Kako je to odlicna opcija bila...Milion stvari covjek je obavljao....Bas gamadDushi_Rob je napisao/la:Nema brate te opcije vise u ponudi,ukinula ona gamad ...neno#4 je napisao/la:Pitao sam i neki dan, ali mi niko ne odgovori![]()
![]()
![]()
Sta je sa onom opcijom telekoma prazna poruka i besplatni razgovori 100 minuta....Da li postoji idalje i kako fercera...
Hvala...
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Hvala, nadam se da nisu skupi pošto nema cijena al vidim dosta dobrih stvariDevil je napisao/la:korisnicko ime felix,sifra shop,ti sinoc rece nasao i ja mislio ti i to dobio pa nisam hteo pisati.Frutek je napisao/la:Internet stranicu tog Fun Factory Felixa, al trebaju sifra i user name za pregledavanje katalogaDevil je napisao/la:@Frutek nadje li ti sta korisno.
p.s Da vidis @Emira i poslica sto ima za mene,ko veli aj' ti @devile sta ima veze ako odes u tvorza.![]()
De ti meni namjesti kakvih Beograđanki na c´jev čuo sam da su dobre
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Majica 600 dinara, pa to je 12 KM, to je džabaluk u shopu u Banja Luci ne pretjerano kvalitetne majice bile 30-55 KM eh sad ne znam kakvog su kvaliteta al ako ima Slayer 12 km pa da je 5 puta obucem dovoljno neg´ jel sigurno da imaju sve ove majice il se mora unaprijed naručit´Devil je napisao/la:Ni to me nisi pitao,cena im je 600 dinara.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Nasao je Emir drugu zrtvu eeeDevil je napisao/la: Da vidis @Emira i poslica sto ima za mene,ko veli aj' ti @devile sta ima veze ako odes u tvorza.![]()
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Imaju sve valjda.Frutek je napisao/la:Majica 600 dinara, pa to je 12 KM, to je džabaluk u shopu u Banja Luci ne pretjerano kvalitetne majice bile 30-55 KM eh sad ne znam kakvog su kvaliteta al ako ima Slayer 12 km pa da je 5 puta obucem dovoljno neg´ jel sigurno da imaju sve ove majice il se mora unaprijed naručit´Devil je napisao/la:Ni to me nisi pitao,cena im je 600 dinara.
@emire da mi je znati koju si budalu nasao.Kako mislis 25 eura dzeparca,jel' dodatno ili u to se uracunava i ono sto bih ja platio one stvari.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Dobar momcic nekiDevil je napisao/la: @emire da mi je znati koju si budalu nasao.Kako mislis 25 eura dzeparca,jel' dodatno ili u to se uracunava i ono sto bih ja platio one stvari.![]()
Volim te Celik ! ! !
a) gaDroEmir ZENICA je napisao/la:Dobar momcic nekiDevil je napisao/la: @emire da mi je znati koju si budalu nasao.Kako mislis 25 eura dzeparca,jel' dodatno ili u to se uracunava i ono sto bih ja platio one stvari.![]()
25 eura tebi u dzep a posebno bi ono platio
![]()
b) Pirotehnika
c) Ostalo iz Zemuna
Taman za goriva,ne isplati se rizikovati.Emir ZENICA je napisao/la:Dobar momcic nekiDevil je napisao/la: @emire da mi je znati koju si budalu nasao.Kako mislis 25 eura dzeparca,jel' dodatno ili u to se uracunava i ono sto bih ja platio one stvari.![]()
![]()
Ti mislis ja neki mosKri a ?Frutek je napisao/la:a) gaDroEmir ZENICA je napisao/la:Dobar momcic nekiDevil je napisao/la: @emire da mi je znati koju si budalu nasao.Kako mislis 25 eura dzeparca,jel' dodatno ili u to se uracunava i ono sto bih ja platio one stvari.![]()
![]()
b) Pirotehnika
c) Ostalo iz Zemuna
Kad vidim da se tališ s Emirom

Vidis da se nisam utalio.Frutek je napisao/la:Kad vidim da se tališ s Emirom![]()
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Pa to za gorivo jer bi isao preko "onog" granicnog prelaza.Prosao bi bez kontrole
A ti neces.Ne moras 
Volim te Celik ! ! !
Ako ste mi prijatelji,ne dajte mi da se predam,bolje i da umrem muski,nego s drugim da je gledaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
P.S.Ko je spomen'o kakav tal
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Yebote kako se brzo napije na prazan stomak. Ne, nisam postio, ali sam bio gladan ko pas. Ne valja to tako.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Vidim i ti lijepo sa RamazanomCartman je napisao/la:Yebote kako se brzo napije na prazan stomak. Ne, nisam postio, ali sam bio gladan ko pas. Ne valja to tako.
Thomas Müller - Fußballgott
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta je **** nismo ti prijatelji pustit cemo te da se predasLBJ MVP je napisao/la:Ako ste mi prijatelji,ne dajte mi da se predam,bolje i da umrem muski,nego s drugim da je gledaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nek ovom neko bananu doneseLBJ MVP je napisao/la:Ako ste mi prijatelji,ne dajte mi da se predam,bolje i da umrem muski,nego s drugim da je gledaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Evo sad sa teravijedon_burza je napisao/la:Vidim i ti lijepo sa RamazanomCartman je napisao/la:Yebote kako se brzo napije na prazan stomak. Ne, nisam postio, ali sam bio gladan ko pas. Ne valja to tako.
Ima li MILFaca ljudi?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.