FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 18 avg 2011, 14:18

lopta je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:fkzeljeznicar.webs.com

AŽURIRALI SMO IGRAČE, A USPUT SMO I STAVILI PRVI I DRUGI TEAM! ;)
samo gdje ti je u ove obje formacije beslija mirsad !??
Upravu si ...njega sam zaboravio. Bude edit

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 18 avg 2011, 14:18

Omar500 je napisao/la:Aco, da se razumijemo, dosta talenata i ne može da trenira jer ne može sebi kopačke da kupi.
ima i toga ali ima dosta upravu koji odustanu radi tih "babinih sinova" nazalost :x :x :x

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 18 avg 2011, 14:20

Ukinuti članarine i uvesti selekciju ko prije rata , tak onda če te vidjeti prave talente a ne ovako babo mora imati firmu da bi djetetu priuštio treniranje u Želji ili Sarajevu .Treneri su tu najmanje krivi . :idea:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 18 avg 2011, 14:20

Aco, ta generacije je najnetalentovanija (inače generacija Zolotića) u zadnjih 10-ak godina. Bilo je tu dobrih igrača Aco (Krajina npr. koji igra u Češkoj već odavno), pa i ostali, ali to je i problem! Do juniora sve to ode! I bio sam na utakmici finala Kup-a juniora i Željo je bio bolji, moraš priznati. Penal im je smiješan sviran, Sarajevu! Ja lično, mislio sam da je onaj Hrelja :o ali kad sam vidio, ništa posebno. A šta ćemo sa generacijom mlađih juniora (koji su usput razvili ove starije 5:0, a za starije juniore su igrala 4 mlađa stanardna mlađa juniora, a među njima i Hodžić)? Znaš i sam da ako se ovako nastavi razvijati, da će Hodžić biti i bolji igrač od Džeke. Sjeti se 5-6 godina unazad kad je Ćerimagić trebao potpisati za Inter, sjećaš se? Pa smo ga nekako doveli, ali nismo uspjeli sačuvati i sad je u Gentu. I starijim kadetima smo izgubili Salčina koji je u Italiji, a velike prilike su da će i Hasković otići u Zvezdu, barem je bio na probi. Kjosevski ima ponudu otvorenu 2 turska GIGANTA, znaš o kojim klubovima govorim, Vila (za kojeg ja lično smatram da je krampa, ali ovdje ga predstavljaju kao extra talenta, a vidio si i sam šta je fulio protiv Sarajeva sve) ima mogućnost prelaska u Hajduk i još ima x ovakvih igrača Aco. Čim to dođe do juniora, odu negdje. Ja im ne zamjeram, znaju da ovdje nema para i vide da ih niko ne je*e ni 2% iz kluba. Vidiš da sam ipak u pravu! (a da ne spominjem kako se u klubovima tipa Bubamare nalaze ogromni talenti koje ne možemo dovesti. Ali pazi, BUBAMARA ŠKOLA FUDBALA, zadnji primjer je onaj mali, zaboravio sam mu ime, što je nedavno otiš'o u Bayern).
U mom svijetu važe moja pravila

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 18 avg 2011, 14:22

nime_tm87 je napisao/la:
lopta je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:fkzeljeznicar.webs.com

AŽURIRALI SMO IGRAČE, A USPUT SMO I STAVILI PRVI I DRUGI TEAM! ;)
samo gdje ti je u ove obje formacije beslija mirsad !??
Upravu si ...njega sam zaboravio. Bude edit

sumnjam u ovaj info da mirso ima samo 75 kila a odvalio skembe onaj domacinski :P

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 18 avg 2011, 14:24

twisttm87 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Aco, da se razumijemo, dosta talenata i ne može da trenira jer ne može sebi kopačke da kupi.
ima i toga ali ima dosta upravu koji odustanu radi tih "babinih sinova" nazalost :x :x :x
To je uobičajeni stereotip za koji iz prve ruke znam da nije tačan .U željinim juniorima ima djece slabog imovinskog stanja ,kojima klub pomaže . 8-)

Dr. Gregory House

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 18 avg 2011, 14:25

DRHAUSE je napisao/la:
twisttm87 je napisao/la:
To je uobičajeni stereotip za koji iz prve ruke znam da nije tačan .U željinim juniorima ima djece slabog imovinskog stanja ,kojima klub pomaže . 8-)
Ima 2-3 samo, znam i ja!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 18 avg 2011, 14:26

ja i AzuR SlasH pravimo jedan video o Želji tačnije o igračima tako da STAY TUNED!
EDIT: Uskoro ide jedan wallpaper Amara, Almira, Damira Gradascevica i Dine Dj. ;)
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 18 avg 2011, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 avg 2011, 14:34

Jučerašnja utkamica, a i izvještaji ovih što su bili gore nažalost govore kakvo je naše realno stanje...

Još će mnogo mnogo vode Miljackom proteći, a da mi postanem prava ekipa i pravi tim.

Valjda će i Osim uvidjeti neke stvari...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 18 avg 2011, 14:36

Skontajte ljudi, ovo je sve i dobro kako se sve radi u klubu...Problemi leže duboko u organizaciji, sistemu, strukturi omladinskog pogona, nepostojanje skautinga, marketinga, nemamo sponzore, nemamo stadion kako treba, trening kamp. Sve je ovo super kakve uslove imamo i 'sposobne' ljude u klubu . Biće valjda bolje...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 18 avg 2011, 14:38

Da nam hoće otpisati dug porezna sve bi bilo bolje za 40-50 posto. tako se i hrvatski fudbal prepordio

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 18 avg 2011, 14:41

aleksandar_veliki je napisao/la:
TheDinoRules je napisao/la:Aco, ta generacije je najnetalentovanija (inače generacija Zolotića) u zadnjih 10-ak godina. Bilo je tu dobrih igrača Aco (Krajina npr. koji igra u Češkoj već odavno), pa i ostali, ali to je i problem! Do juniora sve to ode! I bio sam na utakmici finala Kup-a juniora i Željo je bio bolji, moraš priznati. Penal im je smiješan sviran, Sarajevu! Ja lično, mislio sam da je onaj Hrelja :o ali kad sam vidio, ništa posebno. A šta ćemo sa generacijom mlađih juniora (koji su usput razvili ove starije 5:0, a za starije juniore su igrala 4 mlađa stanardna mlađa juniora, a među njima i Hodžić)? Znaš i sam da ako se ovako nastavi razvijati, da će Hodžić biti i bolji igrač od Džeke. Sjeti se 5-6 godina unazad kad je Ćerimagić trebao potpisati za Inter, sjećaš se? Pa smo ga nekako doveli, ali nismo uspjeli sačuvati i sad je u Gentu. I starijim kadetima smo izgubili Salčina koji je u Italiji, a velike prilike su da će i Hasković otići u Zvezdu, barem je bio na probi. Kjosevski ima ponudu otvorenu 2 turska GIGANTA, znaš o kojim klubovima govorim, Vila (za kojeg ja lično smatram da je krampa, ali ovdje ga predstavljaju kao extra talenta, a vidio si i sam šta je fulio protiv Sarajeva sve) ima mogućnost prelaska u Hajduk i još ima x ovakvih igrača Aco. Čim to dođe do juniora, odu negdje. Ja im ne zamjeram, znaju da ovdje nema para i vide da ih niko ne je*e ni 2% iz kluba. Vidiš da sam ipak u pravu! (a da ne spominjem kako se u klubovima tipa Bubamare nalaze ogromni talenti koje ne možemo dovesti. Ali pazi, BUBAMARA ŠKOLA FUDBALA, zadnji primjer je onaj mali, zaboravio sam mu ime, što je nedavno otiš'o u Bayern).
Ne znam, ti imasd svoje misljenje, pravo da ti kazem i ne pratim bas najbolje, samo cu ti reci i dobro zapamti. Nit od mene golmana, nit od Hodzica igraca. Dao Bog da ja grijesim, ali decko od 17 godina koji se onako jucer ponasa, koji nije napravio tri sprinta u utakmici, nikad nece biti igrac. Upamti to dobro, prolazi to ovdje, ali kad odes vani onda tesko. To je moje misljenje, njemu je iz ponizenja igrati ovdje, e nepostaje se tako igrac, vjeruj ti Aci, znam ih milion puta talentovaniji od njega a sada tacne nose.
Znam da je na utakmici izgledao kao maneken, to niko ne spori! I znam o čemu govoriš i znam kakvi su talenti propadali. I, kako sam čuo, dosta ih je njemu očitalo bukvicu (pred mojim očima i sam otac koji ga je nazvao manekenom, to sigurno boli). Ali, kako sam čuo on je za Liverpool u jednoj utakmici dao 4 gola, i kad opet ode gore sigurno da će morati raditi kao što je do sada. Gore nema hoćeš ili nećeš, pa da te vagaju! Ako hoćeš i znaš tu si, u suprotnom nisi (to sam sopstvenim očima vidio). Ali, eto, živi bili i vidjeli Aco, ja garantujem da imamo mnogo talentovane djece koja nam bježe (a sa pravilnim razvojem ovdje, sa njima samo bi mogli pričati o "prekucavanju" lige). Lijep pozdrav i hvala Bogu da jednom imam normalnu konstruktivnu raspravu s nekim na ovom forumu. Živio ti meni.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 18 avg 2011, 14:41

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sa ... m-navikama" onclick="window.open(this.href);return false;

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 18 avg 2011, 14:43

aleksandar_veliki je napisao/la:
TheDinoRules je napisao/la:Aco, ta generacije je najnetalentovanija (inače generacija Zolotića) u zadnjih 10-ak godina. Bilo je tu dobrih igrača Aco (Krajina npr. koji igra u Češkoj već odavno), pa i ostali, ali to je i problem! Do juniora sve to ode! I bio sam na utakmici finala Kup-a juniora i Željo je bio bolji, moraš priznati. Penal im je smiješan sviran, Sarajevu! Ja lično, mislio sam da je onaj Hrelja :o ali kad sam vidio, ništa posebno. A šta ćemo sa generacijom mlađih juniora (koji su usput razvili ove starije 5:0, a za starije juniore su igrala 4 mlađa stanardna mlađa juniora, a među njima i Hodžić)? Znaš i sam da ako se ovako nastavi razvijati, da će Hodžić biti i bolji igrač od Džeke. Sjeti se 5-6 godina unazad kad je Ćerimagić trebao potpisati za Inter, sjećaš se? Pa smo ga nekako doveli, ali nismo uspjeli sačuvati i sad je u Gentu. I starijim kadetima smo izgubili Salčina koji je u Italiji, a velike prilike su da će i Hasković otići u Zvezdu, barem je bio na probi. Kjosevski ima ponudu otvorenu 2 turska GIGANTA, znaš o kojim klubovima govorim, Vila (za kojeg ja lično smatram da je krampa, ali ovdje ga predstavljaju kao extra talenta, a vidio si i sam šta je fulio protiv Sarajeva sve) ima mogućnost prelaska u Hajduk i još ima x ovakvih igrača Aco. Čim to dođe do juniora, odu negdje. Ja im ne zamjeram, znaju da ovdje nema para i vide da ih niko ne je*e ni 2% iz kluba. Vidiš da sam ipak u pravu! (a da ne spominjem kako se u klubovima tipa Bubamare nalaze ogromni talenti koje ne možemo dovesti. Ali pazi, BUBAMARA ŠKOLA FUDBALA, zadnji primjer je onaj mali, zaboravio sam mu ime, što je nedavno otiš'o u Bayern).
Ne znam, ti imasd svoje misljenje, pravo da ti kazem i ne pratim bas najbolje, samo cu ti reci i dobro zapamti. Nit od mene golmana, nit od Hodzica igraca. Dao Bog da ja grijesim, ali decko od 17 godina koji se onako jucer ponasa, koji nije napravio tri sprinta u utakmici, nikad nece biti igrac. Upamti to dobro, prolazi to ovdje, ali kad odes vani onda tesko. To je moje misljenje, njemu je iz ponizenja igrati ovdje, e nepostaje se tako igrac, vjeruj ti Aci, znam ih milion puta talentovaniji od njega a sada tacne nose.
Aco svaka čast na zapažanju za Hođžića , dijelim tvoje mišljenje a usto uopšte nije Amarov tip igrača (prenizak ,preslab). 8-)

Dr. Gregory House

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 18 avg 2011, 14:51

http://www.fkzeljeznicar.webs.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo radimo u PS i stručni štab dosad Amara uradili. ;)

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 18 avg 2011, 15:00

nime_tm87 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.webs.com

U ovom drugom timu, stavi Prutinu na zadnjeg veznog, a Drakula kao lijevog krilnog. Jer Prutina nije u životu igrao ovu poziciju. Također, Zolotića nisi stavio, a on bi trebao ovdje umjesto Prutine svakako! Inače, sve pohvale za ovo

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 18 avg 2011, 15:02

TheDinoRules je napisao/la:

U ovom drugom timu, stavi Prutinu na zadnjeg veznog, a Drakula kao lijevog krilnog. Jer Prutina nije u životu igrao ovu poziciju. Također, Zolotića nisi stavio, a on bi trebao ovdje umjesto Prutine svakako! Inače, sve pohvale za ovo
Hvala. Planiramo uraditi neki baš drama video o igračima i stručnom štabu, ovaj web nam služi kao mjesto gdje cemo to sve upload
@prepravljeno
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 18 avg 2011, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 18 avg 2011, 15:03

Po meni je 86-87 najbolja poslije rata,mada ovu nisam pratio mnogo,ali za 86-87 mogu reci da je bila odlicna!
AMAR OSIM!!!

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 18 avg 2011, 15:05

nime_tm87 je napisao/la:
TheDinoRules je napisao/la:

Hvala. Planiramo uraditi neki baš drama video o igračima i stručnom štabu, ovaj web nam služi kao mjesto gdje cemo to sve upload
I da, imao bih ja tu nekoliko ideja finih, kad budem imao vremena, sve ću ti to napisati u pp! Mislim, to su mali poslići, a izgledat će ljepše, puno ljepše!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 18 avg 2011, 15:10

samo ne kontam zašto (ili pak za što :? ) vam služi to?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, haklamas i 33 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []