FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Au jbt ne mogu da iscekam vise pocetak,dodjoh sada malo kuci da se osvezim jer vreme napolju ubija,preko 30 C pa onda pravac Marakana.Citavo vreme danas u hodu,oseti se atmosfera,navijaca vec ima,malopre sam bio sa likovima iz Banja Luke koji su jos sinoc dosli,a vidi se i iz drugih krajeva RS i Srbije.
Ma bice ludilo bre veceras.
Ma bice ludilo bre veceras.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- KB-TM87
- Kontakt:
Igrao sam X, valjda me nećete zaebat 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Nemoj da baksuziras, jedinica kao kuca ima da dodjeKB-TM87 je napisao/la:Igrao sam X, valjda me nećete zaebat

- Megamon
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 18 avg 2011, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Kakva atmosfera na Marakani.
Najezio sam se.Svaka čast Delije.

YNWA!
Ispravka...Dongle je napisao/la:Kakva atmosfera na Marakani.Najezio sam se.Svaka čast Delije.

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Bravo !
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- mostarac1420
- Kontakt:
e jbm sve kako ga primiste glupo,a dobro ste poceli,ajde zvezdo mozes ti to
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905
hškz 1905
-
- Kontakt:
Gol je primljen na tipicno Balkanski nacin...mostarac1420 je napisao/la:e jbm sve kako ga primiste glupo,a dobro ste poceli,ajde zvezdo mozes ti to
Takvih golova sam se nagledao tokom proteklih godina...
- mostarac1420
- Kontakt:
to je sindrom balkanskih ekipa,uz ovakvu podrsku sa tribina zvezda moze do gola sigurnoFrantisek Planicka je napisao/la:Gol je primljen na tipicno Balkanski nacin...mostarac1420 je napisao/la:e jbm sve kako ga primiste glupo,a dobro ste poceli,ajde zvezdo mozes ti to
Takvih golova sam se nagledao tokom proteklih godina...
kadu je dobar..
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905
hškz 1905
Nije mi jasno kako uvijek kiksaju pred ovakvom atmosferom.Mislim da je svaki rezultat ispod 3-1 za Zvezdu neuspjeh,odnosno ne garantuje prolaz dalje.Odlično su počeli utakmicu i bit ce velika steta ako ne pobjede.
Ovi navijaci zasluzuju da njihov klub svake godine igra u LP.

-
- Kontakt:
Dongle je napisao/la:Nije mi jasno kako uvijek kiksaju pred ovakvom atmosferom.Mislim da je svaki rezultat ispod 3-1 za Zvezdu neuspjeh,odnosno ne garantuje prolaz dalje.Odlično su počeli utakmicu i bit ce velika steta ako ne pobjede.
Takve navijace ima dosta klubova iz Srbije samo sto su oni nazalost u mnogo manjem broju pa ne mogu ni izbliza da u tom pogledu da pariraju.
-
- Kontakt:
Zvezda je na krilima navijaca dobro krenula ali kako je atmosfera padala tako je Ren preuzimao konce u svoje ruke i tada je jednostavno bilo vidljivo da su Francuzi kvalitetniji tim.HOPLIT je napisao/la:Rezultat je potpuno realan, nije Zvezda zaslužila pobjedu.
Bojim se da je ovo kraj Roberta Prosinečkog na klupi Zvezde,odnosno početak istog a definitivni kraj će biti prvi naredni kiks u prvenstvu. Šteta. 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
- Kontakt:
Ne verujem u to, jedino da Prosinecki sam ponudi ostavku.DRHAUSE je napisao/la:Bojim se da je ovo kraj Roberta Prosinečkog na klupi Zvezde,odnosno početak istog a definitivni kraj će biti prvi naredni kiks u prvenstvu. Šteta.
Kakva god da je ovakva zvezda,ona je najbolja u poslednje tri cetri godine i to vidi svako ko se razume u nogomet.
Zadnja izmjena: Frantisek Planicka, dana/u 18 avg 2011, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Prosinecki ima ogromnu, ali ogromnu podrsku navijaca. Uprava zna da ako Prosinecki ode, odlaze i oni, tako da nista od toga.DRHAUSE je napisao/la:Bojim se da je ovo kraj Roberta Prosinečkog na klupi Zvezde,odnosno početak istog a definitivni kraj će biti prvi naredni kiks u prvenstvu. Šteta.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Rekoh ja 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.