FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jučerašnja utkamica, a i izvještaji ovih što su bili gore nažalost govore kakvo je naše realno stanje...
Još će mnogo mnogo vode Miljackom proteći, a da mi postanem prava ekipa i pravi tim.
Valjda će i Osim uvidjeti neke stvari...
Još će mnogo mnogo vode Miljackom proteći, a da mi postanem prava ekipa i pravi tim.
Valjda će i Osim uvidjeti neke stvari...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Skontajte ljudi, ovo je sve i dobro kako se sve radi u klubu...Problemi leže duboko u organizaciji, sistemu, strukturi omladinskog pogona, nepostojanje skautinga, marketinga, nemamo sponzore, nemamo stadion kako treba, trening kamp. Sve je ovo super kakve uslove imamo i 'sposobne' ljude u klubu . Biće valjda bolje...
Da nam hoće otpisati dug porezna sve bi bilo bolje za 40-50 posto. tako se i hrvatski fudbal prepordio
-
- Kontakt:
Znam da je na utakmici izgledao kao maneken, to niko ne spori! I znam o čemu govoriš i znam kakvi su talenti propadali. I, kako sam čuo, dosta ih je njemu očitalo bukvicu (pred mojim očima i sam otac koji ga je nazvao manekenom, to sigurno boli). Ali, kako sam čuo on je za Liverpool u jednoj utakmici dao 4 gola, i kad opet ode gore sigurno da će morati raditi kao što je do sada. Gore nema hoćeš ili nećeš, pa da te vagaju! Ako hoćeš i znaš tu si, u suprotnom nisi (to sam sopstvenim očima vidio). Ali, eto, živi bili i vidjeli Aco, ja garantujem da imamo mnogo talentovane djece koja nam bježe (a sa pravilnim razvojem ovdje, sa njima samo bi mogli pričati o "prekucavanju" lige). Lijep pozdrav i hvala Bogu da jednom imam normalnu konstruktivnu raspravu s nekim na ovom forumu. Živio ti meni.aleksandar_veliki je napisao/la:Ne znam, ti imasd svoje misljenje, pravo da ti kazem i ne pratim bas najbolje, samo cu ti reci i dobro zapamti. Nit od mene golmana, nit od Hodzica igraca. Dao Bog da ja grijesim, ali decko od 17 godina koji se onako jucer ponasa, koji nije napravio tri sprinta u utakmici, nikad nece biti igrac. Upamti to dobro, prolazi to ovdje, ali kad odes vani onda tesko. To je moje misljenje, njemu je iz ponizenja igrati ovdje, e nepostaje se tako igrac, vjeruj ti Aci, znam ih milion puta talentovaniji od njega a sada tacne nose.TheDinoRules je napisao/la:Aco, ta generacije je najnetalentovanija (inače generacija Zolotića) u zadnjih 10-ak godina. Bilo je tu dobrih igrača Aco (Krajina npr. koji igra u Češkoj već odavno), pa i ostali, ali to je i problem! Do juniora sve to ode! I bio sam na utakmici finala Kup-a juniora i Željo je bio bolji, moraš priznati. Penal im je smiješan sviran, Sarajevu! Ja lično, mislio sam da je onaj Hreljaali kad sam vidio, ništa posebno. A šta ćemo sa generacijom mlađih juniora (koji su usput razvili ove starije 5:0, a za starije juniore su igrala 4 mlađa stanardna mlađa juniora, a među njima i Hodžić)? Znaš i sam da ako se ovako nastavi razvijati, da će Hodžić biti i bolji igrač od Džeke. Sjeti se 5-6 godina unazad kad je Ćerimagić trebao potpisati za Inter, sjećaš se? Pa smo ga nekako doveli, ali nismo uspjeli sačuvati i sad je u Gentu. I starijim kadetima smo izgubili Salčina koji je u Italiji, a velike prilike su da će i Hasković otići u Zvezdu, barem je bio na probi. Kjosevski ima ponudu otvorenu 2 turska GIGANTA, znaš o kojim klubovima govorim, Vila (za kojeg ja lično smatram da je krampa, ali ovdje ga predstavljaju kao extra talenta, a vidio si i sam šta je fulio protiv Sarajeva sve) ima mogućnost prelaska u Hajduk i još ima x ovakvih igrača Aco. Čim to dođe do juniora, odu negdje. Ja im ne zamjeram, znaju da ovdje nema para i vide da ih niko ne je*e ni 2% iz kluba. Vidiš da sam ipak u pravu! (a da ne spominjem kako se u klubovima tipa Bubamare nalaze ogromni talenti koje ne možemo dovesti. Ali pazi, BUBAMARA ŠKOLA FUDBALA, zadnji primjer je onaj mali, zaboravio sam mu ime, što je nedavno otiš'o u Bayern).
U mom svijetu važe moja pravila
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sa ... m-navikama" onclick="window.open(this.href);return false;
Aco svaka čast na zapažanju za Hođžića , dijelim tvoje mišljenje a usto uopšte nije Amarov tip igrača (prenizak ,preslab).aleksandar_veliki je napisao/la:Ne znam, ti imasd svoje misljenje, pravo da ti kazem i ne pratim bas najbolje, samo cu ti reci i dobro zapamti. Nit od mene golmana, nit od Hodzica igraca. Dao Bog da ja grijesim, ali decko od 17 godina koji se onako jucer ponasa, koji nije napravio tri sprinta u utakmici, nikad nece biti igrac. Upamti to dobro, prolazi to ovdje, ali kad odes vani onda tesko. To je moje misljenje, njemu je iz ponizenja igrati ovdje, e nepostaje se tako igrac, vjeruj ti Aci, znam ih milion puta talentovaniji od njega a sada tacne nose.TheDinoRules je napisao/la:Aco, ta generacije je najnetalentovanija (inače generacija Zolotića) u zadnjih 10-ak godina. Bilo je tu dobrih igrača Aco (Krajina npr. koji igra u Češkoj već odavno), pa i ostali, ali to je i problem! Do juniora sve to ode! I bio sam na utakmici finala Kup-a juniora i Željo je bio bolji, moraš priznati. Penal im je smiješan sviran, Sarajevu! Ja lično, mislio sam da je onaj Hreljaali kad sam vidio, ništa posebno. A šta ćemo sa generacijom mlađih juniora (koji su usput razvili ove starije 5:0, a za starije juniore su igrala 4 mlađa stanardna mlađa juniora, a među njima i Hodžić)? Znaš i sam da ako se ovako nastavi razvijati, da će Hodžić biti i bolji igrač od Džeke. Sjeti se 5-6 godina unazad kad je Ćerimagić trebao potpisati za Inter, sjećaš se? Pa smo ga nekako doveli, ali nismo uspjeli sačuvati i sad je u Gentu. I starijim kadetima smo izgubili Salčina koji je u Italiji, a velike prilike su da će i Hasković otići u Zvezdu, barem je bio na probi. Kjosevski ima ponudu otvorenu 2 turska GIGANTA, znaš o kojim klubovima govorim, Vila (za kojeg ja lično smatram da je krampa, ali ovdje ga predstavljaju kao extra talenta, a vidio si i sam šta je fulio protiv Sarajeva sve) ima mogućnost prelaska u Hajduk i još ima x ovakvih igrača Aco. Čim to dođe do juniora, odu negdje. Ja im ne zamjeram, znaju da ovdje nema para i vide da ih niko ne je*e ni 2% iz kluba. Vidiš da sam ipak u pravu! (a da ne spominjem kako se u klubovima tipa Bubamare nalaze ogromni talenti koje ne možemo dovesti. Ali pazi, BUBAMARA ŠKOLA FUDBALA, zadnji primjer je onaj mali, zaboravio sam mu ime, što je nedavno otiš'o u Bayern).

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
http://www.fkzeljeznicar.webs.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo radimo u PS i stručni štab dosad Amara uradili.

-
- Kontakt:
U ovom drugom timu, stavi Prutinu na zadnjeg veznog, a Drakula kao lijevog krilnog. Jer Prutina nije u životu igrao ovu poziciju. Također, Zolotića nisi stavio, a on bi trebao ovdje umjesto Prutine svakako! Inače, sve pohvale za ovonime_tm87 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.webs.com
Hvala. Planiramo uraditi neki baš drama video o igračima i stručnom štabu, ovaj web nam služi kao mjesto gdje cemo to sve uploadTheDinoRules je napisao/la:U ovom drugom timu, stavi Prutinu na zadnjeg veznog, a Drakula kao lijevog krilnog. Jer Prutina nije u životu igrao ovu poziciju. Također, Zolotića nisi stavio, a on bi trebao ovdje umjesto Prutine svakako! Inače, sve pohvale za ovonime_tm87 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.webs.com
@prepravljeno
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 18 avg 2011, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
Po meni je 86-87 najbolja poslije rata,mada ovu nisam pratio mnogo,ali za 86-87 mogu reci da je bila odlicna!TheDinoRules je napisao/la:Aco, ta generacije je najnetalentovanija (inače generacija Zolotića) u zadnjih 10-ak godina. Bilo je tu dobrih igrača Aco (Krajina npr. koji igra u Češkoj već odavno), pa i ostali, ali to je i problem! Do juniora sve to ode! I bio sam na utakmici finala Kup-a juniora i Željo je bio bolji, moraš priznati. Penal im je smiješan sviran, Sarajevu! Ja lično, mislio sam da je onaj Hreljaali kad sam vidio, ništa posebno. A šta ćemo sa generacijom mlađih juniora (koji su usput razvili ove starije 5:0, a za starije juniore su igrala 4 mlađa stanardna mlađa juniora, a među njima i Hodžić)? Znaš i sam da ako se ovako nastavi razvijati, da će Hodžić biti i bolji igrač od Džeke. Sjeti se 5-6 godina unazad kad je Ćerimagić trebao potpisati za Inter, sjećaš se? Pa smo ga nekako doveli, ali nismo uspjeli sačuvati i sad je u Gentu. I starijim kadetima smo izgubili Salčina koji je u Italiji, a velike prilike su da će i Hasković otići u Zvezdu, barem je bio na probi. Kjosevski ima ponudu otvorenu 2 turska GIGANTA, znaš o kojim klubovima govorim, Vila (za kojeg ja lično smatram da je krampa, ali ovdje ga predstavljaju kao extra talenta, a vidio si i sam šta je fulio protiv Sarajeva sve) ima mogućnost prelaska u Hajduk i još ima x ovakvih igrača Aco. Čim to dođe do juniora, odu negdje. Ja im ne zamjeram, znaju da ovdje nema para i vide da ih niko ne je*e ni 2% iz kluba. Vidiš da sam ipak u pravu! (a da ne spominjem kako se u klubovima tipa Bubamare nalaze ogromni talenti koje ne možemo dovesti. Ali pazi, BUBAMARA ŠKOLA FUDBALA, zadnji primjer je onaj mali, zaboravio sam mu ime, što je nedavno otiš'o u Bayern).
AMAR OSIM!!!
-
- Kontakt:
I da, imao bih ja tu nekoliko ideja finih, kad budem imao vremena, sve ću ti to napisati u pp! Mislim, to su mali poslići, a izgledat će ljepše, puno ljepše!nime_tm87 je napisao/la:Hvala. Planiramo uraditi neki baš drama video o igračima i stručnom štabu, ovaj web nam služi kao mjesto gdje cemo to sve uploadTheDinoRules je napisao/la:U ovom drugom timu, stavi Prutinu na zadnjeg veznog, a Drakula kao lijevog krilnog. Jer Prutina nije u životu igrao ovu poziciju. Također, Zolotića nisi stavio, a on bi trebao ovdje umjesto Prutine svakako! Inače, sve pohvale za ovonime_tm87 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.webs.com
- spielführer_21
- Kontakt:
samo ne kontam zašto (ili pak za što
) vam služi to?

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Vjerovatno da ima i toga, ali je sistemski pogrešno postavljena stvar kod omladinskih pogona. Klub bi trebao da pronalazi talentiranu djecu i da im omoogući fudbalsko školovanje, a ne da djeca imućnijih roditelja treniraju bez obzira na kvalitet. Dok stvari budu postavljene kao sada, mogućnost da se pronađe i formira fudbaler je izražena u promilima. Na stotine da ne kažem na hiljade djece u ovom gradu posjeduje talenat i psihomotorne sposobnosti da jednog dana postanu fudbalerčine, ali im se taj san nikada neće ispuniti zbog imovinske nemogućnosti.DRHAUSE je napisao/la:To je uobičajeni stereotip za koji iz prve ruke znam da nije tačan .U željinim juniorima ima djece slabog imovinskog stanja ,kojima klub pomaže .twisttm87 je napisao/la:ima i toga ali ima dosta upravu koji odustanu radi tih "babinih sinova" nazalostOmar500 je napisao/la:Aco, da se razumijemo, dosta talenata i ne može da trenira jer ne može sebi kopačke da kupi.![]()
![]()
Kada bi samo jednom godišnje, uz dobar marketing, bilo izdato saopćenje da se u najmlađu kategoriju Želje prima 30 igrača i da će najbolji nakon jednomjesečnog testa imati sve potrebno da postanu registrovani članovi kluba, odziv te djece bi bio ogroman. Iz tog kvantiteta bi se rodio i kvalitet. To je sigurno. Klub bi imao koristi, a svi oni koji žele da im djeca treniraju mogli bi i dalje plaćati članarinu i kupovati opremu i kada dođu na nivo onih 30-tak bili bi oslobođeni tih nameta, a najlošiji bi morali plaćati.
Klub treba da se bori za talente, a ovo je jedan od načina da se to i postigne.
Danas oko pola 12 sam bio u Dolini i vidio da par malodobnika sa jednim momkom rade na uređenju zida na jugu. Ostalo je još finiranje jednog dijela zida i premazivanje istog zaštitnom emulzijom.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Škola fudbala da se prijave djeca od 10 do 16 godina, besplatni treninzi svaki dan, oni koji zadovolje ukuse trenera ostaju u Želji, dobijaju godišnju kartu za Željine tekme, opremu i besplatno treniraju!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/zl ... a-grbavici" onclick="window.open(this.href);return false;
ko zna nakon dvije sedmice ako ne nade klub sta se moze desiti

ko zna nakon dvije sedmice ako ne nade klub sta se moze desiti

drzava zeljo.............the maniacs 1987 ch:willa
TheDinoRules je napisao/la:Aco, ta generacije je najnetalentovanija (inače generacija Zolotića) u zadnjih 10-ak godina. Bilo je tu dobrih igrača Aco (Krajina npr. koji igra u Češkoj već odavno), pa i ostali, ali to je i problem! Do juniora sve to ode! I bio sam na utakmici finala Kup-a juniora i Željo je bio bolji, moraš priznati. Penal im je smiješan sviran, Sarajevu! Ja lično, mislio sam da je onaj Hreljaali kad sam vidio, ništa posebno. A šta ćemo sa generacijom mlađih juniora (koji su usput razvili ove starije 5:0, a za starije juniore su igrala 4 mlađa stanardna mlađa juniora, a među njima i Hodžić)? Znaš i sam da ako se ovako nastavi razvijati, da će Hodžić biti i bolji igrač od Džeke. Sjeti se 5-6 godina unazad kad je Ćerimagić trebao potpisati za Inter, sjećaš se? Pa smo ga nekako doveli, ali nismo uspjeli sačuvati i sad je u Gentu. I starijim kadetima smo izgubili Salčina koji je u Italiji, a velike prilike su da će i Hasković otići u Zvezdu, barem je bio na probi. Kjosevski ima ponudu otvorenu 2 turska GIGANTA, znaš o kojim klubovima govorim, Vila (za kojeg ja lično smatram da je krampa, ali ovdje ga predstavljaju kao extra talenta, a vidio si i sam šta je fulio protiv Sarajeva sve) ima mogućnost prelaska u Hajduk i još ima x ovakvih igrača Aco. Čim to dođe do juniora, odu negdje. Ja im ne zamjeram, znaju da ovdje nema para i vide da ih niko ne je*e ni 2% iz kluba. Vidiš da sam ipak u pravu! (a da ne spominjem kako se u klubovima tipa Bubamare nalaze ogromni talenti koje ne možemo dovesti. Ali pazi, BUBAMARA ŠKOLA FUDBALA, zadnji primjer je onaj mali, zaboravio sam mu ime, što je nedavno otiš'o u Bayern).
Dosta si upucen al isto tako i ne znas dosta svati oko omladinskog pogona....
Ps. Cerimagic je trenutno u malenim,Salcina nije igrao ovdje redovno u prvoj i nasao menadzera ugovorio probu i prosao Haskovic je platio da bude u Zvezdinom kampu 10 dana(samo da bude) Pricate nesto za Hodzica covjek po 50 golova postize po se zoni...
ima li sta novo za Drenthe-a 

+ hotelsku sobu i bombonicu na jastuku.babilonTM je napisao/la:Škola fudbala da se prijave djeca od 10 do 16 godina, besplatni treninzi svaki dan, oni koji zadovolje ukuse trenera ostaju u Želji, dobijaju godišnju kartu za Željine tekme, opremu i besplatno treniraju!
mnogi od nas nisu makli iz Radnika (hadzickog) zbog babinih sinovatwisttm87 je napisao/la:ima i toga ali ima dosta upravu koji odustanu radi tih "babinih sinova" nazalostOmar500 je napisao/la:Aco, da se razumijemo, dosta talenata i ne može da trenira jer ne može sebi kopačke da kupi.![]()
![]()

dok onaj pređe u Sarajevo,pa onaj u češku negdje...mi golmani tarabe...fuj...a skid'o sam penale sa 12 godina istom želji i sarajevu

Ne bi me čudilo da potpiše.daninn je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/zl ... a-grbavici
ko zna nakon dvije sedmice ako ne nade klub sta se moze desiti![]()

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.