FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

diego_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la diego_TM » 19 avg 2011, 00:17

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ko je napravio sa ovog foruma nyemin fan club ?
ko god da je, sve informacije kupi sa ovog foruma, prvo procitam ovde, pa onda na ovoj stranici http://www.facebook.com/pages/Patrick-G ... 6581848609" onclick="window.open(this.href);return false; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hahaha jesi to i ti upo? :mrgreen:
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 19 avg 2011, 00:18

diego_TM je napisao/la:
ko god da je, sve informacije kupi sa ovog foruma, prvo procitam ovde, pa onda na ovoj stranici http://www.facebook.com/pages/Patrick-G ... 6581848609" onclick="window.open(this.href);return false; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ma jesam, al sam se pokajao :mrgreen:
Za zivot cijeli!

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 19 avg 2011, 00:22

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:
ma jesam, al sam se pokajao :mrgreen:
ja se tek vratio iz banovica a sad ce me opet poslat tamo zbog ZACHATAVANJA :D
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 avg 2011, 00:32

Samo se nadam da sa ovim magazinom neće biti isto kao sa godišnjim kartama, da trebaš 5 puta u klub otići da bi našao nekog pa isti kupio... :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 19 avg 2011, 00:33

Imal ko odavde da ide u Travnik, nek se javi na PP. ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 19 avg 2011, 00:34

Bianconeri1988 je napisao/la:Samo se nadam da sa ovim magazinom neće biti isto kao sa godišnjim kartama, da trebaš 5 puta u klub otići da bi našao nekog pa isti kupio... :mrgreen:
Samo ti njeg meni nabavi :mrgreen:
@the maniacs nadam se da ti nisi ovaj Prljaca ???

@KB-TM87 imam ja ali garantujem da ti ne mogu pomoci,ne idem iz Sa :D
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 19 avg 2011, 00:36

http://www.facebook.com/group.php?gid=291218506925" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo je najjaci fan klub do sad :mrgreen:

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 19 avg 2011, 01:57

Rade Paprica 9 je napisao/la:
ninho je napisao/la:Ima li sTa novo u vezii Manuela ?? :D :oops:

Ima to da je ovdje okončao karijeru. Danas mu se Brko zahvalio

Standardna priča, ni prvi ni zadnji. Sve se nadam da ćemo u ovih 10-ak dana doći do kakvog pravog igrača ili više njih jer ovo što imamo je mrtvi prosjek. Ne mogu da vjerujem da Amar misli da ima ekipu. Ako ovako ostane opet patnja. Kad već nema igre raja bi možda dolazila zbog igrača tipa ovog crnca ili npr. Vladavića. Pa ako ništa da vidi kakav potez.
Prošle sezone smo sa glavnim konkurentima (Borac, Sarajevo i Široki) imali katastrofalan omjer:
Grbavica: 3 0 1 2 (0:2) - ne dati go za 270 minuta kao domaćin je sramota. Za takvo nešto se fakat treba potruditi.
Gosti: 3 0 1 2 (1:5)
Ukupno: 6 0 2 4 1:7 - dakle za 9 sati igre protiv kao eto "jačih" ekipa dati samo jedan go i osvojiti samo 2 od mogućih 18 bodova je bruka neviđena. Zašto se onda čuditi blamažama protiv ****. Sreća je samo što je ostatak liga k.ar.ina žešča pa do evrope možeš doći i bez igre i bez igrača.
Još nedati go nikad gladnijim i gorim pitarima u zadnje tri tekme je poseban uspjeh (to nam uspjelo još krajem 60-tih i prije 5-6 godina). Ako ga i u narednom derbiju ne damo onda će to definitivno biti rekord.

Zašto bi ove sezone bilo drugačije ja stvarno ne znam jer ne vidim gotovo nikakav bitniji pomak u ekipi.
Bilo kako bilo nadam se Evropi, ali sam isto tako mišljenja da će sve osim titule značiti rezultatsku stagnaciju. Nemam pojma kako izađi iz ovog začaranog kruga, a što je najgore izgleda niko ni u klubu nema pojma kako dalje.
Zadnja izmjena: rodom s Mejtaša, dana/u 19 avg 2011, 02:03, ukupno mijenjano 1 put.

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 19 avg 2011, 02:00

Osim je sminka sto od ovih igraca radi to sto radi,ali zasto i sebi ne olaksa pa plati nekog i dovede igracinu.Stvarno je bezveze ako Drenthe ne ostane,garantujem da je bolji od cijele veze,osim Zebe.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 19 avg 2011, 02:05

rodom s Mejtaša je napisao/la:

Standardna priča, ni prvi ni zadnji. Sve se nadam da ćemo u ovih 10-ak dana doći do kakvog pravog igrača ili više njih jer ovo što imamo je mrtvi prosjek. Ne mogu da vjerujem da Amar misli da ima ekipu. Ako ovako ostane opet patnja. Kad već nema igre raja bi možda dolazila zbog igrača tipa ovog crnca ili npr. Vladavića. Pa ako ništa da vidi kakav potez.
Prošle sezone smo sa glavnim konkurentima (Borac, Sarajevo i Široki) imali katastrofalan omjer:
Grbavica: 3 0 1 2 (0:2) - ne dati go za 270 minuta kao domaćin je sramota. Za takvo nešto se fakat treba potruditi.
Gosti: 3 0 1 2 (1:5)
Ukupno: 6 0 2 4 1:7 - dakle za 9 sati igre protiv kao eto "jačih" ekipa dati samo jedan go i osvojiti samo 2 od mogućih 18 bodova je bruka neviđena. Zašto se onda čuditi blamažama protiv ****. Sreća je samo što je ostatak liga k.ar.ina žešča pa do evrope možeš doći i bez igre i bez igrača.
Još nedati go nikad gladnijim i gorim pitarima u zadnje tri tekme je poseban uspjeh (to nam uspjelo još krajem 60-tih i prije 5-6 godina). Ako ga i u narednom derbiju ne damo onda će to definitivno biti rekord.

Zašto bi ove sezone bilo drugačije ja stvarno ne znam jer ne vidim gotovo nikakav bitniji pomak u ekipi.
Bilo kako bilo nadam se Evropi, ali sam isto tako mišljenja da će sve osim titule značiti rezultatsku stagnaciju. Nemam pojma kako izađi iz ovog začaranog kruga, a što je najgore izgleda niko ni u klubu nema pojma kako dalje.
Odakle vam da se Brko zahvalio Manuu?

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 avg 2011, 02:09

Neki frizer priča po gradu :mrgreen: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 19 avg 2011, 02:15

Kad Jamak ima mjesta u ekipi onda mora imati i ovaj Bob Marley. Nece valjat ako nam Jamak bude jedina zamjena za Zebu
NO PYRO NO PARTY

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 19 avg 2011, 02:19

Buu je napisao/la:Kad Jamak ima mjesta u ekipi onda mora imati i ovaj Bob Marley. Nece valjat ako nam Jamak bude jedina zamjena za Zebu
1000% si u pravu ona ubleha i pjandura da bude umjesto ovog Boba nema logike, nadam se da potpisati!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 19 avg 2011, 02:20

Nije ba nemojte tako Jamak samo po onim s bismilom udara,covjek saner sarmira po gradu.E moj šefe seksi Jamak,a Beslij.H. od u zaborav
svoj ti pos'o !

VisokoTM87
Kontakt:

Post Postao/la VisokoTM87 » 19 avg 2011, 02:51

h beslija nije bio ni u sime ni u demira u planovima bas :mrgreen: lik je jednostavno sklon povredama i ovo je vjerovatno trenutni bljesak :)

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 19 avg 2011, 04:24

Recite mi da Chaffort ostaje... Toliko sam se bio obradovao toj mogucnosti da bi me pravo razocaralo da ga ****. Ispalo bi haman da nije dovoljno dobar jer ga ne gotive pojedine krampe u ekipi.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 19 avg 2011, 07:51

Ma ne ostaje, zahvalio mu se Brko, rekao mu da mora biti puno bolji da bi istisnuo domaće igrače iz tima.

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 19 avg 2011, 08:14

Rade Paprica 9 je napisao/la:Ma ne ostaje, zahvalio mu se Brko, rekao mu da mora biti puno bolji da bi istisnuo domaće igrače iz tima.
Hapa,hapica Rade Paprica :) mali je svakako namjeravao biti tu do srijede nakon cega bi struka trebala da odluci da li da ga pozove nazad ili ne...mozda ce ga pozvat uz naglasak na to da mora puno bolje da bi istisnuo nekoga iz prvih 11 tako da se jos uvijek bar do ovog momenta ne zna definitivno da li ostaje ili ne...kod brke se moras prvo dokazati na djelu a i sve da je najbolji tesko da bi odma dobio priliku izbaciti nekoga iz prvih jedanest jer nije prosao pripreme sa ekipom..i ukoliko ostane i pokaze se odlicnim mislim da se nece puno naigrati u toku ove polusezone..!!!

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 19 avg 2011, 09:23

legenda79 je napisao/la:
Rade Paprica 9 je napisao/la:Ma ne ostaje, zahvalio mu se Brko, rekao mu da mora biti puno bolji da bi istisnuo domaće igrače iz tima.
Hapa,hapica Rade Paprica :) mali je svakako namjeravao biti tu do srijede nakon cega bi struka trebala da odluci da li da ga pozove nazad ili ne...mozda ce ga pozvat uz naglasak na to da mora puno bolje da bi istisnuo nekoga iz prvih 11 tako da se jos uvijek bar do ovog momenta ne zna definitivno da li ostaje ili ne...kod brke se moras prvo dokazati na djelu a i sve da je najbolji tesko da bi odma dobio priliku izbaciti nekoga iz prvih jedanest jer nije prosao pripreme sa ekipom..i ukoliko ostane i pokaze se odlicnim mislim da se nece puno naigrati u toku ove polusezone..!!!

Jel to info iz prve ruke?

Sve je vrlo definitivno, i sve se vrlo dobro zna. Ne znam čemu te nepotrebne teorije i čemu iskazano nepovjerenje. Informacija je sa lica mjesta. Dečko se nije dopao Brki, ne voli taj tip igrača nikako, a imam osjećaj da mu ni kao osoba nije legao. Ipak smo mi poseban milje, u kojem se Brko odlično snalazi.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 avg 2011, 09:46

Na danasnji dan prije 6 godina je nas brat sa tribine Aner Kasapovic nakon utakmice protiv Celika u Zenici preselio na ahiret!

ANER KASAPOVIC 1979-2005
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.