I prosle godine ste bili pa zavrsi 2:1Ba Ze je napisao/la:MI SMO ŽELJEZNIČAR I MISLIM DA SAM TIM SVE REKAO !!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
I ja noćna plava ptičica... Sretno Željo danas! Ne želim biti eufroičan, već realno kao i svaki put kad igramo na strani očekujem dobar rezultat mada sam spreman i na loše izdanje o kojem trenutno ne bih volio da razmišljam. Mada sve je moguće... Kroz koju utakmicu će se sve vidjeti gdje smo i šta smo, nećemo ni na proljeće biti nešto extra jači. Da hoćemo danas proraditi i slaviti i iduću kući to bi već bilo nešto. Ako danas izgubimo, Boga mi, svašta očekivati. Samo nosi Amare Jamaka iz prvog tima, što dalje, molim te!
Bio sam se zabrinuo da neću biti ponosni vlasnik prvog broja "Željezničara", ali srećom drug Torpedaš će se pobrinuti jer sam u Sarajevu tek od septembra...
FORZA ŽELJO!
Bio sam se zabrinuo da neću biti ponosni vlasnik prvog broja "Željezničara", ali srećom drug Torpedaš će se pobrinuti jer sam u Sarajevu tek od septembra...
FORZA ŽELJO!
Osim - drugo ime za Želju !
-
FORZA ZELJO
- Kontakt:
MI SMO ZELJEZNICAR oni su Travnik...
toliko receno
Z E LJ O ! ! !
toliko receno
Z E LJ O ! ! !
BAS SVE TI DAJEMO.....
- fanatic1991
- Kontakt:
Jel da prosirimoTeaM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Dobro u gradu, ima zenskih, ima svega.Sarajlijc@ je napisao/la:I prosle godine ste bili pa zavrsi 2:1Ba Ze je napisao/la:MI SMO ŽELJEZNIČAR I MISLIM DA SAM TIM SVE REKAO !!!
A vi kako te?
a ocu da budem na televizor? e a kada? Majke mi...pa dooobro...
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
Ove sezone, očito, ima više lovaca na evropu u PL BiH. Svaka utakmica je važna. Željo je evidentno i realno mnogo kvalitetniji tim od Travnika i to treba dokazati na terenu. Moje očekivanje je lahka pobjeda, a a svaki drugi rezultat smatram kao neprijatno iznenađenje. Dakle, imamo cilj titulu ili evropu... Pa pobijedimo u Travniku, opravdajmo naš kvalitet.
Naprijed Željo!
Naprijed Željo!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- eliminator
- Kontakt:
Otiso´ si Anere ostala je tuga vjecno ce Te voljeti Manijaci s´juga!
- bistrikboy
- Kontakt:
[youtube][/youtube]eliminator je napisao/la:Otiso´ si Anere ostala je tuga vjecno ce Te voljeti Manijaci s´juga!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
R.I.P Aner Kasapović
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- blueman-TM87
- Kontakt:
POBJEDA ZA ANERA !!!
vidimo se braco danas na Piroti
vidimo se braco danas na Piroti
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Al ove godine smo postali i Railroad... dali nam Cesi ime... mozda sad izvucemo nerijesenoSarajlijc@ je napisao/la:I prosle godine ste bili pa zavrsi 2:1Ba Ze je napisao/la:MI SMO ŽELJEZNIČAR I MISLIM DA SAM TIM SVE REKAO !!!
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
U sjećanju: Aner Kasapović
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/u- ... -kasapovic" onclick="window.open(this.href);return false;
"Kad stane srce moje
i Bog mi sklopi oči,
zakucat će bar još jednom
i s neba će za te doći".
Aner Kasapović - Buaz (20.08.2005-20.08.2011.)
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/u- ... -kasapovic" onclick="window.open(this.href);return false;
"Kad stane srce moje
i Bog mi sklopi oči,
zakucat će bar još jednom
i s neba će za te doći".
Aner Kasapović - Buaz (20.08.2005-20.08.2011.)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
On mora rasteretiti igrace, ali nama je ova utakmica jako bitna i bilo bi odlicno kada bi donijeli bodove.Meni je bitno da nasi igraci izgaraju da naprave uspjeh i da vidim da se daju maximum.Protiv sirokog sam vidio da mi napadamo drugo poluvrijeme i da oni idu na kontru, pa da zatvaraju utakmicu, sto znaci oni su bili sretni sa jednim bodom protiv nas, a mi smo bili panicni nakon makabija pogotovo u odbrani i to nam se osvetilo zato smo i zijanili.Samo neka zapnu i niko im nista nece zamjeriti.aleksandar_veliki je napisao/la:Gospodin je sve rekao. Od danas ga jos vise cijenim. Respekt, a price o presudnim utakmicama u 3. kolu negdje drugo pricati.
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/bicu ... alno/62877" onclick="window.open(this.href);return false;
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
" onclick="window.open(this.href);return false; R.I.P Aner Kasapovic - Buaz, IGRAJTE ZA ANERA !
Nema tu samo nek zapnu.Ako hocemo titulu moramo ovdje minimalno bod uzet.Jer vidite da nam uvjek puknu raspored na pocetku pa ti ganjaj kasnije komsije koji igraju od 10 tekmi 7 kuci.Kako to majku mu da oni vazda imaju dobar pocetni raspored a mi cemo opet u goste Slobodi i ostalim kad se uigraju.Poraz ne dolazi u obzir.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Bit će 3 boda!
Samo mi se ne sviđa ovo što je Amar optimističan, bolje je kad je ironičan
Samo mi se ne sviđa ovo što je Amar optimističan, bolje je kad je ironičan
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: 12tiigrac21, Anpa, Pact1921, perodeformero i 54 gosta.