FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
hocel vam braniti sutra onaj brat od naseg golgetera, zaboravio sam mu ime ? 
Za zivot cijeli!
Po svemu sudeći hoće, braniće Adi. Nadam se da je on bolji golman nego mu brat golgeterThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:hocel vam braniti sutra onaj brat od naseg golgetera, zaboravio sam mu ime ?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Makar to nije teškoVanBasten je napisao/la:Po svemu sudeći hoće, braniće Adi. Nadam se da je on bolji golman nego mu brat golgeterThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:hocel vam braniti sutra onaj brat od naseg golgetera, zaboravio sam mu ime ?
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
novi lazooosjever je napisao/la:Makar to nije teškoVanBasten je napisao/la:Po svemu sudeći hoće, braniće Adi. Nadam se da je on bolji golman nego mu brat golgeterThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:hocel vam braniti sutra onaj brat od naseg golgetera, zaboravio sam mu ime ?
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Adi je solidan golman,a brat Eldin mu je zesca kanta,kvalitet je dokaza u Europa ligi.Pitanje je da li je imao jedno dobro primanje lopte i barem jedno tacno dodavanje.VanBasten je napisao/la:Po svemu sudeći hoće, braniće Adi. Nadam se da je on bolji golman nego mu brat golgeterThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:hocel vam braniti sutra onaj brat od naseg golgetera, zaboravio sam mu ime ?
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
nemoj pocinjati brate...eto ih odma vamo sa svojim "amar-istinama"FK Sarajevo je napisao/la:Adi je solidan golman,a brat Eldin mu je zesca kanta,kvalitet je dokaza u Europa ligi.Pitanje je da li je imao jedno dobro primanje lopte i barem jedno tacno dodavanje.VanBasten je napisao/la:Po svemu sudeći hoće, braniće Adi. Nadam se da je on bolji golman nego mu brat golgeterThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:hocel vam braniti sutra onaj brat od naseg golgetera, zaboravio sam mu ime ?
-
VisokoTM87
- Kontakt:
[quote="meme pitar"]Đakovac, Đip, Šmigalović, Nuhić, Pehlić, Škoro, :.....
Šta je sa svima...
Ništa, tu su a šef ( Plišek )odlučuje ko će igrati i dobro je dok je tako dok nepočnu raja pisati sastave
Šta je sa svima...
Ništa, tu su a šef ( Plišek )odlučuje ko će igrati i dobro je dok je tako dok nepočnu raja pisati sastave![/qu
Đip je u visockoj Bosni , druga liga centar...trenutno grije klupu
- Giallorossi
- Kontakt:
Dalix je napisao/la:Hajde Velez Pobjedi!
Steta pa nece
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
ko vam brani sutra protiv nas ?
- Giallorossi
- Kontakt:
Adilovic po svemu sudeci..vm22 je napisao/la:ko vam brani sutra protiv nas ?
Pa sta ti znas.. Ojacali su. Mozda Zrinjski vise nece biti glavni u Mostaru.Giallorossi je napisao/la:Dalix je napisao/la:Hajde Velez Pobjedi!
Steta pa nece![]()
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!
Powerlifting <3
Powerlifting <3
- Giallorossi
- Kontakt:
Velez je uvijek bio glavni u Mostaru.Dalix je napisao/la:Pa sta ti znas.. Ojacali su. Mozda Zrinjski vise nece biti glavni u Mostaru.Giallorossi je napisao/la:Dalix je napisao/la:Hajde Velez Pobjedi!
Steta pa nece![]()
PS:Hocel igrat Vucina
Kada se sjetima starih vremena s jedne strane Susic,Pasic i Musemic s druge Vaha, Baka and company ... sve je ovo bezze sutra da vidimo tko je manja k.arina trenutno .. Al eto ljepo druznje , ljepa stmosfera i to. Ipak rijetkost na ovim prosotorima.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
k.arina nam je dzava brate, pa zivimo tukimbo je napisao/la:Kada se sjetima starih vremena s jedne strane Susic,Pasic i Musemic s druge Vaha, Baka and company ... sve je ovo bezze sutra da vidimo tko je manja k.arina trenutno .. Al eto ljepo druznje , ljepa stmosfera i to. Ipak rijetkost na ovim prosotorima.
lopta nam je u skaldu sa drzavom, jbg ...pa gledamo ili ne gledamo
ja gledam , sta cu !!!!
pa omda jarane nemoj gledati nasu ligu nego gledaj snimke tih utakmicakimbo je napisao/la:Kada se sjetima starih vremena s jedne strane Susic,Pasic i Musemic s druge Vaha, Baka and company ... sve je ovo bezze sutra da vidimo tko je manja k.arina trenutno .. Al eto ljepo druznje , ljepa stmosfera i to. Ipak rijetkost na ovim prosotorima.
meni je ovo najljepsa liga na svijuetu ... vise je vlim gledati nego digitalizirane engleze.... vise volim 4 000 na kosevu nego 55000 na old trafordu.... velez je medju trinajveca kluba u bih, makar pioniri igrali... i zato cxe sutra na kosevu da buiude predobra atmosfera, utakmica i ostalo .... nemamo puno zato sto ne znamo cjeniti sto imamo!¨
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
hau jes no..haj ne budali !!!!Dalix je napisao/la:Hajde Velez Pobjedi!
Sta rece mali strumfic i ostade zivDalix je napisao/la:Pa sta ti znas.. Ojacali su. Mozda Zrinjski vise nece biti glavni u Mostaru.Giallorossi je napisao/la:Dalix je napisao/la:Hajde Velez Pobjedi!
Steta pa nece![]()
Velez je glavni i jedini klub u Mostaru , zrinjski je tu tek reda radi
Respect mostarcima , ali bodovi ostaju na Kosevu !
johnnyHZ je napisao/la:pa omda jarane nemoj gledati nasu ligu nego gledaj snimke tih utakmicakimbo je napisao/la:Kada se sjetima starih vremena s jedne strane Susic,Pasic i Musemic s druge Vaha, Baka and company ... sve je ovo bezze sutra da vidimo tko je manja k.arina trenutno .. Al eto ljepo druznje , ljepa stmosfera i to. Ipak rijetkost na ovim prosotorima.
meni je ovo najljepsa liga na svijuetu ... vise je vlim gledati nego digitalizirane engleze.... vise volim 4 000 na kosevu nego 55000 na old trafordu.... velez je medju trinajveca kluba u bih, makar pioniri igrali... i zato cxe sutra na kosevu da buiude predobra atmosfera, utakmica i ostalo .... nemamo puno zato sto ne znamo cjeniti sto imamo!¨
Tko je bola spominjao Engleze il tamo neke lige ... reci da su nam obadva tima k.arina trenutno je nesto najkonstruktivnije sto se moze reci a ne praviti zvijezde od njih kada nisu. Obadvije navijacke grupe su otisle daleko ispred timova. I ja volim vise gledati 4000 na Kosevu nego 55 000 hiljada tamo negdje ali bi najvise volio jedno 25 000 na Kosevu
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Očekujem tešku utakmicu, između dva velika rivala. Velež je ponovo napravio solidnu ekipu koja posebno u početku prvenstva može praviti probleme svakome. Pored svega ovoga očekujem domaća 3 boda kako bi u što boljem raspoloženju pohodili Lukavicu. Veležu želim sve najbolje u nastavku, da ne padnu kao prošlih sezona, ali sutra bodovi ostaju na Koševu.