- Megamon
- Kontakt:
Ne brinem se ja sad za liverpoool.To ce Arshavin da apsolvira. 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
@Arnelinho pa sve te karekteristike koje si nabrojao ima Jack
al neka kod RvP kapitenska vrpca.
- thenaturalone
- Kontakt:
Zao mi je ovog vaseg patka, haman se kleo po forumu u ostanak Cesca, a Cescu je danas vjerujem najsretniji dan u zivotu.
Dok se jednom ne smrkne, drugom ne svane. Tako je to nazalost.
Dok se jednom ne smrkne, drugom ne svane. Tako je to nazalost.
Hvala Bogu nama je svanulo ovim odlaskom. Igračina je bio, najbolji, ali ovakvu pizd.u Arsenal dugo nije imao.
- armin arsenalovac
- Kontakt:
mozel mi neko dati link stranice od manchester citiya treba mi 
Ma nek je otisao, radi mira u svlacionici, price oko njegovog transfera nece vise remetiti atmosferu. Ostaje jos samo da vidimo kao ce se zavrsiti ovo sa Nasrjem. Iako sam siguran da je ona prica oko razmjene Nasri - Tevez medijska patka ipak se nadam da Wenger radi nesto na tome, sjeo bi nam ko budali samar 
Nije da provociran ali Wenger je rekao ako prodaju Fabregasa kojeg jesu i Nasrija kojega će najvjerovatnije prodati da onda se nemogu smatrati velikim klubom 
Ne moraju igrati zvijezde da bi klub ostao 'veliki'. Uglavnom, važno je da je City velik klub.Blue City je napisao/la:Nije da provociran ali Wenger je rekao ako prodaju Fabregasa kojeg jesu i Nasrija kojega će najvjerovatnije prodati da onda se nemogu smatrati velikim klubom
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Evo:www.mcfc.co.uk/armin arsenalovac je napisao/la:mozel mi neko dati link stranice od manchester citiya treba mi
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Samo ponavljam ono što je Wenger rekao nikoga nevrijeđamCarlo je napisao/la:Ne moraju igrati zvijezde da bi klub ostao 'veliki'. Uglavnom, važno je da je City velik klub.Blue City je napisao/la:Nije da provociran ali Wenger je rekao ako prodaju Fabregasa kojeg jesu i Nasrija kojega će najvjerovatnije prodati da onda se nemogu smatrati velikim klubom
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nije da spamam, al konacno je i to zavrsilo i neka je otisao, bolje neg da je ostao, nebi pruzao nikakve igre, sad nek propada u Barceloni, i treba mu. igrac koji je nezadovoljan ii zeli otici iz kluba, nebi ga zadrzao ni sekunded, Koliko je Arsenal zaradio? mozel i kakava zamjena za Fabregasa da se sa nadje?
- Megamon
- Kontakt:
Wenger: 'Our fans can be proud of the way we run the club'
Ubijam se od ponosa
Ubijam se od ponosa
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.