FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Pa jel iko bio na treningu, utisci, crnjo ? 
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Sutnja neka,izgleda mali zakazobabilonTM je napisao/la:Pa jel iko bio na treningu, utisci, crnjo ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Orao pao orao pao 
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Bio sam,ovaj put nije bio nista posebno,igrali su lopte i mali je igrao u drugoj ekipi skroz defanzivno i to je ono sto sam juce primijetio,da ga ta pozicija bas ne zanima...ima dobru predaju,ali ipak je nov i ne snalazi se najbolje u kontaktu sa saigracima...niko mu se ne obraca,on kad mu nije jasno obrati se malom Baljicu i onda mu ovaj nesto objasnjava...nema neku komunikaciju sa ostalim igracima i onako je prilicno strano tijelo bukvalnobabilonTM je napisao/la:Pa jel iko bio na treningu, utisci, crnjo ?
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
stani jarane pa neće valjda djecu udaratjug-onostalgicar je napisao/la:na gostovanja ne moze nista ispod 15 godina a do 18 godine se moze na ova bliza gostovanja
za ovog plivadona
majke ti jel ti mozak velicine plivadona, ko ce ti garantovat sigurnost djeci od 5 godina, kad ulete oni krkani da pendrecima udaraju samo jedan udarac i to dijete je mrtvo dodji majke ti sebi
tm87 sempre fidelis
a i ko ce belaj pravit -.- ? nismo horde valjda
- Curva_SUD
- Kontakt:
Plivadon je napisao/la:stani jarane pa neće valjda djecu udaratjug-onostalgicar je napisao/la:na gostovanja ne moze nista ispod 15 godina a do 18 godine se moze na ova bliza gostovanja
za ovog plivadona
majke ti jel ti mozak velicine plivadona, ko ce ti garantovat sigurnost djeci od 5 godina, kad ulete oni krkani da pendrecima udaraju samo jedan udarac i to dijete je mrtvo dodji majke ti sebi
tm87 sempre fidelissjecam se kad je mene tetak vodio u zenicu i nije mi ništa bilo
Covjece ovo je G-O-S-T-O-V-A-N-J-E !!!
nije bitno gdje bitno je da je gostovanje
i da ti niko nece zagarntovati sigurnost
Vjeruj mi nema razlike izmedju naprimjer TRAVNIKA I BANJA LUKE
sve je to isto sve je to gostovanje
a ti bi djecu da vodis
ako ne vjerujes da bi oni djecu udarali..potrazi malo snimke po youtubu pa vidi
pa ti ne bi naumpalo da ti ides a kamol djecu da vodis
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
- Curva_SUD
- Kontakt:
LudLo 4 je napisao/la:Sutnja neka,izgleda mali zakazobabilonTM je napisao/la:Pa jel iko bio na treningu, utisci, crnjo ?
Mali je beton !
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
Ma idi ba vodi familiju cjelu' likovi ti fino pokusaju objasnit, jok' ti guras svoje.Plivadon je napisao/la:stani jarane pa neće valjda djecu udaratjug-onostalgicar je napisao/la:na gostovanja ne moze nista ispod 15 godina a do 18 godine se moze na ova bliza gostovanja
za ovog plivadona
tm87 sempre fidelissjecam se kad je mene tetak vodio u zenicu i nije mi ništa bilo
FKŽ !
ma ja cu ic al eto zao mi da djeca ne oduCurva_SUD je napisao/la:Plivadon je napisao/la:stani jarane pa neće valjda djecu udaratjug-onostalgicar je napisao/la:na gostovanja ne moze nista ispod 15 godina a do 18 godine se moze na ova bliza gostovanja
za ovog plivadona
Covjece ovo je G-O-S-T-O-V-A-N-J-E !!!
nije bitno gdje bitno je da je gostovanje
i da ti niko nece zagarntovati sigurnost
Vjeruj mi nema razlike izmedju naprimjer TRAVNIKA I BANJA LUKE
sve je to isto sve je to gostovanje
a ti bi djecu da vodis
ako ne vjerujes da bi oni djecu udarali..potrazi malo snimke po youtubu pa vidi
pa ti ne bi naumpalo da ti ides a kamol djecu da vodis
Da ti nisi onaj Hare samo s drugim nikom, de jos postavi video kakav i to je toPlivadon je napisao/la:stani jarane pa neće valjda djecu udaratjug-onostalgicar je napisao/la:na gostovanja ne moze nista ispod 15 godina a do 18 godine se moze na ova bliza gostovanja
za ovog plivadona
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- neko treći
- Kontakt:
Ma mediji su napuhali pola negativne atmosfere,istina u pojedinim mjestima gdje pripadnici drugih navijačkih skupina,bude koja kamenica ili slično..
boccaccio je napisao/la:Bio sam,ovaj put nije bio nista posebno,igrali su lopte i mali je igrao u drugoj ekipi skroz defanzivno i to je ono sto sam juce primijetio,da ga ta pozicija bas ne zanima...ima dobru predaju,ali ipak je nov i ne snalazi se najbolje u kontaktu sa saigracima...niko mu se ne obraca,on kad mu nije jasno obrati se malom Baljicu i onda mu ovaj nesto objasnjava...nema neku komunikaciju sa ostalim igracima i onako je prilicno strano tijelo bukvalnobabilonTM je napisao/la:Pa jel iko bio na treningu, utisci, crnjo ?...ja i dalje mislim da je generalno dobar i zanimljiv,ali danas mi se odusevljenje smanjilo,ali i svjestan sam da je igrao poziciju koja njemu sigurno ne odgovara...trening je bio tako postavljen da taj dio veznog reda preda loptu prema ofanzivnom dijelu i ti defanzivni igraci ne prelaze centar,nego stoje i cekaju,a onda ovi ofanzivci majmunisu nesto protiv protivnicke odbrane...znaci mali je dobio loptu i predao je drugom igracu i onda je stajao oko centra jer nije smio krenuti naprijed...i zato mislim da je za njega neuspjesan trening,mislim da je on jak u toj varijanti kad je ofanzivni veznjak gdje treba proturiti loptu ili napraviti viska igraca driblingom ili sitnim vezom kroz dupli pas itd...inace u toj utakmici niko se nije proslavio i zavrsilo je 0-0,gdje nasi napadaci Adilovic i Selimovic nisu uputili nijedan sut prema golu,nisu uputili nikakav sut uopste,Smajic je pokusao mozda dva puta,Zeba jednom,Stanceski jednom...a sa druge strane Baljic je pokusao biti najkonkretniji i imao je par dobrih suteva...Vasilic i Bogicevic su bili jako dobri,Stanic je primao konstantno kritike od Amara i tako...standardno,i po meni kad na treningu igras bez golova to je realizatorski jako los trening
Hvala boccaccio na opsežnom izvještaju, kao i uvijek
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
@Plivadon Po tvojim postupcima ovdje i takvom razmisljanju nije sigurno djeci da idu sa tobom ni u park a kamoli na gostovanje sa Manijacima. 
Sto se tice tog Bob Marleya
Nadam se da ce proci,cisto radi atrakcije,privuci ce barem milju ljudi na tekme 
Sto se tice tog Bob Marleya
||| FKZeljeznicar |||
kakav hare? xD ako misliš na onog debila što snima video ono nesh hare vloger ne brini nisampropuh je napisao/la:Da ti nisi onaj Hare samo s drugim nikom, de jos postavi video kakav i to je toPlivadon je napisao/la:stani jarane pa neće valjda djecu udaratjug-onostalgicar je napisao/la:na gostovanja ne moze nista ispod 15 godina a do 18 godine se moze na ova bliza gostovanja
za ovog plivadona
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Daj ba dosta te,malo ozbiljnije.Ako nemas sta napisat nemoj ni pisat majke tiPlivadon je napisao/la: kakav hare? xD ako misliš na onog debila što snima video ono nesh hare vloger ne brini nisamimam tog na laznom profilu xD a sta mu radim xD
svoj ti pos'o !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@Plivadon
I kažeš nisi dijete!!!
Get a life ASAP!
@boccaccio
Jel to Nyema i Kvesić ni danas nisu trenirali!?
Koju je igrao Stanić poziciju? Beka ili je bio ofanzivan!?
I kažeš nisi dijete!!!
Get a life ASAP!
@boccaccio
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bianconeri1988 je napisao/la:@Plivadon
I kažeš nisi dijete!!!![]()
Get a life ASAP!
@boccaccio
Ja mislim da je ovo on ipak ispitao za sebe teren,a ne za rodjake od 5 godina.
||| FKZeljeznicar |||
Ti djecu da vodis?Plivadon je napisao/la:na gostovanja ne moze nista ispod 15 godina a do 18 godine se moze na ova bliza gostovanja
kakav hare? xD ako misliš na onog debila što snima video ono nesh hare vloger ne brini nisamimam tog na laznom profilu xD a sta mu radim xD
Pa eto za 25-30 godina kad budes imo djecu mozda se situacija malo promjeni
FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, Anpa, Argentina, Austinpowers, Cwirek, ELDIABLO20, Hrasno15, perodeformero, Riziko, Stole, Uprava, ZaZelju i 150 gostiju.