sutra ce biti 6 godinabistrikboy je napisao/la:Na danasnji dan prije 6 godina je nas brat sa tribine Aner Kasapovic nakon utakmice protiv Celika u Zenici preselio na ahiret!
ANER KASAPOVIC 1979-2005
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- eliminator
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
O vozdra raja sa foruma.Evo stigo i ja sa puta pa reko da se javim.Sta reci svasta se desilo od velikog uspjeha izbacivanjem Serifa do poraza od Sirokog .Neznam al cu rec da sam polovicno zadovoljan.Svi smo cekali pojacanja i nadali se ali mislim da Smajic nece zadovoljit kolko smo mi ocekivali od njega.Adilovic i Selimagic sve je to prosjek lige.Ova sezona je ko nikad izjednacena sto se vrha tice i tu vidim cak 5 kandidata.Zeljo,Borac,Siroki.Sarajevo i Zrinjski.Bice gutavo stim da ce mislim komsinice da osvoje jesenji dio obzirom na njihov raspored.Kad sam spominjo raspored reko sam da je on vazan pogotovo pocetak a nas potrefi uvjek **** pocetak sad kako to neznam.Uglavnom zijanimo li u Travniku nece bit dobro.Ocekujem nerjeseno pa cemo vidjet dalje sta ce biti.
kaze onaj trener travnika selimovic da ih nije niko nije dugo vremena nadigrao na piroti ccc u prvom kolu ih nadigro zrinjski i jedva travnik spasio bod
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nije me ta izjava nimalo iznenadilabrajla95 je napisao/la:kaze onaj trener travnika selimovic da ih nije niko nije dugo vremena nadigrao na piroti ccc u prvom kolu ih nadigro zrinjski i jedva travnik spasio bod
Za zivot cijeli!
Poslije dobre brojnosti u Širokom Brijegu na redu je gostovanje u Travniku. Željo je pobijedio Rudara u zadnjem kolu i sada bi mogli sa sva tri boda u Travniku uci u seriju dobrih rezultata. Za to je i potrebna naša velika podrška, te s toga i ne treba neki poseban poziv na put u vezirski grad. Utakmica je na rasporedu u subotu u 17:00...
Organizovan je prevoz za ovo gostovanje i ono iznosi 13 KM!
Uplate će se vršiti u petak od 18:00 do 20:00 u prostorijama Udruženja...
Cijena ulaznice za utakmicu u Travniku je 7 KM!
SVI U TRAVNIK!
Organizovan je prevoz za ovo gostovanje i ono iznosi 13 KM!
Uplate će se vršiti u petak od 18:00 do 20:00 u prostorijama Udruženja...
Cijena ulaznice za utakmicu u Travniku je 7 KM!
SVI U TRAVNIK!
Haris Bešlija: Ako postignem gol Želji neću ga slaviti !
Da hoće bit 3:2 za nas, da nam on uvali dva komada, volio bi nego pare!
Da hoće bit 3:2 za nas, da nam on uvali dva komada, volio bi nego pare!

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
mislim da je nakon sheriffa smiješno reći da nismo bolji nego prošle godine.
pa ako ništa prošle godine bi lazar fulio gdje je adilović dao gol. da ne govorim koliko zeba bolje igra i više trči, o razlici kvesić - stanić na lijevom beku i smajiću na krilu. naravno da još par pravih igrača ne bi škodilo, ali bolji smo nego prošle godine.
pa ako ništa prošle godine bi lazar fulio gdje je adilović dao gol. da ne govorim koliko zeba bolje igra i više trči, o razlici kvesić - stanić na lijevom beku i smajiću na krilu. naravno da još par pravih igrača ne bi škodilo, ali bolji smo nego prošle godine.
Tesko je to prijatelju objasniti uvjek pesimisticnim, razocaranim, bosnjama . Kod nas (nas mentalitet je takav) nikad nista ne stima, cak i onda kada corav vidi nekakav pomak naprijed, mi bosnje to glatko ispljujemo.ChWilla je napisao/la:mislim da je nakon sheriffa smiješno reći da nismo bolji nego prošle godine.
Dzaba je njima pricati ...
Ali opet donekle razumijem isfrustrirana balavurdija sa 13 godina kojima je jedina atrakcija u zivotu fejsbuk .
Pljuvali ste svi poslje makabija, a niko ne spominje da su isti dobili panatenaikos , koji je realno za nas barcelona !
Ali ne, oni hoce da mi budemo Barcelona, klub koji dolazi iz drzave kakva je nasa "jedna jedina" koja nema zakona o sportu NEMOZE nista napraviti u europi dok se stanje u kompletnoj drzavi ne promijeni !
Ali jock, oni su gledali 2 el clasica u 4 dana, pa odjednom kontaju kako Zeljo ne moze da igra kao oni ...
Mislim fakat mi je dosadilo piskaranje ovdje, gade mi se ova djecurlija (cast izuzetcima kojih VRLO MALO IMA).
Ostavljam vas da zivite u svom imaginarnom svijetu.
Dok se ja posvecujem nasoj realnosti i gledam kako prezivjeti iducu heftu, kako naci poso itd...
Ljudi se ubijaju radi 50 km, a vi ocete nekog evropskog prvaka sa Grbavice, budite sretni pa smo mogli gledati naseg Zelju 4 puta u europi ....
Nezahvalna stvorenja, puna komplexa, ispranog mozga, itd itd ...
Zadnja izmjena: rexxxoNa_, dana/u 19 avg 2011, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...
ja sam gledao onaj izvjestaj i po onome sam zakljucio da je zrinjski nadigrao travnika jer je i sam komentator rekao da je zrinjski drzao loptu u svom posjedu i da je imao dosta izglednih prilikaaleksandar_veliki je napisao/la:A, da li si ti gleedao utakmicu. Sta znaci nadigrati, duel Zrinjskog i Travnika je bio prossjecan u kojem niti jedna momcad nije pokazaala nista, pa prema tome, ne moze se reci da je Zrinjski nadigrao Travnik ako je vodio 2:1. Mislim...brajla95 je napisao/la:kaze onaj trener travnika selimovic da ih nije niko nije dugo vremena nadigrao na piroti ccc u prvom kolu ih nadigro zrinjski i jedva travnik spasio bod

e od te balavurdije su gori samo oldtajmeri koji se pitaju zašto ne može željo biti k'o onaj '85. a zaboravljaju temeljni razlog da smo tad imali državu koja je za češku bila amerika, a sad je obratno. da igrač nije mogao nikako, ni na koju foru otići do 28. godine...pa zamisli kakvu bi sad ekipu imao, rutinski bi se opet borio za četvrtfinale-polufinale kupa uefa. al' bi palo u strazburu i da se pokuša... 

šehić, kvesić, cocalić, kerla, (desni bek
), (zadnji vezni
) bekrić, zeba, štilić, dialiba, džeko.
nije bitno kojeg desnog beka i zadnjeg veznog dodate, ovo je ekipa za grupu lige šampiona

nije bitno kojeg desnog beka i zadnjeg veznog dodate, ovo je ekipa za grupu lige šampiona

Nije to tesko toliko objasniti, kolko je neshvatljivo da neko nema mozga da to sam skonta !ChWilla je napisao/la:e od te balavurdije su gori samo oldtajmeri koji se pitaju zašto ne može željo biti k'o onaj '85. a zaboravljaju temeljni razlog da smo tad imali državu koja je za češku bila amerika, a sad je obratno. da igrač nije mogao nikako, ni na koju foru otići do 28. godine...pa zamisli kakvu bi sad ekipu imao, rutinski bi se opet borio za četvrtfinale-polufinale kupa uefa. al' bi palo u strazburu i da se pokuša...
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...
U Travniku očekuju prepun stadion.
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/u- ... un-stadion" onclick="window.open(this.href);return false;
euforija
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/u- ... un-stadion" onclick="window.open(this.href);return false;
euforija

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
nemozes po posjedu lopte reci ko je koga nadigrao sjeti se utakmice željo siroki 0-1 liga. ispalo bi da smo ih mi nadigrali tj unistili jer smo imali veci posjed lopte a utakmic niđe veze dodaji se oko centra. to nije nadigravanje.brajla95 je napisao/la:ja sam gledao onaj izvjestaj i po onome sam zakljucio da je zrinjski nadigrao travnika jer je i sam komentator rekao da je zrinjski drzao loptu u svom posjedu i da je imao dosta izglednih prilikaaleksandar_veliki je napisao/la:A, da li si ti gleedao utakmicu. Sta znaci nadigrati, duel Zrinjskog i Travnika je bio prossjecan u kojem niti jedna momcad nije pokazaala nista, pa prema tome, ne moze se reci da je Zrinjski nadigrao Travnik ako je vodio 2:1. Mislim...brajla95 je napisao/la:kaze onaj trener travnika selimovic da ih nije niko nije dugo vremena nadigrao na piroti ccc u prvom kolu ih nadigro zrinjski i jedva travnik spasio bod
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
nista novo na divljem zapadu
...dodjem sutra opet

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
to je dobro spusticemo mi njih na zemlju ko nas prije dvije godine zrinjski i rudar. PS: idem u travnik a dosad kad god sam iso na gostovanje pobijedili smoellaxaz je napisao/la:U Travniku očekuju prepun stadion.
euforija

1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
Imaš dobar prosjek,diego_TM je napisao/la: to je dobro spusticemo mi njih na zemlju ko nas prije dvije godine zrinjski i rudar. PS: idem u travnik a dosad kad god sam iso na gostovanje pobijedili smo(ne racunam pitare)

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
"NA PIROTI NAS NIKO NE MOŽE NADIGRATI"
Dobar, dobar...

Dobar, dobar...

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
to znači da dvije sezone zaredom nisi bio ni na jednom

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ukoliko sutra mi damo prvi gol a aBd hoćemo pobjedit ćemo na kraju!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★