Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
A zašto ste sigurni da Nasri ostaje, pa on je po meni bio milion posto siguran da odlazi, dok sam se za Cesca čak i dvoumio. Samir je plaćenik obični, yebe se njega za Arsenalom, on će prijeći u dobar tim i zarađivat će pare i osvajat trofeje, yebe se njega što Arsenal osta na cjedilu.
Jon ToralParty kod Mehe je napisao/la:Sad bi trebali dovesti ovog Thiaga za 6,7 mill, i prodati im ga za 45 mill ali za 5 godina.
YES WE CAN
Hector Bellerin
Ignasi Miquel Pons
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- armin arsenalovac
- Kontakt:
DOK JE VODJE,ARSENAL NIKAD NECE BITI NA CJEDILU,MA KO GOD IGRAO I KO GOD OTISAOBosco je napisao/la:A zašto ste sigurni da Nasri ostaje, pa on je po meni bio milion posto siguran da odlazi, dok sam se za Cesca čak i dvoumio. Samir je plaćenik obični, yebe se njega za Arsenalom, on će prijeći u dobar tim i zarađivat će pare i osvajat trofeje, yebe se njega što Arsenal osta na cjedilu.
IN ARSENE WE TRUST !!
Ako se Wenger odriče svojih najboljih igrača tako olako zašto bi onda Nasri mario za Arsenalom.Bosco je napisao/la:A zašto ste sigurni da Nasri ostaje, pa on je po meni bio milion posto siguran da odlazi, dok sam se za Cesca čak i dvoumio. Samir je plaćenik obični, yebe se njega za Arsenalom, on će prijeći u dobar tim i zarađivat će pare i osvajat trofeje, yebe se njega što Arsenal osta na cjedilu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Party kod Mehe
- Kontakt:
Nisam upoznat sa kvalitetom navedene trojke, ali sam siguran da vodja od njih moze napraviti muskarce, extra fudbalere.Arnelinho je napisao/la:Jon ToralParty kod Mehe je napisao/la:Sad bi trebali dovesti ovog Thiaga za 6,7 mill, i prodati im ga za 45 mill ali za 5 godina.
YES WE CAN
Hector Bellerin
Ignasi Miquel Pons
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sta se ti Sarumane brines, bolje ti je gledaj svoju avliju, i pored pojacanja Borrusija vas opali i to ona druga
Jest bas je lahko pustio Cesca, a Nasri nije zasluzio uopste da se zove najboljim igracem, i ne mora ostati neka ide..
Celik!3,2,2.
- armin arsenalovac
- Kontakt:
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... on-tuesday" onclick="window.open(this.href);return false; MOZDA BENDY NASTUPI XAXAXAXAXAXAXAXAXA

Sta tebe boli k...c za moj avatar. Maloumni čovječe ! FUJ !!kicked21 je napisao/la: Magarac mogo si i avatar promjenit...
Zanimljivo donedavno ste se kleli u ovaj dvojac sad odjednom nisu najbolji , da nije bilo Nasrija u prošloj sezoni sad nebi ni igrali kvalifikacije za CL čekali bi vas nastupi u EL , i cijena za koju je pušten Cesc je smiješna pa više je uzeo Palermo prodajom onog flopa Pastorea za 43 mil .AllGunsBlazing je napisao/la:Sta se ti Sarumane brines, bolje ti je gledaj svoju avliju, i pored pojacanja Borrusija vas opali i to ona druga![]()
![]()
![]()
Jest bas je lahko pustio Cesca, a Nasri nije zasluzio uopste da se zove najboljim igracem, i ne mora ostati neka ide..
- Party kod Mehe
- Kontakt:
pametnom dostaAllGunsBlazing je napisao/la:Sta se ti Sarumane brines, bolje ti je gledaj svoju avliju, i pored pojacanja Borrusija vas opali i to ona druga![]()
![]()
![]()
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Zanimljivo donedavno ste se kleli u ovaj dvojac sad odjednom nisu najbolji , da nije bilo Nasrija u prošloj sezoni sad nebi ni igrali kvalifikacije za CL čekali bi vas nastupi u EL , i cijena za koju je pušten Cesc je smiješna pa više je uzeo Palermo prodajom onog flopa Pastorea za 43 mil .AllGunsBlazing je napisao/la:Sta se ti Sarumane brines, bolje ti je gledaj svoju avliju, i pored pojacanja Borrusija vas opali i to ona druga![]()
![]()
![]()
Celik!3,2,2.
Sve je rečenoAllGunsBlazing je napisao/la:Saurman je napisao/la:Zanimljivo donedavno ste se kleli u ovaj dvojac sad odjednom nisu najbolji , da nije bilo Nasrija u prošloj sezoni sad nebi ni igrali kvalifikacije za CL čekali bi vas nastupi u EL , i cijena za koju je pušten Cesc je smiješna pa više je uzeo Palermo prodajom onog flopa Pastorea za 43 mil .AllGunsBlazing je napisao/la:Sta se ti Sarumane brines, bolje ti je gledaj svoju avliju, i pored pojacanja Borrusija vas opali i to ona druga![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Smijesan si, da je Nasri igrao kako je trebao mi bi osvojili nesto i on i Cesc, usrali su kad je bilo najbitnije tako da.. Cesc ionako nije nesot ni odigrao prosle sezone, tako da i nema veze njegov odlazak.. Nego de se ti pocni brinuti jer kako je Bayern krenuo ni EL nece igrati..
- armin arsenalovac
- Kontakt:
DOK JE BENDTNER TU JA SE NIKOG NE BOJIM
sutra se ocekuje njegov nastup 
Kod: Označi sve
“But if he doesn’t find the right opportunity he will stay and fight for his place like everybody else. [u]He looks sharp in training.[/u]”Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Ah na kraju krajeva bolje i on nego flopina Chamakh.armin arsenalovac je napisao/la:DOK JE BENDTNER TU JA SE NIKOG NE BOJIMsutra se ocekuje njegov nastup
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
imate gervinha i van persia, sta hocete vise
bolje ti neg anelka i kalou 
Do jucer bi za Fabregasa iz vatre u vodu skocio bi majke mi
do jucer se on kleo u Arsenal, a danas on ljudi grb drugog kluba kakva je to licnost i covjecnost nikakva. Nadam se da ce i Nasri otici ne treba nam imamo dovoljno dobrih krilnih igraca treba nam samo ovo sto je vengger obecao Jadson Samba Dunn i bilo bi dobro mislim odlicno kad bi nam se pridruzio TEVEZ ali iskreno ja bi volio da dodje i JOEY BURTON majstor za crvene treba nam sto vise prljavih igraca manje pickica mislim ovo je iskreno dok god na terenu budem igrali fer play nikad nista od nase titule. A sto ovi pisu da cemo se boriti za curling kup i fa cup to bi bio vrh kad bi osvojili pa bolje ista nego nista

Slična je stvar bila sa Torresom u Liverpoolu, tjedan prije priča o nekoj lojalnosti i ljubavi prema klubu i onda ode, gnjide od igrača.
Ajd skontaj šta bi tek bilo da je Cesc otišao u Manchester ili Chelseu , ovo im je još dobro ispaloMarcus je napisao/la:Slična je stvar bila sa Torresom u Liverpoolu, tjedan prije priča o nekoj lojalnosti i ljubavi prema klubu i onda ode, gnjide od igrača.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-Paja je napisao/la:Cigani katalonski u svojoj nemoci plasiraju lazne informacije koje mediji u engleskoj prenose.
-Paja je napisao/la:hahaha tek sad vidim ovo jos jedan trac, nista nema sluzbeno, a vodja je jutros izjavio da niko ne ide, zao mi je sto sam preuranjeno reagovao kontao sam da je to sve na nasoj divnoj stranici objavljeno ali jok.
-Paja je napisao/la:Prvo je kolo, nema razloga za brigu u drugom kolu tu ce biti Nasri, i Fabregas ako bude spreman i bicemo kompletni, prije toga treba kreketuse iz zabarije spustiti na zemlju.
-Paja je napisao/la:haha bas me zanima koji ce biti izgovor u ponedjeljak kad opet ne bude sluzbene vijesti o transferu
Pajo, računaš li još uvijek-Paja je napisao/la:Nasri i Fabregas su igraci Arsenala i sve do trenutka kad to ne budu oni ce se racunati za slijedecu utakmicu.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.