FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

nidjo_barca
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la nidjo_barca » 19 avg 2011, 02:22

Barca jos nije dostigla zeljenu fizicku spremu,to je jasno.Ovaj strajk,ako se dogodi,moze im samo pomoci.Nema onog visokog presinga,rastrcanosti,tek na trenutke samo.Treba proci jos neko vrijeme dok se to sve vrati,dok se povrati forma i dok se uigraju Alexis i Fabregas.Sanchez je super igrao u Madridu,puno je trcao i momak ce biti vrhunsko pojacanje,ako sve bude uredu.Fabregasa nismo nesto puno vidjeli sinoc,ali i za onih 10tak minuta,vidjela se ta smirenost kod njega,igra iz prve,ima viziju i ne sumnjam da ce pomoci da se ovo digne na jos jedan veci level.

Treba spomenuti i Alvesa,sinoc je pokazao kako moze i zna igrati itekako u defanzivi,pojeo je Ronalda.Abidal igra sa toliko smirenosti,to je cudo jedno.Uostalom,kao i ostali igraci,to je neka odlika :D

Nema se sta puno reci,sve je manje-vise poznato,znaci trebace neko vrijeme proci da se dostgne zeljena forma.

Messi je fantazija od igraca,fascinantno je kako on igra.Pored toga sto nije ni blizu forme koju treba da dostigne,on u ove 2 utakmice zabije 3 gola i asistira Iniesti sinoc.U prevodu,donio je jos jedan trofej Barci.

Iniesta je genijalan,sto on moze izbaciti 2-3 igraca iz jednog poteza,to je za price,veliki majstor.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 avg 2011, 04:37

Samo da prvu ne kiksamo ko i svake godine :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 19 avg 2011, 06:54

Sta ima veze, svakako cemo sve ostale do kraja pobijediti 8-)

Mesut Ozil 10
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 10 » 19 avg 2011, 12:22

Da mi je vidjeti tu Malagu kako vas razmontira :)

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 19 avg 2011, 13:13

Imal kakav moderator ovdje da pocisti ova go*na na forumu i odstrani one koji ih postavljaju???
Mes Que Un Club

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 19 avg 2011, 13:48

Cirkus se nastavlja,ovog puta omaleni Argentinac je zauzeo mesto glavnog klovna

http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 48403.html" onclick="window.open(this.href);return false;

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 avg 2011, 14:08

Frantisek Planicka je napisao/la:Cirkus se nastavlja,ovog puta omaleni Argentinac je zauzeo mesto glavnog klovna

http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 48403.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja ti kazem da je on za sve kriv... Naravno i za poraz frankovaca a ti mi ne vjerujes :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 19 avg 2011, 14:21

bparena je napisao/la:
Frantisek Planicka je napisao/la:Cirkus se nastavlja,ovog puta omaleni Argentinac je zauzeo mesto glavnog klovna

Ja ti kazem da je on za sve kriv... Naravno i za poraz frankovaca a ti mi ne vjerujes :D
pa po ovome ce jos ispasti da je Cesc udario Marcela, i da je Tito povuko Murinja za usi.... :D
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Culé
Kontakt:

Post Postao/la Culé » 19 avg 2011, 14:28

Za sve je kriv Messi - ¿Por qué? Por Messi!

[youtube][/youtube]

Al' da budem korektan, kad god se zabrinem da će igrači Barcelone izgubiti motivaciju da i dalje nastave dominirati, tu je Spešl Petarda, koji je odličan motivator i psiholog. Kako mu je samo Messi začepio usta na one njegove podmukle provokacije :mrgreen:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 avg 2011, 15:10

ne znam kako je moguce da je vilja vrijedjao Ozila zbog vjere, koliko sam ja uspio vidjeti sve se desavalo u guzvi i ozil je tu popio dlan od vilje preko nekoliko ljudi, ne vjerujem da mu je vilja u toj frci mogao bilo sta reci, sigurno je ta prica samo jos jedna u nizu izmisljotina iz reala

u narednoj utakmici vilja se mora cuvati, mogo bi ozil izbosti, hebeni su turci

o realu se nema sta vise ricati, njih smo elaborirali, sad idemo u nove pobjede, godilo bi ekipi sigurno da se odgodi pocetak spanske lige, da se igraci mogu fino i umiru pripremati za utakmicu superkupa evrope koja se igra za sedam dana
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 19 avg 2011, 15:32

nema to veze sa istinom da je villa vrijedjo ozila na vjerskoj osnovi,svi se pozivaju na marcu i as(bas svi listovi sto su to izbacli)a et idite na marcu i as ak ima izjava ozila da ga je na vjers.osnovi villa vrijedjo ja nezz,,pise samo "villa me je uvrijedio",to je izjava ozila ,,a to sto je neko mogo naprait profil ozilov na twiteru i to napisat pa sad cu i messijev napravit i napisat sta hocu ccc
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 avg 2011, 15:52

ma to su sve realsak preseravanja, ko ih hebe, kao sto rekoh njih smo elaborirali i sad idemo u novu sezonu, akobogda po sve titule jer smo jos i jaci, kad sagledamo prelazni rok, barca koja je imala najjaci tim najjace se i pojacala, 2 igraca ponajbolja na svijetu na svojim pozicijama, plus dragulj tiago i perspektivni fontas, 4 dakle nova igraca koja ce donijeti jos sirine u timu, a niko nam bitan nije otisao, otisli su samo igraci kojih se i trebalo rijesiti

prvo kolo lige koliko vidim je i definitivno odgodjeno, al zato u ponedjeljak igramo gamper kup protiv napolija, pa u petak tezak mec protiv porta, pa onda vec u ponedjeljak teska utakmica kuci protiv viljareala, samo dakle dva nana poslije porta i tu me malo strah da ne zijanimo odmah, mada ne vjerujem, al kako stvari stoje moglo bi se i to drugo kolo odgoditi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 19 avg 2011, 16:03

ma ev fallcao im im je otiso odma ce lakse bit za odbranu :D ,trebali bi to dobit ,bice jos spremniji za tu utakmicu nego sto su bili protiv reala,,,, ma odgodice se i drugo kolo to ja mislim ,nece se ovi lako dogovorit

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 avg 2011, 16:27

barca_87 je napisao/la:ma ev fallcao im im je otiso odma ce lakse bit za odbranu :D ,trebali bi to dobit ,bice jos spremniji za tu utakmicu nego sto su bili protiv reala,,,, ma odgodice se i drugo kolo to ja mislim ,nece se ovi lako dogovorit
trebali bi dobiti porta, em smo izrazito jaci, em im je otisao falcao, i trener proslogodisnji otisao, nadam se da ce biti lijepa utakmica a da ce trofej biti nas, u to i ne sumnjam

nasi ce polako dizati formu, i proslih sezona je ovako bilo, tek tamo poslije 3-4 utakmice ekipa bude potpuno spremna, sad su ovi susreti protiv reala i ubrzali taj napredak u formi i ne sumnjam da cemo u sezonu uci furiozno. bice zanimljiv naredni petak, navece taj mec protiv porta, a prije toga bit ce izvlacenje grupa u ligi prvaka, ovaj put se nadam da cemo dobiti jace ekipe nego prosle sezone, da i u grupnoj fazi odgledamo koji derbi, bilo bi lijepo dobiti u grupi bayern, city ili tako neki jacu ekipu, dosadili su vise ekipe tipa kazan, panatinaikos i sl
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 19 avg 2011, 19:18

Pa šta je mislio retardirani , da će svi šutjeti na njegova preseravanja i seljakluke.
Usput , Benzema je za mene odsad gospodin 8-)
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 19 avg 2011, 19:23

Ma Messi porucio portugalskom keru da ne laje konstantno, inace ce redovno trpati Ikera.

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 19 avg 2011, 19:30

Dolazi Ronaldo kući i plače. Mama ga pita: "Šta je sine, opet Barca?"

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 19 avg 2011, 19:37

spizz je napisao/la:Dolazi Ronaldo kući i plače. Mama ga pita: "Šta je sine, opet Barca?"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mes Que Un Club

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 19 avg 2011, 19:48

Ja mislim da se nece odigrati drugo kolo prije prvog kola
Mes Que Un Club

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 avg 2011, 23:16

Al gledaj muke kad je mali zeleni bacio placipizdu na koljena i lobovo Ikera. :D :D :D
Da je mogo popisani napoleon bi ga zubima izgrizo od muke.... :D :D :D

slika

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.