FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

babilonTM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la babilonTM » 16 avg 2011, 21:47

Pa jel iko bio na treningu, utisci, crnjo ? :mrgreen:
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 16 avg 2011, 21:58

babilonTM je napisao/la:Pa jel iko bio na treningu, utisci, crnjo ? :mrgreen:
Sutnja neka,izgleda mali zakazo :mrgreen:
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 16 avg 2011, 22:04

Orao pao orao pao :lol:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 16 avg 2011, 22:07

Bio sam,ovaj put nije bio nista posebno,igrali su lopte i mali je igrao u drugoj ekipi skroz defanzivno i to je ono sto sam juce primijetio,da ga ta pozicija bas ne zanima...ima dobru predaju,ali ipak je nov i ne snalazi se najbolje u kontaktu sa saigracima...niko mu se ne obraca,on kad mu nije jasno obrati se malom Baljicu i onda mu ovaj nesto objasnjava...nema neku komunikaciju sa ostalim igracima i onako je prilicno strano tijelo bukvalno :mrgreen: ...ja i dalje mislim da je generalno dobar i zanimljiv,ali danas mi se odusevljenje smanjilo,ali i svjestan sam da je igrao poziciju koja njemu sigurno ne odgovara...trening je bio tako postavljen da taj dio veznog reda preda loptu prema ofanzivnom dijelu i ti defanzivni igraci ne prelaze centar,nego stoje i cekaju,a onda ovi ofanzivci majmunisu nesto protiv protivnicke odbrane...znaci mali je dobio loptu i predao je drugom igracu i onda je stajao oko centra jer nije smio krenuti naprijed...i zato mislim da je za njega neuspjesan trening,mislim da je on jak u toj varijanti kad je ofanzivni veznjak gdje treba proturiti loptu ili napraviti viska igraca driblingom ili sitnim vezom kroz dupli pas itd...inace u toj utakmici niko se nije proslavio i zavrsilo je 0-0,gdje nasi napadaci Adilovic i Selimovic nisu uputili nijedan sut prema golu,nisu uputili nikakav sut uopste,Smajic je pokusao mozda dva puta,Zeba jednom,Stanceski jednom...a sa druge strane Baljic je pokusao biti najkonkretniji i imao je par dobrih suteva...Vasilic i Bogicevic su bili jako dobri,Stanic je primao konstantno kritike od Amara i tako...standardno,i po meni kad na treningu igras bez golova to je realizatorski jako los trening
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 16 avg 2011, 22:14

jug-onostalgicar je napisao/la:na gostovanja ne moze nista ispod 15 godina a do 18 godine se moze na ova bliza gostovanja

za ovog plivadona
majke ti jel ti mozak velicine plivadona, ko ce ti garantovat sigurnost djeci od 5 godina, kad ulete oni krkani da pendrecima udaraju samo jedan udarac i to dijete je mrtvo dodji majke ti sebi

tm87 sempre fidelis
stani jarane pa neće valjda djecu udarat :? sjecam se kad je mene tetak vodio u zenicu i nije mi ništa bilo
a i ko ce belaj pravit -.- ? nismo horde valjda

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 16 avg 2011, 22:24

Plivadon je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:na gostovanja ne moze nista ispod 15 godina a do 18 godine se moze na ova bliza gostovanja

za ovog plivadona
majke ti jel ti mozak velicine plivadona, ko ce ti garantovat sigurnost djeci od 5 godina, kad ulete oni krkani da pendrecima udaraju samo jedan udarac i to dijete je mrtvo dodji majke ti sebi

tm87 sempre fidelis
stani jarane pa neće valjda djecu udarat :? sjecam se kad je mene tetak vodio u zenicu i nije mi ništa bilo

Covjece ovo je G-O-S-T-O-V-A-N-J-E !!!
nije bitno gdje bitno je da je gostovanje
i da ti niko nece zagarntovati sigurnost
Vjeruj mi nema razlike izmedju naprimjer TRAVNIKA I BANJA LUKE
sve je to isto sve je to gostovanje
a ti bi djecu da vodis
ako ne vjerujes da bi oni djecu udarali..potrazi malo snimke po youtubu pa vidi
pa ti ne bi naumpalo da ti ides a kamol djecu da vodis ;)
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 16 avg 2011, 22:26

LudLo 4 je napisao/la:
Sutnja neka,izgleda mali zakazo :mrgreen:

Mali je beton ! ;)

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 16 avg 2011, 22:27

Plivadon je napisao/la:

za ovog plivadona

tm87 sempre fidelis
Ma idi ba vodi familiju cjelu' likovi ti fino pokusaju objasnit, jok' ti guras svoje.
FKŽ !

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 16 avg 2011, 22:28

Curva_SUD je napisao/la:
Plivadon je napisao/la:

za ovog plivadona

tm87 sempre fidelis

Covjece ovo je G-O-S-T-O-V-A-N-J-E !!!
nije bitno gdje bitno je da je gostovanje
i da ti niko nece zagarntovati sigurnost
Vjeruj mi nema razlike izmedju naprimjer TRAVNIKA I BANJA LUKE
sve je to isto sve je to gostovanje
a ti bi djecu da vodis
ako ne vjerujes da bi oni djecu udarali..potrazi malo snimke po youtubu pa vidi
pa ti ne bi naumpalo da ti ides a kamol djecu da vodis ;)
ma ja cu ic al eto zao mi da djeca ne odu :) to ti voli želju više nego mater :) al haj nema veze :) valjda ce se moc na Koševo xD kad bude nekad

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 16 avg 2011, 22:29

Plivadon je napisao/la:

za ovog plivadona

tm87 sempre fidelis
Da ti nisi onaj Hare samo s drugim nikom, de jos postavi video kakav i to je to ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

neko treći
Kontakt:

Post Postao/la neko treći » 16 avg 2011, 22:29

Ma mediji su napuhali pola negativne atmosfere,istina u pojedinim mjestima gdje pripadnici drugih navijačkih skupina,bude koja kamenica ili slično..

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 16 avg 2011, 22:31

boccaccio je napisao/la:
Bio sam,ovaj put nije bio nista posebno,igrali su lopte i mali je igrao u drugoj ekipi skroz defanzivno i to je ono sto sam juce primijetio,da ga ta pozicija bas ne zanima...ima dobru predaju,ali ipak je nov i ne snalazi se najbolje u kontaktu sa saigracima...niko mu se ne obraca,on kad mu nije jasno obrati se malom Baljicu i onda mu ovaj nesto objasnjava...nema neku komunikaciju sa ostalim igracima i onako je prilicno strano tijelo bukvalno :mrgreen: ...ja i dalje mislim da je generalno dobar i zanimljiv,ali danas mi se odusevljenje smanjilo,ali i svjestan sam da je igrao poziciju koja njemu sigurno ne odgovara...trening je bio tako postavljen da taj dio veznog reda preda loptu prema ofanzivnom dijelu i ti defanzivni igraci ne prelaze centar,nego stoje i cekaju,a onda ovi ofanzivci majmunisu nesto protiv protivnicke odbrane...znaci mali je dobio loptu i predao je drugom igracu i onda je stajao oko centra jer nije smio krenuti naprijed...i zato mislim da je za njega neuspjesan trening,mislim da je on jak u toj varijanti kad je ofanzivni veznjak gdje treba proturiti loptu ili napraviti viska igraca driblingom ili sitnim vezom kroz dupli pas itd...inace u toj utakmici niko se nije proslavio i zavrsilo je 0-0,gdje nasi napadaci Adilovic i Selimovic nisu uputili nijedan sut prema golu,nisu uputili nikakav sut uopste,Smajic je pokusao mozda dva puta,Zeba jednom,Stanceski jednom...a sa druge strane Baljic je pokusao biti najkonkretniji i imao je par dobrih suteva...Vasilic i Bogicevic su bili jako dobri,Stanic je primao konstantno kritike od Amara i tako...standardno,i po meni kad na treningu igras bez golova to je realizatorski jako los trening

Hvala boccaccio na opsežnom izvještaju, kao i uvijek :mrgreen:
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 16 avg 2011, 22:32

@Plivadon Po tvojim postupcima ovdje i takvom razmisljanju nije sigurno djeci da idu sa tobom ni u park a kamoli na gostovanje sa Manijacima. ;)

Sto se tice tog Bob Marleya :mrgreen: Nadam se da ce proci,cisto radi atrakcije,privuci ce barem milju ljudi na tekme 8-)
||| FKZeljeznicar |||

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 16 avg 2011, 22:34

propuh je napisao/la:
Plivadon je napisao/la:

za ovog plivadona

tm87 sempre fidelis
Da ti nisi onaj Hare samo s drugim nikom, de jos postavi video kakav i to je to ;)
kakav hare? xD ako misliš na onog debila što snima video ono nesh hare vloger ne brini nisam :D imam tog na laznom profilu xD a sta mu radim xD

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 16 avg 2011, 22:47

Plivadon je napisao/la: kakav hare? xD ako misliš na onog debila što snima video ono nesh hare vloger ne brini nisam :D imam tog na laznom profilu xD a sta mu radim xD
Daj ba dosta te,malo ozbiljnije.Ako nemas sta napisat nemoj ni pisat majke ti
svoj ti pos'o !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 avg 2011, 22:48

@Plivadon

I kažeš nisi dijete!!! :mrgreen:

Get a life ASAP!

@boccaccio

Jel to Nyema i Kvesić ni danas nisu trenirali!?

Koju je igrao Stanić poziciju? Beka ili je bio ofanzivan!?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 16 avg 2011, 22:49

Sumnjiv si mi :mrgreen:

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 16 avg 2011, 22:51

Bianconeri1988 je napisao/la:@Plivadon

I kažeš nisi dijete!!!
:mrgreen:

Get a life ASAP!

@boccaccio

Jel to Nyema i Kvesić ni danas nisu trenirali!?

Koju je igrao Stanić poziciju? Beka ili je bio ofanzivan!?

Ja mislim da je ovo on ipak ispitao za sebe teren,a ne za rodjake od 5 godina.
||| FKZeljeznicar |||

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 16 avg 2011, 22:51

Plivadon je napisao/la:na gostovanja ne moze nista ispod 15 godina a do 18 godine se moze na ova bliza gostovanja

kakav hare? xD ako misliš na onog debila što snima video ono nesh hare vloger ne brini nisam :D imam tog na laznom profilu xD a sta mu radim xD
Ti djecu da vodis?

Pa eto za 25-30 godina kad budes imo djecu mozda se situacija malo promjeni :mrgreen:
FKŽ !

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 16 avg 2011, 22:58

Kad je sutra trening ?

EDIT: U 9:30, provjereno :D
FKŽ !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []