Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Bosco
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Bosco » 15 avg 2011, 23:53

A zašto ste sigurni da Nasri ostaje, pa on je po meni bio milion posto siguran da odlazi, dok sam se za Cesca čak i dvoumio. Samir je plaćenik obični, yebe se njega za Arsenalom, on će prijeći u dobar tim i zarađivat će pare i osvajat trofeje, yebe se njega što Arsenal osta na cjedilu.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 15 avg 2011, 23:54

Party kod Mehe je napisao/la:Sad bi trebali dovesti ovog Thiaga za 6,7 mill, i prodati im ga za 45 mill ali za 5 godina.

YES WE CAN
Jon Toral
Hector Bellerin
Ignasi Miquel Pons
:mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 15 avg 2011, 23:58

Bosco je napisao/la:A zašto ste sigurni da Nasri ostaje, pa on je po meni bio milion posto siguran da odlazi, dok sam se za Cesca čak i dvoumio. Samir je plaćenik obični, yebe se njega za Arsenalom, on će prijeći u dobar tim i zarađivat će pare i osvajat trofeje, yebe se njega što Arsenal osta na cjedilu.
DOK JE VODJE,ARSENAL NIKAD NECE BITI NA CJEDILU,MA KO GOD IGRAO I KO GOD OTISAO

IN ARSENE WE TRUST !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 avg 2011, 00:00

Bosco je napisao/la:A zašto ste sigurni da Nasri ostaje, pa on je po meni bio milion posto siguran da odlazi, dok sam se za Cesca čak i dvoumio. Samir je plaćenik obični, yebe se njega za Arsenalom, on će prijeći u dobar tim i zarađivat će pare i osvajat trofeje, yebe se njega što Arsenal osta na cjedilu.
Ako se Wenger odriče svojih najboljih igrača tako olako zašto bi onda Nasri mario za Arsenalom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Party kod Mehe
Kontakt:

Post Postao/la Party kod Mehe » 16 avg 2011, 00:01

Arnelinho je napisao/la:
Party kod Mehe je napisao/la:Sad bi trebali dovesti ovog Thiaga za 6,7 mill, i prodati im ga za 45 mill ali za 5 godina.

YES WE CAN
Jon Toral
Hector Bellerin
Ignasi Miquel Pons
:mrgreen:
Nisam upoznat sa kvalitetom navedene trojke, ali sam siguran da vodja od njih moze napraviti muskarce, extra fudbalere.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 avg 2011, 00:02

Sta se ti Sarumane brines, bolje ti je gledaj svoju avliju, i pored pojacanja Borrusija vas opali i to ona druga :lol: :lol: :lol: :lol: Jest bas je lahko pustio Cesca, a Nasri nije zasluzio uopste da se zove najboljim igracem, i ne mora ostati neka ide..
Celik!3,2,2.

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 16 avg 2011, 00:05

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... on-tuesday" onclick="window.open(this.href);return false; MOZDA BENDY NASTUPI XAXAXAXAXAXAXAXAXA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 16 avg 2011, 00:06

kicked21 je napisao/la: Magarac mogo si i avatar promjenit...
Sta tebe boli k...c za moj avatar. Maloumni čovječe ! FUJ !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 avg 2011, 00:06

AllGunsBlazing je napisao/la:Sta se ti Sarumane brines, bolje ti je gledaj svoju avliju, i pored pojacanja Borrusija vas opali i to ona druga :lol: :lol: :lol: :lol: Jest bas je lahko pustio Cesca, a Nasri nije zasluzio uopste da se zove najboljim igracem, i ne mora ostati neka ide..
Zanimljivo donedavno ste se kleli u ovaj dvojac sad odjednom nisu najbolji , da nije bilo Nasrija u prošloj sezoni sad nebi ni igrali kvalifikacije za CL čekali bi vas nastupi u EL , i cijena za koju je pušten Cesc je smiješna pa više je uzeo Palermo prodajom onog flopa Pastorea za 43 mil .

Party kod Mehe
Kontakt:

Post Postao/la Party kod Mehe » 16 avg 2011, 00:10

AllGunsBlazing je napisao/la:Sta se ti Sarumane brines, bolje ti je gledaj svoju avliju, i pored pojacanja Borrusija vas opali i to ona druga :lol: :lol: :lol: :lol: Jest bas je lahko pustio Cesca, a Nasri nije zasluzio uopste da se zove najboljim igracem, i ne mora ostati neka ide..
pametnom dosta :lol: :lol:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 avg 2011, 00:10

Saurman je napisao/la:
Zanimljivo donedavno ste se kleli u ovaj dvojac sad odjednom nisu najbolji , da nije bilo Nasrija u prošloj sezoni sad nebi ni igrali kvalifikacije za CL čekali bi vas nastupi u EL , i cijena za koju je pušten Cesc je smiješna pa više je uzeo Palermo prodajom onog flopa Pastorea za 43 mil .
:lol: :lol: :lol: :lol: Smijesan si, da je Nasri igrao kako je trebao mi bi osvojili nesto i on i Cesc, usrali su kad je bilo najbitnije tako da.. Cesc ionako nije nesot ni odigrao prosle sezone, tako da i nema veze njegov odlazak.. Nego de se ti pocni brinuti jer kako je Bayern krenuo ni EL nece igrati..
Celik!3,2,2.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 avg 2011, 00:14

AllGunsBlazing je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: Smijesan si, da je Nasri igrao kako je trebao mi bi osvojili nesto i on i Cesc, usrali su kad je bilo najbitnije tako da.. Cesc ionako nije nesot ni odigrao prosle sezone, tako da i nema veze njegov odlazak.. Nego de se ti pocni brinuti jer kako je Bayern krenuo ni EL nece igrati..
Sve je rečeno :lol:

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 16 avg 2011, 00:20

DOK JE BENDTNER TU JA SE NIKOG NE BOJIM :D sutra se ocekuje njegov nastup :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 avg 2011, 00:23

Kod: Označi sve

“But if he doesn’t find the right opportunity he will stay and fight for his place like everybody else. [u]He looks sharp in training.[/u]”
Ovo mi je bitno i dok je ovako neka ga.:D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 avg 2011, 00:25

armin arsenalovac je napisao/la:DOK JE BENDTNER TU JA SE NIKOG NE BOJIM :D sutra se ocekuje njegov nastup :D
Ah na kraju krajeva bolje i on nego flopina Chamakh.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 16 avg 2011, 00:27

imate gervinha i van persia, sta hocete vise :D bolje ti neg anelka i kalou :mrgreen:

mmirsad
Kontakt:

Post Postao/la mmirsad » 16 avg 2011, 00:32

Do jucer bi za Fabregasa iz vatre u vodu skocio bi majke mi :D :D do jucer se on kleo u Arsenal, a danas on ljudi grb drugog kluba kakva je to licnost i covjecnost nikakva. Nadam se da ce i Nasri otici ne treba nam imamo dovoljno dobrih krilnih igraca treba nam samo ovo sto je vengger obecao Jadson Samba Dunn i bilo bi dobro mislim odlicno kad bi nam se pridruzio TEVEZ ali iskreno ja bi volio da dodje i JOEY BURTON majstor za crvene treba nam sto vise prljavih igraca manje pickica mislim ovo je iskreno dok god na terenu budem igrali fer play nikad nista od nase titule. A sto ovi pisu da cemo se boriti za curling kup i fa cup to bi bio vrh kad bi osvojili pa bolje ista nego nista :D :D

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 16 avg 2011, 00:43

Slična je stvar bila sa Torresom u Liverpoolu, tjedan prije priča o nekoj lojalnosti i ljubavi prema klubu i onda ode, gnjide od igrača.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 16 avg 2011, 00:48

Marcus je napisao/la:Slična je stvar bila sa Torresom u Liverpoolu, tjedan prije priča o nekoj lojalnosti i ljubavi prema klubu i onda ode, gnjide od igrača.
Ajd skontaj šta bi tek bilo da je Cesc otišao u Manchester ili Chelseu , ovo im je još dobro ispalo :D
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 avg 2011, 01:29

-Paja je napisao/la:Cigani katalonski u svojoj nemoci plasiraju lazne informacije koje mediji u engleskoj prenose.
-Paja je napisao/la:hahaha tek sad vidim ovo jos jedan trac, nista nema sluzbeno, a vodja je jutros izjavio da niko ne ide, zao mi je sto sam preuranjeno reagovao kontao sam da je to sve na nasoj divnoj stranici objavljeno ali jok.
-Paja je napisao/la:Prvo je kolo, nema razloga za brigu u drugom kolu tu ce biti Nasri, i Fabregas ako bude spreman i bicemo kompletni, prije toga treba kreketuse iz zabarije spustiti na zemlju.
-Paja je napisao/la:haha bas me zanima koji ce biti izgovor u ponedjeljak kad opet ne bude sluzbene vijesti o transferu :lol:
-Paja je napisao/la:Nasri i Fabregas su igraci Arsenala i sve do trenutka kad to ne budu oni ce se racunati za slijedecu utakmicu.
Pajo, računaš li još uvijek :mrgreen:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: StevieG8 i 34 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []