Rade Paprica 9 je napisao/la:ninho je napisao/la:Ima li sTa novo u vezii Manuela ??

Ima to da je ovdje okončao karijeru. Danas mu se Brko zahvalio
Rade Paprica 9 je napisao/la:ninho je napisao/la:Ima li sTa novo u vezii Manuela ??

Ima to da je ovdje okončao karijeru. Danas mu se Brko zahvalio
Standardna priča, ni prvi ni zadnji. Sve se nadam da ćemo u ovih 10-ak dana doći do kakvog pravog igrača ili više njih jer ovo što imamo je mrtvi prosjek. Ne mogu da vjerujem da Amar misli da ima ekipu. Ako ovako ostane opet patnja. Kad već nema igre raja bi možda dolazila zbog igrača tipa ovog crnca ili npr. Vladavića. Pa ako ništa da vidi kakav potez.
Prošle sezone smo sa glavnim konkurentima (Borac, Sarajevo i Široki) imali katastrofalan omjer:
Grbavica: 3 0 1 2 (0:2) - ne dati go za 270 minuta kao domaćin je sramota. Za takvo nešto se fakat treba potruditi.
Gosti: 3 0 1 2 (1:5)
Ukupno: 6 0 2 4 1:7 - dakle za 9 sati igre protiv kao eto "jačih" ekipa dati samo jedan go i osvojiti samo 2 od mogućih 18 bodova je bruka neviđena. Zašto se onda čuditi blamažama protiv ****. Sreća je samo što je ostatak liga k.ar.ina žešča pa do evrope možeš doći i bez igre i bez igrača.
Još nedati go nikad gladnijim i gorim pitarima u zadnje tri tekme je poseban uspjeh (to nam uspjelo još krajem 60-tih i prije 5-6 godina). Ako ga i u narednom derbiju ne damo onda će to definitivno biti rekord.
Zašto bi ove sezone bilo drugačije ja stvarno ne znam jer ne vidim gotovo nikakav bitniji pomak u ekipi.
Bilo kako bilo nadam se Evropi, ali sam isto tako mišljenja da će sve osim titule značiti rezultatsku stagnaciju. Nemam pojma kako izađi iz ovog začaranog kruga, a što je najgore izgleda niko ni u klubu nema pojma kako dalje.