[youtube][/youtube]
Golcina
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
samo mu je nesto rekao,nije pljuvanjeBosco je napisao/la:A šta ćemo sa Vermom ljudi ?![]()
cim se ovako grle,mozda je to znak da ce biti saigraci hihihihihProfesor je napisao/la:O ovome sam juce govorio. Nase pic.kice se jos grle sa ciganom. Dobro da se nisu jos ljubili.![]()
![]()
A ovdje mislim da mu je Babo malo objasnio neke stvari!
Nedaj Boze!armin arsenalovac je napisao/la: cim se ovako grle,mozda je to znak da ce biti saigraci hihihihih
Na kvadrat !Profesor je napisao/la:Nedaj Boze!armin arsenalovac je napisao/la: cim se ovako grle,mozda je to znak da ce biti saigraci hihihihih
Mr. Arsenal je dobio tu traku u 21. godini tako da vjerujem da i Jack je moze dobiti, on je vodja na terenu ne Robin, on daje uzor igracima nema veze sto je mladji..Profesor je napisao/la:AllGunsBlazing je napisao/la: Drago mi je sto je Cesc otisao sad ce napokon kapitenska u prave ruke ili druge prave ruke(ja samtram da ju je trebao dobiti Jack al et)![]()
Pored Robina dati vrpcu Jacku? Smjesno. Ima vremena za Jackia, koji ce sigurno biti kapiten poslije RvPa
Zamislis kapiten, 21. godina u starom Arsenalu gdje su bili sve balvan do balvana, igracine sve tipa Barton i gore, i on im je naredjivao, ne vidim zasto ne bi Jack dobio to...Bosco je napisao/la:Zamisli da tebi dijete od 10 godina naređuje i bude kapiten. Ne hvala, Jackie ima svo vrijeme svijete, sad kapiten treba bit RvP, prva zamjena Verma, pa tek onda Jackie. Što je pošteno, pošteno je.
Zato što nije spreman i što nije pošteno prema Persieju koji je tu starosjedilac, a Jackie tek godinu.AllGunsBlazing je napisao/la:Zamislis kapiten, 21. godina u starom Arsenalu gdje su bili sve balvan do balvana, igracine sve tipa Barton i gore, i on im je naredjivao, ne vidim zasto ne bi Jack dobio to...Bosco je napisao/la:Zamisli da tebi dijete od 10 godina naređuje i bude kapiten. Ne hvala, Jackie ima svo vrijeme svijete, sad kapiten treba bit RvP, prva zamjena Verma, pa tek onda Jackie. Što je pošteno, pošteno je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.