ne mislim..Faraon iz Visokog je napisao/la: mislis da ce on izjavit da je to uradio
ako se ne javi povodom ovoga onda je velika mogucnost da je to uradio..ali ako se javi i kaze da nije vrijedzao vjeru,onda je to drugi par cipela

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
ne mislim..Faraon iz Visokog je napisao/la: mislis da ce on izjavit da je to uradio
Hahahahhahahah jos bolje da su stavili da je Perezov unuk ili Mourinhov sinsuicidesquad je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
Haman trebam da stavim font 20 na ovo "Ako"...spizz je napisao/la:Samo zato što je Ozil to rekao_dreamer_ je napisao/la:Ako je ovo istina, za mene je Villa MRTAV.revoX. je napisao/la:Ozil: "I only started to fight with David Villa when he made fun of my Religion (Islam)"?
The clamest guy in the madrid squad flipped on david villa due to unacceptable comments from David villa provinking the religion of Islam.![]()
...sacekaj i Villinu verziju ,pa onda pokopaj covjeka
![]()
Ovje na forumu vrijedzaju kad psuju Boga i dzamiju i malo ko d aje protestovo ali se napokon sjetise ukloniti tog idijota. A svezali za Villu.Chelsea_CBH je napisao/la:Što se ložite na ove priče da je netko nekom opsovao nešto na vjeroj osnoviIzgleda da je na Balkanu ljude najlakše na tu foru uzeti pa zato stalno ratujemo...Igrači i Reala i Barce su svjetski ljudi i u jednom i drugom klubu ima i kršćana i muslimana i ateista itd. Tako da mi ta priča ne drži vode.
Jah , Ozil izjavio da je Villa islamofob i to je sveto slovo je pobogu Ozil to izjavioFaraon iz Visokog je napisao/la:mislis da ce on izjavit da je to uradioT-MAC je napisao/la:ama ljudi stanite...ne mozete covjeka osuditi za nesto za sta nije sigurno da je uradio..
sacekajte da se i on oglasi povodom ovog incidenta
ako je pak istina da je vilja tako nesto izjavio onda je dno dna..ali ipak sacekajmo
Ti si jedna od onih osoba sto kazu kad Barca izgubi da ta druga ekipa nije bila dobra, vec samo barca nije igrala sa 100% snage.. Vidi se da si dijete, zaboravljas slucajno ili namjerno da je taj isti Villa poceo, znaci prvi je udario Ozila, bilo to na vjerskoj osnovi ili ne on je sve zapoceo, i zbog toga ga treba razapeti, jer dosta je boksa i kikboksa u fudbalu, ako si jaci odnesi ga u duelu, a ovo sve nije za fudbalskih terena..spizz je napisao/la: Jah , Ozil izjavio da je Villa islamofob i to je sveto slovo je pobogu Ozil to izjavio![]()
...a turcin, pardon švabo brani islam šakam, jelde
eno ga svaku noc na teraviji u Madridu...ne treba ni izjava Ville jer nebi Ozil tek tako izmislio ili novinari napuhali stvari...hajmo odmah razapeti Villu ovdje na SS.ba forumu kako nam dolikuje.
Navedi gdje sam to izjavio ili prestani otvoreno lagatiAllGunsBlazing je napisao/la:Ti si jedna od onih osoba sto kazu kad Barca izgubi da ta druga ekipa nije bila dobra, vec samo barca nije igrala sa 100% snage.. Vidi se da si dijete, zaboravljas slucajno ili namjerno da je taj isti Villa poceo, znaci prvi je udario Ozila, bilo to na vjerskoj osnovi ili ne on je sve zapoceo, i zbog toga ga treba razapeti, jer dosta je boksa i kikboksa u fudbalu, ako si jaci odnesi ga u duelu, a ovo sve nije za fudbalskih terena..spizz je napisao/la: Jah , Ozil izjavio da je Villa islamofob i to je sveto slovo je pobogu Ozil to izjavio![]()
...a turcin, pardon švabo brani islam šakam, jelde
eno ga svaku noc na teraviji u Madridu...ne treba ni izjava Ville jer nebi Ozil tek tako izmislio ili novinari napuhali stvari...hajmo odmah razapeti Villu ovdje na SS.ba forumu kako nam dolikuje.
Ja da prolazim kroz tvoje postove na drugim accountima, nisam ja izgorio po glavi...spizz je napisao/la: Navedi gdje sam to izjavio ili prestani otvoreno lagati
Ne ali ako se vec pozivate na mesarske startove, i neki Fair play, bilo bi dobro da i ta Barcelona pocne isti furati, jer ocigledno znaju za fair play samo kad im treba nesto..mandraX je napisao/la:Ja mislim da je Real upravo zbog tog sukoba i izgubio utakmicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.