Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Kad vidim da se tališ s Emirom

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Vidis da se nisam utalio.Frutek je napisao/la:Kad vidim da se tališ s Emirom![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Pa to za gorivo jer bi isao preko "onog" granicnog prelaza.Prosao bi bez kontrole
A ti neces.Ne moras 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Ako ste mi prijatelji,ne dajte mi da se predam,bolje i da umrem muski,nego s drugim da je gledaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
P.S.Ko je spomen'o kakav tal
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Yebote kako se brzo napije na prazan stomak. Ne, nisam postio, ali sam bio gladan ko pas. Ne valja to tako.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Vidim i ti lijepo sa RamazanomCartman je napisao/la:Yebote kako se brzo napije na prazan stomak. Ne, nisam postio, ali sam bio gladan ko pas. Ne valja to tako.
Thomas Müller - Fußballgott
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta je **** nismo ti prijatelji pustit cemo te da se predasLBJ MVP je napisao/la:Ako ste mi prijatelji,ne dajte mi da se predam,bolje i da umrem muski,nego s drugim da je gledaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nek ovom neko bananu doneseLBJ MVP je napisao/la:Ako ste mi prijatelji,ne dajte mi da se predam,bolje i da umrem muski,nego s drugim da je gledaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Evo sad sa teravijedon_burza je napisao/la:Vidim i ti lijepo sa RamazanomCartman je napisao/la:Yebote kako se brzo napije na prazan stomak. Ne, nisam postio, ali sam bio gladan ko pas. Ne valja to tako.
Ima li MILFaca ljudi?
Pa prva stvar koju ti neko kaže u vezi alkohola je nemoj pit gladan.Ili u prevodu prvo jedi pa onda pijCartman je napisao/la:Yebote kako se brzo napije na prazan stomak. Ne, nisam postio, ali sam bio gladan ko pas. Ne valja to tako.
Donnie Darko je napisao/la:Nek ovom neko bananu doneseLBJ MVP je napisao/la:Ako ste mi prijatelji,ne dajte mi da se predam,bolje i da umrem muski,nego s drugim da je gledaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Može ova?
E jbd onda ja sam se više od tebe nadao.Jučer te branim kad te onaj napasnik edo htio bitSarajlijc@ je napisao/la:Sta je **** nismo ti prijatelji pustit cemo te da se predasLBJ MVP je napisao/la:Ako ste mi prijatelji,ne dajte mi da se predam,bolje i da umrem muski,nego s drugim da je gledaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pa prva stvar koju ti neko kaže u vezi alkohola je nemoj pit gladan.Ili u prevodu prvo jedi pa onda pijLBJ MVP je napisao/la:Cartman je napisao/la:Yebote kako se brzo napije na prazan stomak. Ne, nisam postio, ali sam bio gladan ko pas. Ne valja to tako.
Ma znam ja to, ali nisam imao vremena. Pojeo samo jogurt, i onda poceo. A i navalili pit u 11 sat u jutro. Bagra kafirska.
kakvu sam danas vidio, omrsio sam se odmahIma li MILFaca ljudi?
pa jbo te zivot ja sam pacenik za milfacama
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Nadji muzu poso u Iraku, pa udri. Dylan tu taktiku koristi.Puma je napisao/la:kakvu sam danas vidio, omrsio sam se odmahIma li MILFaca ljudi?![]()
Puma je napisao/la:kakvu sam danas vidio, omrsio sam se odmahIma li MILFaca ljudi?![]()
burazeru nađi kakvu za cvaju i riješi se muka
FORZA MARŠAL !!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Prelgedah ti ikad onaj film "MILF" što sam ti preporučio!?Puma je napisao/la:kakvu sam danas vidio, omrsio sam se odmahIma li MILFaca ljudi?![]()
Na Ilidži može i za cenera, samo joj Red Bull plati, subotom u Flyuhodža je napisao/la:
burazeru nađi kakvu za cvaju i riješi se muka![]()
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Party kod Mehe
- Kontakt:
Imali kakva Milfaca za mene
daj imali ko kakvu milfacu na fb da je zbarim..
Nema Dylana večeras izgleda da je taktika uspjelaCartman je napisao/la:Nadji muzu poso u Iraku, pa udri. Dylan tu taktiku koristi.Puma je napisao/la:kakvu sam danas vidio, omrsio sam se odmahIma li MILFaca ljudi?![]()
Smradalonac jedan za tebe ništaParty kod Mehe je napisao/la:Imali kakva Milfaca za menedaj imali ko kakvu milfacu na fb da je zbarim..
- Bianconeri1988
- Kontakt:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001160739134" onclick="window.open(this.href);return false;Party kod Mehe je napisao/la:Imali kakva Milfaca za menedaj imali ko kakvu milfacu na fb da je zbarim..
Ova je Pumi vrlo dobro poznata
Ž '21!
De bas postavljajte milface sa facea. Znam da ih imate na bookmarks na stotine.
@LBJ: Jasta vec uspjela, ocekujem video, ili barem slike uskoro.
@LBJ: Jasta vec uspjela, ocekujem video, ili barem slike uskoro.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], feniksptica, VensanKasel i 4 gosta.