FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 18 avg 2011, 23:09

Auu sta reci ljudi su jednostavno mnogo mnogo jaci u fudbalski skolovani od nas.Detaljnije cu nakon jos jednom odgledanog snimka,jer sa tribina se zaista nije mogla utakmica pratiti kako treba.Zadovoljan sam ali bgm i razocaran sto se nije uzela ova ekipa Rennesa,jesu jaci ali su itekako bili zreli za jedan poraz ovde.

Atmosfera za 10-ku kako se Rennes ukenjao na pocetku,neprocenjivo,bio je to odlican flashback na stare dane na Marakani kada su protivnici vec u tunelu bili otpisivani i zaista je ponovo bilo fenomenalno biti deo toga spektakla,54000 navijaca,ali mi smo ZVEZDA !
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 avg 2011, 23:13

DRHAUSE je napisao/la:Bojim se da je ovo kraj Roberta Prosinečkog na klupi Zvezde,odnosno početak istog a definitivni kraj će biti prvi naredni kiks u prvenstvu. Šteta. 8-)
ZAšto, zato što ej izgubio od Rennesa? Dajte ljudi,realno gledajući šanse su im bile minimalne u startu. Jednostavno ljudi su mnogo kvalitetniji, Zvezdina šansa je bio vrući domaći teren pa da na krilima navijača nadoknade nedostatak kvaliteta, ali eto nisu uspjeli. Ali kako čujem, nisu se ni obrukali, lijepo su igrali..
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 18 avg 2011, 23:26

Neko pade na odigrane keceve i ikseve,a ja se oparih na dvojku :D
Igrali ste fudbal prvih 20 minuta na ambijent i tu se istrosili.Posle izjedacenja je usledio vas kraj,Francuzi su se smirili,a vi nista imali snage za vise.Jer su fizicki crnci mnogo jaci i rutinski su priveli utakmicu kraju i jos pobedili.Do sledece sezone kupanja :)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 18 avg 2011, 23:37

Sta reci, izgubili smo od dosta bolje ekipe! Rennes je pokazao zasto je ponajbolja francuska ekipa i da u svojim redovima ima par sjajnih igraca! Ispade da je bolje bilo da smo dobili Salke i sve ostale od onih potencijalnih, osim Brage...

Ovo je nasa realnost, 6-ta ekipa francuske lige je dosta bolja od Zvezde! Rennes iz kola u kolo igra sa Lyonom, PSG-om, Marseilleom, Lilleom, Bordeauxom...dok Zvezda igra sa Javorom, Metalcom, BSK-om i upravo u tome i jeste velika razlika! ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 18 avg 2011, 23:44

Ostaje žal za ovom utakmicom.Iako je Rennes bolja ekipa mislim da je Zvezda pored onakvih navijača mogla barem do remija.Sada u Francuskoj igrati na sve ili ništa,jer morate postići minimalno 2 gola za prolaz.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Ba Ze
Kontakt:

Post Postao/la Ba Ze » 19 avg 2011, 00:56

Ima li nekih slika delija sa utakmice ?
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 avg 2011, 01:09

slika
slika

Samo dve slikice za sada,nezvanicne. ;) 8-)

StoneRoses
Kontakt:

Post Postao/la StoneRoses » 19 avg 2011, 01:35

sta pise ovo?

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 19 avg 2011, 01:36

Svi u napad ajmo ajde

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 19 avg 2011, 01:36

Devil je napisao/la:slika
slika

Samo dve slikice za sada,nezvanicne. ;) 8-)
Strasno!

Ren bolji i zasluzeno su pobjedili iako su nijanse odlucivale.Da je bilo vise srece moglo se necemu nadat u Francsuskoj ovako tesko :(
AMAR OSIM!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 19 avg 2011, 01:37

StoneRoses je napisao/la:sta pise ovo?
"Ajmo ajde svi u napad".

Svaka čast za Delije.Mislim da su najbolji od svih navijačkih grupa iz Ex-YU,neka se ne ljute ostali,ali tako je.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 19 avg 2011, 01:47

Ma sta se imaju ljutit' kad su i ostali toga svjesni i kad cinjenice potvrdjuju tvoje rijeci... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 19 avg 2011, 01:49

marconato je napisao/la:Ma sta se imaju ljutit' kad su i ostali toga svjesni i kad cinjenice potvrdjuju tvoje rijeci... ;)
Doduše i to što kažeš.Nego nema nam @Tribaliana još,da nije gdje zaglavio :lol: .

StoneRoses
Kontakt:

Post Postao/la StoneRoses » 19 avg 2011, 02:15

ma jesu najbolji kad 65%srbije navija za zvezdu,svaki drugi stanovnik je navijac zvezde to pitaj devila potvrdit ce ti plus beograd vise milionski grad.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 19 avg 2011, 02:42

neutralan__ je napisao/la:
marconato je napisao/la:Ma sta se imaju ljutit' kad su i ostali toga svjesni i kad cinjenice potvrdjuju tvoje rijeci... ;)
Doduše i to što kažeš.Nego nema nam @Tribaliana još,da nije gdje zaglavio :lol: .
Nemoj brinuti za njega. Eno ga u kafani na kondicionom. :mrgreen:
Steta stvarno da jedan ovakam ambijent nije upotpunjen pobjedom....Zasluzili ste to!
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 19 avg 2011, 02:57

Crtac po tabli je nekoliko puta ispao smesan i posle ove partije potvrdio da je cist prosek koji ni u nasoj ligi ne pravi razliku.

Kovacevic je bio tragican,Kaludjerovic beskoristan a Dimitrijevic nedovoljno kvalitetan za ovakvog protivnika.

Ono sto mi takodje zapalo za oci je neverovatana razlika u brzini i fizičkoj pripremljenosti.

U takvim okolnostima sanse su bile minimalne...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 avg 2011, 03:26

neutralan__ je napisao/la:
Brate razmisljao sam da li da pisem ili ne,ja o igri necu nista pisati,ali to je Kolega vec obradio i obradice jos detaljnije ne sumnjam u to.

Ja sam veceras kuci dosao sa krvavom nogom,pocepanom majicom i jos sto sta.Navijali smo kao u snu :!: do odredjenog trenutka,e onda je doslo vreme da se plati ceh za onih 3-4.000 viska ljudi na severu :!: Dok centralni kop navija,jedan gospodin gura ljude po istocnom delu severa koji padaju kao kule od karata,na zapadnom delu severne tribine opsta tuca tj. tuca nekih ljudi od kojih sam najmanje ocekivao da se mogu pobiti :!: hitna pomoc ulazi na tribinu da ukazuje pomoc povredjenima,medju kojima je i dvoje maloletnih lica.U kanalu lezi odredjen broj ljudi koji ceka pomoc :!: E onda jedna grupa upada u taj haos i na sasvim primeren nacin(bije sve oko sebe),resava taj problem,ali dok je sve zavrseno na tribini,mi shvatamo da Zvezda gubi 1:2 i da je ostalo nekoliko minuta do kraja.Tad je bilo kasno :!: I odgovorno tvrdim da su navijaci dali prvi gol,a ne igraci .

Jednostavno ove evropske utakmice privuku odredjeni broj sabana na nasu tribinu koji samo stete i Delijama kao grupi i Zvezdi kao klubu :!: Takvim ljudima nije mesto na stadionu vec u fotelji,mi koji zivimo za Zvezdu i idemo i na Mars ako treba,mi smo uvek tu,bilo da je protivnik Ren,,Javor,Spartak,Rad ili ili neko peti :!:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 19 avg 2011, 11:17

Frantisek Planicka je napisao/la:Crtac po tabli je nekoliko puta ispao smesan i posle ove partije potvrdio da je cist prosek koji ni u nasoj ligi ne pravi razliku.
Ne mozes reci da je prosjek. Sigurno jedan od najboljih stopera u ligi, nikako prosjek. Ne bi ga Arsenal dzaba pratio. A sad sta se to s njim desava, to je nemoguce reci. Svako bi rekao da ce ga ona bolest i podrska koju je dobio od cijele fudbalske Srbije na bolje promijeniti, a ono potpuno drugacije. Nevjerovatno koliko bezvoljno i nezainteresovano djeluje na terenu. Da li zbog nekog protesta prema Prosineckom, ili nesto drugo, stvarno ne znam ali on ovakav vise steti ekipi nego sto koristi.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 avg 2011, 12:45

[youtube][/youtube]

BOZE HVALA TI STO SI ME POSLAO U OVU PORODICU !!! :cry: :cry: 8-) 8-)

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 19 avg 2011, 13:33

braoolyo je napisao/la:
Frantisek Planicka je napisao/la:Crtac po tabli je nekoliko puta ispao smesan i posle ove partije potvrdio da je cist prosek koji ni u nasoj ligi ne pravi razliku.
Ne mozes reci da je prosjek. Sigurno jedan od najboljih stopera u ligi, nikako prosjek. Ne bi ga Arsenal dzaba pratio. A sad sta se to s njim desava, to je nemoguce reci. Svako bi rekao da ce ga ona bolest i podrska koju je dobio od cijele fudbalske Srbije na bolje promijeniti, a ono potpuno drugacije. Nevjerovatno koliko bezvoljno i nezainteresovano djeluje na terenu. Da li zbog nekog protesta prema Prosineckom, ili nesto drugo, stvarno ne znam ali on ovakav vise steti ekipi nego sto koristi.
Prati ga Arsenal ali uz Ukrajine.

Ono sto je bilo vidljivo je to da Zvezda na kljucnim pozicijama nije imala kvalitetne fudbalere.

U napadu ima mafijaskog igraca tj Kaludjera pajsera,u sredini Kovacevica koji deluje gluplje nego tokom prvog mandata u klubu,i Vilotica koji je jedino bio koristan u igri glavom a u situacijama kada je lopta bila na zemlji delovao je kao amater.

3 igraca manje je puno i za Toletovu ligu a kamoli za solidan tim iz Francuske.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.