Ja ti kazem da je on za sve kriv... Naravno i za poraz frankovaca a ti mi ne vjerujesFrantisek Planicka je napisao/la:Cirkus se nastavlja,ovog puta omaleni Argentinac je zauzeo mesto glavnog klovna
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 48403.html" onclick="window.open(this.href);return false;
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa po ovome ce jos ispasti da je Cesc udario Marcela, i da je Tito povuko Murinja za usi....bparena je napisao/la:Ja ti kazem da je on za sve kriv... Naravno i za poraz frankovaca a ti mi ne vjerujesFrantisek Planicka je napisao/la:Cirkus se nastavlja,ovog puta omaleni Argentinac je zauzeo mesto glavnog klovna
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 48403.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Za sve je kriv Messi - ¿Por qué? Por Messi!
[youtube][/youtube]
Al' da budem korektan, kad god se zabrinem da će igrači Barcelone izgubiti motivaciju da i dalje nastave dominirati, tu je Spešl Petarda, koji je odličan motivator i psiholog. Kako mu je samo Messi začepio usta na one njegove podmukle provokacije
[youtube][/youtube]
Al' da budem korektan, kad god se zabrinem da će igrači Barcelone izgubiti motivaciju da i dalje nastave dominirati, tu je Spešl Petarda, koji je odličan motivator i psiholog. Kako mu je samo Messi začepio usta na one njegove podmukle provokacije
ne znam kako je moguce da je vilja vrijedjao Ozila zbog vjere, koliko sam ja uspio vidjeti sve se desavalo u guzvi i ozil je tu popio dlan od vilje preko nekoliko ljudi, ne vjerujem da mu je vilja u toj frci mogao bilo sta reci, sigurno je ta prica samo jos jedna u nizu izmisljotina iz reala
u narednoj utakmici vilja se mora cuvati, mogo bi ozil izbosti, hebeni su turci
o realu se nema sta vise ricati, njih smo elaborirali, sad idemo u nove pobjede, godilo bi ekipi sigurno da se odgodi pocetak spanske lige, da se igraci mogu fino i umiru pripremati za utakmicu superkupa evrope koja se igra za sedam dana
u narednoj utakmici vilja se mora cuvati, mogo bi ozil izbosti, hebeni su turci
o realu se nema sta vise ricati, njih smo elaborirali, sad idemo u nove pobjede, godilo bi ekipi sigurno da se odgodi pocetak spanske lige, da se igraci mogu fino i umiru pripremati za utakmicu superkupa evrope koja se igra za sedam dana
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
nema to veze sa istinom da je villa vrijedjo ozila na vjerskoj osnovi,svi se pozivaju na marcu i as(bas svi listovi sto su to izbacli)a et idite na marcu i as ak ima izjava ozila da ga je na vjers.osnovi villa vrijedjo ja nezz,,pise samo "villa me je uvrijedio",to je izjava ozila ,,a to sto je neko mogo naprait profil ozilov na twiteru i to napisat pa sad cu i messijev napravit i napisat sta hocu ccc
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
ma to su sve realsak preseravanja, ko ih hebe, kao sto rekoh njih smo elaborirali i sad idemo u novu sezonu, akobogda po sve titule jer smo jos i jaci, kad sagledamo prelazni rok, barca koja je imala najjaci tim najjace se i pojacala, 2 igraca ponajbolja na svijetu na svojim pozicijama, plus dragulj tiago i perspektivni fontas, 4 dakle nova igraca koja ce donijeti jos sirine u timu, a niko nam bitan nije otisao, otisli su samo igraci kojih se i trebalo rijesiti
prvo kolo lige koliko vidim je i definitivno odgodjeno, al zato u ponedjeljak igramo gamper kup protiv napolija, pa u petak tezak mec protiv porta, pa onda vec u ponedjeljak teska utakmica kuci protiv viljareala, samo dakle dva nana poslije porta i tu me malo strah da ne zijanimo odmah, mada ne vjerujem, al kako stvari stoje moglo bi se i to drugo kolo odgoditi
prvo kolo lige koliko vidim je i definitivno odgodjeno, al zato u ponedjeljak igramo gamper kup protiv napolija, pa u petak tezak mec protiv porta, pa onda vec u ponedjeljak teska utakmica kuci protiv viljareala, samo dakle dva nana poslije porta i tu me malo strah da ne zijanimo odmah, mada ne vjerujem, al kako stvari stoje moglo bi se i to drugo kolo odgoditi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
ma ev fallcao im im je otiso odma ce lakse bit za odbranu
,trebali bi to dobit ,bice jos spremniji za tu utakmicu nego sto su bili protiv reala,,,, ma odgodice se i drugo kolo to ja mislim ,nece se ovi lako dogovorit
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
trebali bi dobiti porta, em smo izrazito jaci, em im je otisao falcao, i trener proslogodisnji otisao, nadam se da ce biti lijepa utakmica a da ce trofej biti nas, u to i ne sumnjambarca_87 je napisao/la:ma ev fallcao im im je otiso odma ce lakse bit za odbranu,trebali bi to dobit ,bice jos spremniji za tu utakmicu nego sto su bili protiv reala,,,, ma odgodice se i drugo kolo to ja mislim ,nece se ovi lako dogovorit
nasi ce polako dizati formu, i proslih sezona je ovako bilo, tek tamo poslije 3-4 utakmice ekipa bude potpuno spremna, sad su ovi susreti protiv reala i ubrzali taj napredak u formi i ne sumnjam da cemo u sezonu uci furiozno. bice zanimljiv naredni petak, navece taj mec protiv porta, a prije toga bit ce izvlacenje grupa u ligi prvaka, ovaj put se nadam da cemo dobiti jace ekipe nego prosle sezone, da i u grupnoj fazi odgledamo koji derbi, bilo bi lijepo dobiti u grupi bayern, city ili tako neki jacu ekipu, dosadili su vise ekipe tipa kazan, panatinaikos i sl
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Pa šta je mislio retardirani , da će svi šutjeti na njegova preseravanja i seljakluke.Frantisek Planicka je napisao/la:Cirkus se nastavlja,ovog puta omaleni Argentinac je zauzeo mesto glavnog klovna
Usput , Benzema je za mene odsad gospodin
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ma Messi porucio portugalskom keru da ne laje konstantno, inace ce redovno trpati Ikera.
Dolazi Ronaldo kući i plače. Mama ga pita: "Šta je sine, opet Barca?"
spizz je napisao/la:Dolazi Ronaldo kući i plače. Mama ga pita: "Šta je sine, opet Barca?"
Mes Que Un Club
- hule_barca
- Kontakt:
Al gledaj muke kad je mali zeleni bacio placipizdu na koljena i lobovo Ikera.
Da je mogo popisani napoleon bi ga zubima izgrizo od muke....

Da je mogo popisani napoleon bi ga zubima izgrizo od muke....

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Murinjo debil i Cesca nagazio, ovo je namjerno 100%...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
mani se toga,ima mali milion takvih video zapisa..ZELJO DO GROBA je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
move on
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
sto me Cesc u ovoj situaciji podsjeca na nekoga...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
babu VengeraZELJO DO GROBA je napisao/la:
sto me Cesc u ovoj situaciji podsjeca na nekoga...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.