FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

T-MAC
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la T-MAC » 18 avg 2011, 17:40

Faraon iz Visokog je napisao/la: mislis da ce on izjavit da je to uradio :)
ne mislim..

ako se ne javi povodom ovoga onda je velika mogucnost da je to uradio..ali ako se javi i kaze da nije vrijedzao vjeru,onda je to drugi par cipela :)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 avg 2011, 17:41

suicidesquad je napisao/la:[youtube][/youtube]

:lol: :lol:
Hahahahhahahah jos bolje da su stavili da je Perezov unuk ili Mourinhov sin :lol: :lol: :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 18 avg 2011, 17:42

spizz je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
revoX. je napisao/la:Ozil: "I only started to fight with David Villa when he made fun of my Religion (Islam)"?

The clamest guy in the madrid squad flipped on david villa due to unacceptable comments from David villa provinking the religion of Islam.
Ako je ovo istina, za mene je Villa MRTAV.
Samo zato što je Ozil to rekao :o :shock: ...sacekaj i Villinu verziju ,pa onda pokopaj covjeka ;)
Haman trebam da stavim font 20 na ovo "Ako"... :roll:
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 avg 2011, 17:43

Villa nikad nije bio majcina dusica, stoga me uopste ne bi iznenadilo da je ovo rekao. Mislim ni ovako mi nikad nije bio nesto posebno drag, a ovako ce biti jos manje (ako je ovo istina).

Ali, ne pije mi bas vodu da je to Ozilu rekao iz cista mira, i jos plus ga udario, morao je postojati neki razlog.

Bilo kako bilo ocekujem 3 do 5 utakmica suspenzije za Villu.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 avg 2011, 17:46

Ma nema sanse da je Villa vrijedjao Islam, pa ko pogleda snimak skontat ce da je Abidal kraj Davida, a Ozil na drugoj strani. Pa da je Abidal cuo da Villa vrijedja Islam on bi ga zgromio ne bi morao podbuhli Mesut da brani vjeru. Skontajte da su Abidal, Ibrahim, Keita, muslimani, ne znam za Busquetsa ali haman je i on, znaci nema sanse da bi Villa to napravio a da Keita i Abidal ne reaguju (njih dva su bili blizu, nisam vidio ko je jos bio u guzvi).
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 18 avg 2011, 17:52

Što se ložite na ove priče da je netko nekom opsovao nešto na vjeroj osnovi :lol: Izgleda da je na Balkanu ljude najlakše na tu foru uzeti pa zato stalno ratujemo...Igrači i Reala i Barce su svjetski ljudi i u jednom i drugom klubu ima i kršćana i muslimana i ateista itd. Tako da mi ta priča ne drži vode.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 18 avg 2011, 17:56

Baselonu kao klub vise ne gotivim ,jedini dobar igrac je messi ostali krcu nevaljaju a posebno onaj mis villa sjetim mu se sve familije od a do z . Vi svi to branite fagota vilu nek vas je stid .
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 18 avg 2011, 17:58

jel ima itko skor barcelone i specal 5? Omjer poraza, nerješeni i pobjeda???????

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 18 avg 2011, 17:58

nema se šta tu čekati izjave ... ako je moguće da se vide usne ... čitači sa usana i ajd ćao ...

Seria A se zaje*avaje godinama sa psovanjem i rasizmom te su počeli često da primjenjuju čitače mada se opet sa tim susreće jer sada igrači prekriju usne pa psuju (Cassano FTW xD)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 avg 2011, 17:58

Chelsea_CBH je napisao/la:Što se ložite na ove priče da je netko nekom opsovao nešto na vjeroj osnovi :lol: Izgleda da je na Balkanu ljude najlakše na tu foru uzeti pa zato stalno ratujemo...Igrači i Reala i Barce su svjetski ljudi i u jednom i drugom klubu ima i kršćana i muslimana i ateista itd. Tako da mi ta priča ne drži vode.
Ovje na forumu vrijedzaju kad psuju Boga i dzamiju i malo ko d aje protestovo ali se napokon sjetise ukloniti tog idijota. A svezali za Villu. :?

Ostavite se religije.... ovdje je tema Barcelona....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 18 avg 2011, 18:02

Faraon iz Visokog je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:ama ljudi stanite...ne mozete covjeka osuditi za nesto za sta nije sigurno da je uradio..

sacekajte da se i on oglasi povodom ovog incidenta ;)

ako je pak istina da je vilja tako nesto izjavio onda je dno dna..ali ipak sacekajmo
mislis da ce on izjavit da je to uradio :)
Jah , Ozil izjavio da je Villa islamofob i to je sveto slovo je pobogu Ozil to izjavio :lol: :lol: ...a turcin, pardon švabo brani islam šakama, jelde ;) eno ga svaku noc na teraviji u Madridu...ne treba ni izjava Ville jer nebi Ozil tek tako izmislio ili novinari napuhali stvari...hajmo odmah razapeti Villu ovdje na SS.ba forumu kako nam dolikuje.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 avg 2011, 18:04

spizz je napisao/la: Jah , Ozil izjavio da je Villa islamofob i to je sveto slovo je pobogu Ozil to izjavio :lol: :lol: ...a turcin, pardon švabo brani islam šakam, jelde ;) eno ga svaku noc na teraviji u Madridu...ne treba ni izjava Ville jer nebi Ozil tek tako izmislio ili novinari napuhali stvari...hajmo odmah razapeti Villu ovdje na SS.ba forumu kako nam dolikuje.
Ti si jedna od onih osoba sto kazu kad Barca izgubi da ta druga ekipa nije bila dobra, vec samo barca nije igrala sa 100% snage.. Vidi se da si dijete, zaboravljas slucajno ili namjerno da je taj isti Villa poceo, znaci prvi je udario Ozila, bilo to na vjerskoj osnovi ili ne on je sve zapoceo, i zbog toga ga treba razapeti, jer dosta je boksa i kikboksa u fudbalu, ako si jaci odnesi ga u duelu, a ovo sve nije za fudbalskih terena..
Celik!3,2,2.

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 18 avg 2011, 18:05

AllGunsBlazing je napisao/la:
spizz je napisao/la: Jah , Ozil izjavio da je Villa islamofob i to je sveto slovo je pobogu Ozil to izjavio :lol: :lol: ...a turcin, pardon švabo brani islam šakam, jelde ;) eno ga svaku noc na teraviji u Madridu...ne treba ni izjava Ville jer nebi Ozil tek tako izmislio ili novinari napuhali stvari...hajmo odmah razapeti Villu ovdje na SS.ba forumu kako nam dolikuje.
Ti si jedna od onih osoba sto kazu kad Barca izgubi da ta druga ekipa nije bila dobra, vec samo barca nije igrala sa 100% snage.. Vidi se da si dijete, zaboravljas slucajno ili namjerno da je taj isti Villa poceo, znaci prvi je udario Ozila, bilo to na vjerskoj osnovi ili ne on je sve zapoceo, i zbog toga ga treba razapeti, jer dosta je boksa i kikboksa u fudbalu, ako si jaci odnesi ga u duelu, a ovo sve nije za fudbalskih terena..
Navedi gdje sam to izjavio ili prestani otvoreno lagati ;)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 avg 2011, 18:06

Ja mislim da je Real upravo zbog tog sukoba i izgubio utakmicu.

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 18 avg 2011, 18:10

Cuj mozda covjek nije mislio tako u tom trenutku,pa jeli se ikada desilo da postoje bilo kakva vrijedjanja u suprotnom pravcu:NE,uvjek bilo vrijedjanje ISLAMA i onih koji prakticiraju isti.Ovo i slicne stavri(koje su sve cesce u fudbalu) je dno dna kao prvo FIFE i UEFE koje potencijraju jednakost na bilo kojoj osnovi u fudbalu pa tek onda Barselone i DAVIDA VILLE,fuj gade mi se svi i neka ih je stid!!!

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 18 avg 2011, 18:14

@AllGunsBlazing
A ti si jedan od onih osoba koji je inace realan :lol: :lol: ..Pa tvoj svaki drugi post na ovoj temi je sudije vam pomazu,osvojili ste zahvaljujuci sudijama itd..itd..Tesko ti priznat da je Barcelona trenutno najbolji tim na svijetu i da igraju vanzemaljski fudbal,dali je i sinoc sudija pomogao :?
Nego reci ti meni valjal sta ova slika :lol: :lol: :lol:
slika
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 avg 2011, 18:16

spizz je napisao/la: Navedi gdje sam to izjavio ili prestani otvoreno lagati ;)
Ja da prolazim kroz tvoje postove na drugim accountima, nisam ja izgorio po glavi...
mandraX je napisao/la:Ja mislim da je Real upravo zbog tog sukoba i izgubio utakmicu.
Ne ali ako se vec pozivate na mesarske startove, i neki Fair play, bilo bi dobro da i ta Barcelona pocne isti furati, jer ocigledno znaju za fair play samo kad im treba nesto..
@Ad0 3 titule Lige prvaka osvojene nezasluzeno, dzaba sto su najbolji, sudije su utjecali na igru, reci mi da nisam upravu, nadji opravdanja za te situacije i onda ce ispasti da nisam realan.. Pa dobra je slika, nadam se da je i njemu dobro igrati 10 minuta po utakmici, al dobro cuo sam da su ona sjedista udobna, valjda se nece zaliti..
Celik!3,2,2.

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 18 avg 2011, 18:16

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 10 maj 2015, 18:26, ukupno mijenjano 2 puta.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 avg 2011, 18:17

Evo ga nakoljenima ko da je na teraviji....

slika
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 18 avg 2011, 18:22

bparena je napisao/la:Evo ga nakoljenima ko da je na teraviji....

slika
:lol: A Casilas na sedždi.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.