na RTS 2 pise da ce biti-A- je napisao/la:hajde sretno NP....a i ako zijaniti prvo kolo,bez posustajanja..bod po bod samo naprijed![]()
![]()
Hoce li biti na nekoj TV prenos iz Beograda?? Mozda neki link??

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
na RTS 2 pise da ce biti-A- je napisao/la:hajde sretno NP....a i ako zijaniti prvo kolo,bez posustajanja..bod po bod samo naprijed![]()
![]()
Hoce li biti na nekoj TV prenos iz Beograda?? Mozda neki link??
KweukeSarajlijc@ je napisao/la:Nadam se da ce se expresno vratiti u 2 ligu
Nisu oni vise "Torcida"Bianconeri1988 je napisao/la:10 buseva Torcide Novi Pazar je krenulo prema Beogradu...
Ovaj izljev prostakluka ćemo ignorisati...LudLo 4 je napisao/la:Nisu oni vise "Torcida"Bianconeri1988 je napisao/la:10 buseva Torcide Novi Pazar je krenulo prema Beogradu...
Ti mislis da bi se mogao dati neki realan sud kvaliteta na osnovu utakmice izmedju klubova u kome se sastaju klub gde je Ljajic do pre par dana bio glavni covek,mislim i sada je ali nije na papiru,te kluba gde je taj isti Ljajic u upravnom odboru.pazzarac je napisao/la:Iako smo primili pet komada i malo sam razocararan visinom poraza ali ne bas mnogo iz razloga sto je uz malo srece rezultat mogao biti povoljniji
Prvi utisak je da je 1000 ljudi odlicna cifra kad se pogleda udaljenost a u normalnim uslovima bi bilo i vise ali da mnogo ljudi ima zamjerke na nacin na koji se uslo i spajanje sa BASK-om,klupsku politiku...
pred pocetak prvensta doslo je 13 a otislo 14 igraca i trebalo je sve to uklopit a nase ambicije u ovom susretu su samo castan poraz a za bodove cemo se boriti protiv ekipa slicne snage kao i mi a to je vec naredno kolo iako bi trebalo da sto vise odmice sezona da ce bolje biti
prvi gol je cisti ofsajd i to je mozda kljucni faktor visokog poraza,
drugi gol iz slobodnog udarca kojem prethodi prekrsaj koji je po meni na ivici sviranja,zivi zid je prilikom ovog izvodjenja napravio gresku ,treci gol takodje greska prilikom prekida uz sve to i nesmotren start jednog naseg igraca na sredini koji dobija crveni i potop je neminovan
@devile hocu jedan realan komentar ali nemoj da nas ocrnisa provokatori zaobidjite
Ajde sto su Pazarci filijala Partizana, nego sto je i Zvezda filijala Partizanacole-ch je napisao/la:Pazarci su jos jedna u nizu filijala malog, ali mesetarski mocnog partizana.
Ma Ekstremi su sad.Ma da ne kontam sto ce im trans "Horde Zla".Bianconeri1988 je napisao/la:Ovaj izljev prostakluka ćemo ignorisati...LudLo 4 je napisao/la:Nisu oni vise "Torcida"Bianconeri1988 je napisao/la:10 buseva Torcide Novi Pazar je krenulo prema Beogradu...![]()
Kako se sad zovu?
ne znam zasto Devile pustas ovog provokataro, sto ga ne kaznis ?Sarajlijc@ je napisao/la:Oni su Sabani obicni nista vise jos nam ime ukrali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.