"Ovoj bolesti leka nema"Devil je napisao/la:[youtube][/youtube]
BOZE HVALA TI STO SI ME POSLAO U OVU PORODICU !!!![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
"Ovoj bolesti leka nema"Devil je napisao/la:[youtube][/youtube]
BOZE HVALA TI STO SI ME POSLAO U OVU PORODICU !!!![]()
![]()
![]()
Ja se nadam da ima,ali videcemo sta Pokerface i ostala mafija ima da kaze na to.Ako na njemu ostanemo samo i ako ga Robi bude forsirao nema titule.soba 39 je napisao/la:@Devil
.Molim te mi reci imali ikakve šanse da prodamo Kaluđerovića ? Iz kože me istjera,totalno beskoristan,bezopasan...Trčkara sinoć oko onih renovih odbrambenih igrača ko malo dijete.Čim je malo jača odbrana sa loptom se sastati ne može.Katastrofa
Devil je napisao/la:
Vilotic
Ovo prvim vozom poslati negde,pa makar sa 10 igraca igrali.Kakva kurcobolja,indirektni krivac za 1,krivac za 2.gol i pri tome jos mnogo mnogo kenjanja.Sto je previse previse je,pa makar bio i licno Vidic.
Prati ga londonski Arsenal to je sigurno, mislim da je i sinoc je bio jedan covjek iz Wengerovog tima. To sto on nece otici u Arsenal, to je drugo.Frantisek Planicka je napisao/la: Prati ga Arsenal ali uz Ukrajine.
Ono sto je bilo vidljivo je to da Zvezda na kljucnim pozicijama nije imala kvalitetne fudbalere.
U napadu ima mafijaskog igraca tj Kaludjera pajsera,u sredini Kovacevica koji deluje gluplje nego tokom prvog mandata u klubu,i Vilotica koji je jedino bio koristan u igri glavom a u situacijama kada je lopta bila na zemlji delovao je kao amater.
3 igraca manje je puno i za Toletovu ligu a kamoli za solidan tim iz Francuske.
Tribalian brate gdje si ti ovdje ? I ko te dirao sinoćTribalian je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Ja sam ti na severu,ispod ovog slova "J" gde je crvena boja korea dominantna (da ne kazem kese,sto rece jedan vrlo umni vodja navijaca iz komsiluka)
![]()
A nije mene niko dirao,nego sam ja sprecavao majmune da se biju jbem im pleme dzibersko.
Brate to bih i ja uradio,ali da nije bilo intervencije(ne moje,i ne kazem za sebe) ko zna sta bi bilo,i ovako je dosta ljudi povredjeno,ko zna sta bi bilo da su svi pustili te pajsere da se biju koliko im volja.Kad smo samo mi tu,mi koji smo tu stalno,nema nikakvih problema,ali na ovim evropskim utakmicama,prisutan je odredjen broj raznih p.e.d.er.ci.c.a. koji misle da su neka "manguparija" na severu ako su to u svom kvartu i onda dodje do problema.neutralan__ je napisao/la:Tribalian je napisao/la:Ja sam ti na severu,ispod ovog slova "J" gde je crvena boja korea dominantna (da ne kazem kese,sto rece jedan vrlo umni vodja navijaca iz komsiluka)
![]()
A nije mene niko dirao,nego sam ja sprecavao majmune da se biju jbem im pleme dzibersko.Zato si i fasovao.Ja kada vidim da neko udara samo se izmaknem da ne smetam,k'o Crnogorci kada se radi
.
Pa zar je toliko ozbiljno bilo ? Gdje je bio @Devil pakšu kada je ovdje pričati o navijačima i Zvezdi tu je prvi i glavni,a kada je tuča beganijaTribalian je napisao/la:Brate to bih i ja uradio,ali da nije bilo intervencije(ne moje,i ne kazem za sebe) ko zna sta bi bilo,i ovako je dosta ljudi povredjeno,ko zna sta bi bilo da su svi pustili te pajsere da se biju koliko im volja.Kad smo samo mi tu,mi koji smo tu stalno,nema nikakvih problema,ali na ovim evropskim utakmicama,prisutan je odredjen broj raznih p.e.d.er.ci.c.a. koji misle da su neka "manguparija" na severu ako su to u svom kvartu i onda dodje do problema.neutralan__ je napisao/la:Tribalian je napisao/la:Ja sam ti na severu,ispod ovog slova "J" gde je crvena boja korea dominantna (da ne kazem kese,sto rece jedan vrlo umni vodja navijaca iz komsiluka)
![]()
A nije mene niko dirao,nego sam ja sprecavao majmune da se biju jbem im pleme dzibersko.Zato si i fasovao.Ja kada vidim da neko udara samo se izmaknem da ne smetam,k'o Crnogorci kada se radi
.
I to pretpostavljam najviše su probleme pravili ovi iz Republike Srpske ?Tribalian je napisao/la:@ Kolega se koliko znam oprostio od severa pre 4 godineTu je on na svakoj utakmici,ali ne na severu,pa jel mislis da bi on mogao a pravi ovakve analize da je sa severa tekmu pratio
On s nama ide kolko znam samo na ino gostovanja
![]()
A sto se tuca od sinoc tice,bilo je brate ozbiljno,dosta je ljudi povredjeno,jer cim na severu imas 3-4.000 ljudi vise nego sto je kapacitet tribine to odmah nosi odredjeni rizik,cim se masa pogura i krenu ljudi da vitlaju po tribini,eto ga cas posla onaj sa sipke u kanalu.Nemamo mi kao grupa,nikakav medjusobni problem,ali kazem ti opet ,mnogo je sabanerije bilo sinoc.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.