Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

mandraX
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la mandraX » 18 avg 2011, 16:31

Plivadon je napisao/la: a ti fino nemoj ulazit na temu :)
Tema se zove Chat

Evo neću da ulazim na temu "Ljepotice" (do iftara, da se razumijemo :D ), al što bi sad trebao izbjegavati temu chat? Daj nemojte tako ljudi, pa barem tokom dana nemojte o tome ovdje pisati, ako već morate, imate temu Ljepotice...

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 18 avg 2011, 16:33

LBJ MVP je napisao/la:Daj ba @limuntos znamo se ne diraj nam milfače :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: et kad ti tako kazes :D :D nego samo mastate. nema hajra od toga. bolje nesto konkretno radite :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 avg 2011, 16:38

Sarajlijc@ je napisao/la:Ramazn mjesec ko i svaki drugi ne vidim razliku :?
Kako te nije stid ovako nešto napisat'?

Sramota.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 avg 2011, 16:39

Limuntos je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Daj ba @limuntos znamo se ne diraj nam milfače :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: et kad ti tako kazes :D :D nego samo mastate. nema hajra od toga. bolje nesto konkretno radite :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jbg moramo maštat :mrgreen:
mandraX je napisao/la:

Sramota.
Nisu svi ljudi vjernici ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 avg 2011, 16:43

LBJ MVP je napisao/la:
mandraX je napisao/la:

Sramota.
Nisu svi ljudi vjernici ;)
Pa? Jel' se mora ovako ofirat'?

P.S. Nisam ni ja vjernik, pa se ne glupiram sa ovakvim izjavama.

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 18 avg 2011, 16:43

Pa nek ne vidi razliku, ali neka makar malo poštuje :roll:
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 avg 2011, 16:49

Mislim da nikome nije prislonjen pištolj na glavu kada je riječ o postu i ulasku na ovu temu. Koliko sam upoznat, ovo još uvijek nije u rukama rijaseta, tako da je dozvoljena priča o neobaveznim seksualnim aktivnostima sa pripadnicama ljepšeg spola. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 18 avg 2011, 16:51

ne mogu ovih vjernika preko noći što traže da se poštuje a za tuđe praznike moze svašta ? :) ne vjerujem u boga,radim šta hoću na svoj praznik vala imam pravo i na tuđi :) ne piše nigdje da ja ne smijem maštat o milfačama na temi?

isto ko juče u tramvaju ja i jaran(emir) idemo i jedemo nešto gore skroz na vrh tramvaja :) kad neka baba....
kako vi to ne poštujete,ramazan je ne smijete jest -.-

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 18 avg 2011, 16:54

Monolog je napisao/la:Mislim da nikome nije prislonjen pištolj na glavu kada je riječ o postu i ulasku na ovu temu. Koliko sam upoznat, ovo još uvijek nije u rukama rijaseta, tako da je dozvoljena priča o neobaveznim seksualnim aktivnostima sa pripadnicama ljepšeg spola. :D

misliš ??? 8-)
FORZA MARŠAL !!!

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 18 avg 2011, 16:55

šut' došo hodža :D moramo klanjat xD

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 avg 2011, 16:55

Monolog je napisao/la:Mislim da nikome nije prislonjen pištolj na glavu kada je riječ o postu i ulasku na ovu temu. Koliko sam upoznat, ovo još uvijek nije u rukama rijaseta, tako da je dozvoljena priča o neobaveznim seksualnim aktivnostima sa pripadnicama ljepšeg spola. :D
Pa nek' barem ispoštuje malo, eto barem toliko da preskoči te priče o "milfačama" (ej, 14 mu godina i on naš'o o tom pričat':roll: nebitno... ), evo nek se strpi još 11-12 dana, tu je negdje, a jok ovako čovječe, dođeš na temu, nekoga bi možda nešto upitao ili slično, ubio bi malo vremena čitajući, zezat' se...a naiđem na ovakve gadosti, pa stvarno...
Plivadon je napisao/la:ne mogu ovih vjernika preko noći
Jesi se to ti našao da kažeš nekome ko je kakav vjernik?

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 avg 2011, 16:56

hodža je napisao/la:misliš ???
[quote="Monolog"]Koliko sam upoznat, ovo još uvijek nije u rukama rijaseta[/quote]
Drugo si ti. Uostalom, samo je jedan podforum u tvojim rukama, tako da... :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 avg 2011, 16:57

Plivadon je napisao/la:ne mogu ovih vjernika preko noći što traže da se poštuje a za tuđe praznike moze svašta ? :) ne vjerujem u boga,radim šta hoću na svoj praznik vala imam pravo i na tuđi :) ne piše nigdje da ja ne smijem maštat o milfačama na temi?

isto ko juče u tramvaju ja i jaran(emir) idemo i jedemo nešto gore skroz na vrh tramvaja :) kad neka baba....
kako vi to ne poštujete,ramazan je ne smijete jest
-.-
:mrgreen: To mi je najjače,al dobro ja poštujem.Najbolji jaran mi je veliki vjernik,al evo za ramazan se nismo vidjeli strah ga da ga ne odvedem u grijeh kakav :D
Ovaj monolog mi se sve više sviđa :mrgreen: Mislim ko forumaš :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 18 avg 2011, 17:01

mandraX je napisao/la:
Pa nek' barem ispoštuje malo, eto barem toliko da preskoči te priče o "milfačama" (ej, 14 mu godina i on naš'o o tom pričat':roll: nebitno... ), evo nek se strpi još 11-12 dana, tu je negdje, a jok ovako čovječe, dođeš na temu, nekoga bi možda nešto upitao ili slično, ubio bi malo vremena čitajući, zezat' se...a naiđem na ovakve gadosti, pa stvarno...
Plivadon je napisao/la:ne mogu ovih vjernika preko noći
Jesi se to ti našao da kažeš nekome ko je kakav vjernik?
jesi li ti spreman ispoštovat to npr za božić/uskrs? :) samo te to pitam :)

ako ne možemo biti pravedni prema jednima, onda necemo ni prema drugima :)
nisam nikakav islamofob ili nešto slično za ostale vjere, al da se ja suzdrzavam od neceg da bi nekom ugodio :?
vjera i drustvo se valjda trebaju odvojiti **** mater nismo Iran, Bosna smo

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 18 avg 2011, 17:03

kakve gadosti, ne kontam

sto kazem da je profesorica dobra ? postim i ja al ne vidim gdje je tu problem, nije se skinula koliko ja vidim
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 avg 2011, 17:08

Puma je napisao/la: kakve gadosti, ne kontam

sto kazem da je profesorica dobra ? postim i ja al ne vidim gdje je tu problem, nije se skinula koliko ja vidim

ko je o tome pričao? ko je tebe spomenuo?

Vrati se par stranica unazad pa ćeš vidjet' slike, priče i sl...

Plivadon je napisao/la: jesi li ti spreman ispoštovat to npr za božić/uskrs? :) samo te to pitam :)
Šta? :roll:

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 18 avg 2011, 17:16

Prodao Bosanac svog papagaja Hrvatu. Papagaj bistar, priča sve u šesnest, samo uvijek pozdravlja sa selam. Nezgodno to Hrvatu, blamira ga ptica stalno pred gostima, i odluči on da ga ne hrani sve dok papagaj ne dođe pameti…
Prođe tako mjesec dana i papagaj se ušuti. Konta Hrvat, opametio se. Sav sretan odluči on da ga ponovo počne hraniti. Izvadi sjemena i stavi u kavez, kad će papagaj na to: “Šućur Allahu, isposti se i ovaj mjesec Ramazana"

:lol: :lol: :lol:
FORZA MARŠAL !!!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 18 avg 2011, 17:17

Tribalian je napisao/la:
Frutek je napisao/la:Nema tamo ništa zanimljivo samo neke **** :roll: samo sma jednom naletio na ScarFace majicu, a nigdje ne mogu naći čistu crnu za printanja imal toga kod vas tribalian :mrgreen:
Ima rodjace,u jednom butiku sam video jedno 30 razlicitih verzija sa Al Pacinom tj. Montanom ;) plus jos pun qrac tih "de puta madre" .Al su skupe u pm,ja sam imao pre onu kao NIKE ali na njoj " good fellas" :mrgreen:
Nisam care moj na to mislio nego kontam imal gdje jeftinih Fruit of Loom čistih crnih ovdje 25 KM čista crna majica u jendoj radnji sa printanjem ispadne me oko 40 :cry:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 18 avg 2011, 17:24

ne mogu ni ja ovih sto govore da ne mogu ovih vjernika preko noci. bar malo postivanja i govoriti da je ramazan kao i svaki drugi mjesec :o :o pricajte vi o cemu hocete, ali svaku vecer neke price i milfacama ofo ono, a nijedan nije im`o sex od kad se rodio. najvece iskustvo im je to sto su dojili vlastitu majku.
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 18 avg 2011, 17:29

Što bi ja to poštov´o Ramazan ne kontam meni nije nikakvu promjenu u život donio nit mi ga je poboljš´o, naprotiv Religiju smatram čistom glupošću pa tu staje i moje poštovanje prema istoj
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.