Tema se zove ChatPlivadon je napisao/la: a ti fino nemoj ulazit na temu
Evo neću da ulazim na temu "Ljepotice" (do iftara, da se razumijemo
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tema se zove ChatPlivadon je napisao/la: a ti fino nemoj ulazit na temu
LBJ MVP je napisao/la:Daj ba @limuntos znamo se ne diraj nam milfače
Kako te nije stid ovako nešto napisat'?Sarajlijc@ je napisao/la:Ramazn mjesec ko i svaki drugi ne vidim razliku
Jbg moramo maštatLimuntos je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Daj ba @limuntos znamo se ne diraj nam milfače![]()
![]()
![]()
![]()
et kad ti tako kazes
![]()
nego samo mastate. nema hajra od toga. bolje nesto konkretno radite
![]()
![]()
Nisu svi ljudi vjernicimandraX je napisao/la:Kako te nije stid ovako nešto napisat'?Sarajlijc@ je napisao/la:Ramazn mjesec ko i svaki drugi ne vidim razliku
Sramota.
Pa? Jel' se mora ovako ofirat'?LBJ MVP je napisao/la:Nisu svi ljudi vjernicimandraX je napisao/la:Kako te nije stid ovako nešto napisat'?Sarajlijc@ je napisao/la:Ramazn mjesec ko i svaki drugi ne vidim razliku
Sramota.
Monolog je napisao/la:Mislim da nikome nije prislonjen pištolj na glavu kada je riječ o postu i ulasku na ovu temu. Koliko sam upoznat, ovo još uvijek nije u rukama rijaseta, tako da je dozvoljena priča o neobaveznim seksualnim aktivnostima sa pripadnicama ljepšeg spola.
Pa nek' barem ispoštuje malo, eto barem toliko da preskoči te priče o "milfačama" (ej, 14 mu godina i on naš'o o tom pričat':roll: nebitno... ), evo nek se strpi još 11-12 dana, tu je negdje, a jok ovako čovječe, dođeš na temu, nekoga bi možda nešto upitao ili slično, ubio bi malo vremena čitajući, zezat' se...a naiđem na ovakve gadosti, pa stvarno...Monolog je napisao/la:Mislim da nikome nije prislonjen pištolj na glavu kada je riječ o postu i ulasku na ovu temu. Koliko sam upoznat, ovo još uvijek nije u rukama rijaseta, tako da je dozvoljena priča o neobaveznim seksualnim aktivnostima sa pripadnicama ljepšeg spola.
Jesi se to ti našao da kažeš nekome ko je kakav vjernik?Plivadon je napisao/la:ne mogu ovih vjernika preko noći
[quote="Monolog"]Koliko sam upoznat, ovo još uvijek nije u rukama rijaseta[/quote]hodža je napisao/la:misliš ???
Plivadon je napisao/la:ne mogu ovih vjernika preko noći što traže da se poštuje a za tuđe praznike moze svašta ?ne vjerujem u boga,radim šta hoću na svoj praznik vala imam pravo i na tuđi
ne piše nigdje da ja ne smijem maštat o milfačama na temi?
isto ko juče u tramvaju ja i jaran(emir) idemo i jedemo nešto gore skroz na vrh tramvajakad neka baba....
kako vi to ne poštujete,ramazan je ne smijete jest -.-
Ovaj monolog mi se sve više sviđaMonolog je napisao/la:Mislim da nikome nije prislonjen pištolj na glavu kada je riječ o postu i ulasku na ovu temu. Koliko sam upoznat, ovo još uvijek nije u rukama rijaseta, tako da je dozvoljena priča o neobaveznim seksualnim aktivnostima sa pripadnicama ljepšeg spola.
jesi li ti spreman ispoštovat to npr za božić/uskrs?mandraX je napisao/la:Pa nek' barem ispoštuje malo, eto barem toliko da preskoči te priče o "milfačama" (ej, 14 mu godina i on naš'o o tom pričat':roll: nebitno... ), evo nek se strpi još 11-12 dana, tu je negdje, a jok ovako čovječe, dođeš na temu, nekoga bi možda nešto upitao ili slično, ubio bi malo vremena čitajući, zezat' se...a naiđem na ovakve gadosti, pa stvarno...Monolog je napisao/la:Mislim da nikome nije prislonjen pištolj na glavu kada je riječ o postu i ulasku na ovu temu. Koliko sam upoznat, ovo još uvijek nije u rukama rijaseta, tako da je dozvoljena priča o neobaveznim seksualnim aktivnostima sa pripadnicama ljepšeg spola.
Jesi se to ti našao da kažeš nekome ko je kakav vjernik?Plivadon je napisao/la:ne mogu ovih vjernika preko noći
kakve gadosti, ne kontamPa nek' barem ispoštuje malo, eto barem toliko da preskoči te priče o "milfačama" (ej, 14 mu godina i on naš'o o tom pričat':roll: nebitno... ), evo nek se strpi još 11-12 dana, tu je negdje, a jok ovako čovječe, dođeš na temu, nekoga bi možda nešto upitao ili slično, ubio bi malo vremena čitajući, zezat' se...a naiđem na ovakve gadosti, pa stvarno...
Puma je napisao/la: kakve gadosti, ne kontam
sto kazem da je profesorica dobra ? postim i ja al ne vidim gdje je tu problem, nije se skinula koliko ja vidim
Šta?Plivadon je napisao/la: jesi li ti spreman ispoštovat to npr za božić/uskrs?samo te to pitam
![]()
Nisam care moj na to mislio nego kontam imal gdje jeftinih Fruit of Loom čistih crnih ovdje 25 KM čista crna majica u jendoj radnji sa printanjem ispadne me oko 40Tribalian je napisao/la:Ima rodjace,u jednom butiku sam video jedno 30 razlicitih verzija sa Al Pacinom tj. MontanomFrutek je napisao/la:Nema tamo ništa zanimljivo samo neke ****samo sma jednom naletio na ScarFace majicu, a nigdje ne mogu naći čistu crnu za printanja imal toga kod vas tribalian
plus jos pun qrac tih "de puta madre" .Al su skupe u pm,ja sam imao pre onu kao NIKE ali na njoj " good fellas"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.