http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/u- ... un-stadion" onclick="window.open(this.href);return false;
euforija
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
nemozes po posjedu lopte reci ko je koga nadigrao sjeti se utakmice željo siroki 0-1 liga. ispalo bi da smo ih mi nadigrali tj unistili jer smo imali veci posjed lopte a utakmic niđe veze dodaji se oko centra. to nije nadigravanje.brajla95 je napisao/la:ja sam gledao onaj izvjestaj i po onome sam zakljucio da je zrinjski nadigrao travnika jer je i sam komentator rekao da je zrinjski drzao loptu u svom posjedu i da je imao dosta izglednih prilikaaleksandar_veliki je napisao/la:A, da li si ti gleedao utakmicu. Sta znaci nadigrati, duel Zrinjskog i Travnika je bio prossjecan u kojem niti jedna momcad nije pokazaala nista, pa prema tome, ne moze se reci da je Zrinjski nadigrao Travnik ako je vodio 2:1. Mislim...brajla95 je napisao/la:kaze onaj trener travnika selimovic da ih nije niko nije dugo vremena nadigrao na piroti ccc u prvom kolu ih nadigro zrinjski i jedva travnik spasio bod
to je dobro spusticemo mi njih na zemlju ko nas prije dvije godine zrinjski i rudar. PS: idem u travnik a dosad kad god sam iso na gostovanje pobijedili smoellaxaz je napisao/la:U Travniku očekuju prepun stadion.
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/u- ... un-stadion" onclick="window.open(this.href);return false;
euforija
Imaš dobar prosjek,diego_TM je napisao/la: to je dobro spusticemo mi njih na zemlju ko nas prije dvije godine zrinjski i rudar. PS: idem u travnik a dosad kad god sam iso na gostovanje pobijedili smo(ne racunam pitare)
A nije dugo bio u Travniku onda............ellaxaz je napisao/la:Imaš dobar prosjek,diego_TM je napisao/la: to je dobro spusticemo mi njih na zemlju ko nas prije dvije godine zrinjski i rudar. PS: idem u travnik a dosad kad god sam iso na gostovanje pobijedili smo(ne racunam pitare)
ali nikad se ne zna.
nemoj piti puno19TM87 je napisao/la:nista novo na divljem zapadu...dodjem sutra opet
hahahahaha,dobra ovaChWilla je napisao/la:treba zlatanu nabaciti crnu periku i obući mu dres od adilovića
E vidis u mene je uvijek bilo suprotno od toga,a idem i sutradiego_TM je napisao/la: to je dobro spusticemo mi njih na zemlju ko nas prije dvije godine zrinjski i rudar. PS: idem u travnik a dosad kad god sam iso na gostovanje pobijedili smo(ne racunam pitare)
ChWilla je napisao/la:treba zlatanu nabaciti crnu periku i obući mu dres od adilovića
LudLo 4 je napisao/la:E vidis u mene je uvijek bilo suprotno od toga,a idem i sutradiego_TM je napisao/la: to je dobro spusticemo mi njih na zemlju ko nas prije dvije godine zrinjski i rudar. PS: idem u travnik a dosad kad god sam iso na gostovanje pobijedili smo(ne racunam pitare)
ja sutra očekujem rutinsku pobjedu želje. Ako željo strahuje od travnika koji ima u vezi dva igrača starija od Amara Osima i dva igrača koji u želji ne bi bili među 25 igrača(ređžepi i bešlija) onda neznam koga bi trebali dobiti na strani.Očekujem dosta navijača želje sutra u travniku,lijepo vrijeme,odmorni od evropskih utakmica,nema kažnjenih ni povrijeđenih zato sutra 1-2spielführer_21 je napisao/la:ja nisam previše optimističan... na piroti treba malo više borbenosti, muškosti, damu da bi pobijedili, a to ovoj ekipi fali. kvalitet imamo, što se tiče taktike trebamo ih nadtrčati, nametnuti tempo na koji oni nisu navikli, a opet to možda ne bude dovoljno..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.