na RTS 2 pise da ce biti-A- je napisao/la:hajde sretno NP....a i ako zijaniti prvo kolo,bez posustajanja..bod po bod samo naprijed![]()
![]()
Hoce li biti na nekoj TV prenos iz Beograda?? Mozda neki link??
FK Novi Pazar
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Novi Pazar
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Piše na ss.ba da dolazi 2000 Pazaraca ! 
Volim te Sarajevo!
I kada šuti Sarajevo pjeva, I kada žmiri svjetlucaju mu oči.
Suzama kiša u oluk se slijeva, Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
I kada šuti Sarajevo pjeva, I kada žmiri svjetlucaju mu oči.
Suzama kiša u oluk se slijeva, Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
Elmar78430
- Kontakt:
Nadam se da ce FK Novi Pazar ostati u ligi. 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nadam se da ce se expresno vratiti u 2 ligu 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
KweukeSarajlijc@ je napisao/la:Nadam se da ce se expresno vratiti u 2 ligu
- Bianconeri1988
- Kontakt:
10 buseva Torcide Novi Pazar je krenulo prema Beogradu...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nisu oni vise "Torcida"Bianconeri1988 je napisao/la:10 buseva Torcide Novi Pazar je krenulo prema Beogradu...
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Oni su Sabani obicni nista vise jos nam ime ukrali 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ovaj izljev prostakluka ćemo ignorisati...LudLo 4 je napisao/la:Nisu oni vise "Torcida"Bianconeri1988 je napisao/la:10 buseva Torcide Novi Pazar je krenulo prema Beogradu...
Kako se sad zovu?
Ž '21!
Okanite se ljudi. Sta bezveze ,i djecije,provocirate.
ima li gdje tekme na netu?
****www.****.tv/watch/2129/2/parti ... pazar.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Iako smo primili pet komada i malo sam razocararan visinom poraza ali ne bas mnogo iz razloga sto je uz malo srece rezultat mogao biti povoljniji 
Prvi utisak je da je 1000 ljudi odlicna cifra kad se pogleda udaljenost a u normalnim uslovima bi bilo i vise ali da mnogo ljudi ima zamjerke na nacin na koji se uslo i spajanje sa BASK-om,klupsku politiku...
pred pocetak prvensta doslo je 13 a otislo 14 igraca i trebalo je sve to uklopit a nase ambicije u ovom susretu su samo castan poraz a za bodove cemo se boriti protiv ekipa slicne snage kao i mi a to je vec naredno kolo iako bi trebalo da sto vise odmice sezona da ce bolje biti
prvi gol je cisti ofsajd i to je mozda kljucni faktor visokog poraza,
drugi gol iz slobodnog udarca kojem prethodi prekrsaj koji je po meni na ivici sviranja,zivi zid je prilikom ovog izvodjenja napravio gresku ,treci gol takodje greska prilikom prekida uz sve to i nesmotren start jednog naseg igraca na sredini koji dobija crveni i potop je neminovan
@devile hocu jedan realan komentar ali nemoj da nas ocrnis
a provokatori zaobidjite
Prvi utisak je da je 1000 ljudi odlicna cifra kad se pogleda udaljenost a u normalnim uslovima bi bilo i vise ali da mnogo ljudi ima zamjerke na nacin na koji se uslo i spajanje sa BASK-om,klupsku politiku...
pred pocetak prvensta doslo je 13 a otislo 14 igraca i trebalo je sve to uklopit a nase ambicije u ovom susretu su samo castan poraz a za bodove cemo se boriti protiv ekipa slicne snage kao i mi a to je vec naredno kolo iako bi trebalo da sto vise odmice sezona da ce bolje biti
drugi gol iz slobodnog udarca kojem prethodi prekrsaj koji je po meni na ivici sviranja,zivi zid je prilikom ovog izvodjenja napravio gresku ,treci gol takodje greska prilikom prekida uz sve to i nesmotren start jednog naseg igraca na sredini koji dobija crveni i potop je neminovan
@devile hocu jedan realan komentar ali nemoj da nas ocrnis
Pazarci su jos jedna u nizu filijala malog, ali mesetarski mocnog partizana.
Ti mislis da bi se mogao dati neki realan sud kvaliteta na osnovu utakmice izmedju klubova u kome se sastaju klub gde je Ljajic do pre par dana bio glavni covek,mislim i sada je ali nije na papiru,te kluba gde je taj isti Ljajic u upravnom odboru.pazzarac je napisao/la:Iako smo primili pet komada i malo sam razocararan visinom poraza ali ne bas mnogo iz razloga sto je uz malo srece rezultat mogao biti povoljniji
@devile hocu jedan realan komentar ali nemoj da nas ocrnisa provokatori zaobidjite
Jedino vredno pomena je skandiranje Mustafi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Ajde sto su Pazarci filijala Partizana, nego sto je i Zvezda filijala Partizanacole-ch je napisao/la:Pazarci su jos jedna u nizu filijala malog, ali mesetarski mocnog partizana.
Al' sta tek reci za ljude poput tebe, cak smo i takvima trn u oku
Ma Ekstremi su sad.Ma da ne kontam sto ce im trans "Horde Zla".Bianconeri1988 je napisao/la:Ovaj izljev prostakluka ćemo ignorisati...LudLo 4 je napisao/la:Nisu oni vise "Torcida"Bianconeri1988 je napisao/la:10 buseva Torcide Novi Pazar je krenulo prema Beogradu...![]()
Kako se sad zovu?
||| FKZeljeznicar |||
Iako nisam pripadnik nijedne navijacke grupe(preraslo se to) znam nesto malo za razliku od dezurnih provokatora koji sve znaju
u NP najjaca grupa je Torcida Sandzak ,ranije je postojala Ultra Azzurro a zadnjih nekoliko godina i Ekstremi i jos nekoliko manjih da ne navodim,tako da kop nije pod jednom glavnom grupom vec ima vise njih
natpise Horde Zla Hadzet sam vidio mnogo godina unazad ali do sada gotovo nikako na stadionu ,ko su ti momci i da li imaju veze sa HZ ne znam
u NP najjaca grupa je Torcida Sandzak ,ranije je postojala Ultra Azzurro a zadnjih nekoliko godina i Ekstremi i jos nekoliko manjih da ne navodim,tako da kop nije pod jednom glavnom grupom vec ima vise njih
natpise Horde Zla Hadzet sam vidio mnogo godina unazad ali do sada gotovo nikako na stadionu ,ko su ti momci i da li imaju veze sa HZ ne znam
Izbrisano nekoliko postova oko Torcide,Hordi Zla,masakriranja u Beogradu,zato molim da se vise ne nastavlja.Ostavljen post od @Pazzarca i zamolio bih da se zakljuci rasprava sa tim.Mozete postaviti klip navijanja posle utakmica odigrane za taj vikend i poneku sliku ali rasprave nece biti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ne znam zasto Devile pustas ovog provokataro, sto ga ne kaznis ?Sarajlijc@ je napisao/la:Oni su Sabani obicni nista vise jos nam ime ukrali
Koliko ce kostat izgradnja tribine ?
NO PYRO NO PARTY
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.