FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
R.I.P Aner Kasapović
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- blueman-TM87
- Kontakt:
POBJEDA ZA ANERA !!!
vidimo se braco danas na Piroti
vidimo se braco danas na Piroti

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Al ove godine smo postali i Railroad... dali nam Cesi ime... mozda sad izvucemo nerijesenoSarajlijc@ je napisao/la:I prosle godine ste bili pa zavrsi 2:1Ba Ze je napisao/la:MI SMO ŽELJEZNIČAR I MISLIM DA SAM TIM SVE REKAO !!!

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
U sjećanju: Aner Kasapović
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/u- ... -kasapovic" onclick="window.open(this.href);return false;
"Kad stane srce moje
i Bog mi sklopi oči,
zakucat će bar još jednom
i s neba će za te doći".
Aner Kasapović - Buaz (20.08.2005-20.08.2011.)
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/u- ... -kasapovic" onclick="window.open(this.href);return false;
"Kad stane srce moje
i Bog mi sklopi oči,
zakucat će bar još jednom
i s neba će za te doći".
Aner Kasapović - Buaz (20.08.2005-20.08.2011.)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
On mora rasteretiti igrace, ali nama je ova utakmica jako bitna i bilo bi odlicno kada bi donijeli bodove.Meni je bitno da nasi igraci izgaraju da naprave uspjeh i da vidim da se daju maximum.Protiv sirokog sam vidio da mi napadamo drugo poluvrijeme i da oni idu na kontru, pa da zatvaraju utakmicu, sto znaci oni su bili sretni sa jednim bodom protiv nas, a mi smo bili panicni nakon makabija pogotovo u odbrani i to nam se osvetilo zato smo i zijanili.Samo neka zapnu i niko im nista nece zamjeriti.aleksandar_veliki je napisao/la:Gospodin je sve rekao. Od danas ga jos vise cijenim. Respekt, a price o presudnim utakmicama u 3. kolu negdje drugo pricati.
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/bicu ... alno/62877" onclick="window.open(this.href);return false;
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
" onclick="window.open(this.href);return false; R.I.P Aner Kasapovic - Buaz, IGRAJTE ZA ANERA !
Nema tu samo nek zapnu.Ako hocemo titulu moramo ovdje minimalno bod uzet.Jer vidite da nam uvjek puknu raspored na pocetku pa ti ganjaj kasnije komsije koji igraju od 10 tekmi 7 kuci.Kako to majku mu da oni vazda imaju dobar pocetni raspored a mi cemo opet u goste Slobodi i ostalim kad se uigraju.Poraz ne dolazi u obzir.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Bit će 3 boda!
Samo mi se ne sviđa ovo što je Amar optimističan, bolje je kad je ironičan

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ne samo da je otimistican nego je izjavio i ovo :Bianconeri1988 je napisao/la:Bit će 3 boda!![]()
Mislim da imamo kvalitet i da ćemo to danas i pokazati", zaključio je Osim.
Nekon dvije godine poceli smo pricati o kvalitetu, lijepo.Jer do sad su bili satro igraci.Ako on kaze tako, onda ja ocekujem da ce ovi nasi noge polomiti trceci i pokusavajuci donijeti bodove.
[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
sad iz kladionice, pukla na zelju dvica kota 2.6 

Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sinoć na BWin na Želju dvica bila 3,75 

Ž '21!
drug trece kolo, gdje se to jos titula uzima u trecem kolu?Alipasino je napisao/la:Nema tu samo nek zapnu.Ako hocemo titulu moramo ovdje minimalno bod uzet.Jer vidite da nam uvjek puknu raspored na pocetku pa ti ganjaj kasnije komsije koji igraju od 10 tekmi 7 kuci.Kako to majku mu da oni vazda imaju dobar pocetni raspored a mi cemo opet u goste Slobodi i ostalim kad se uigraju.Poraz ne dolazi u obzir.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
kuha se bice dvica 1.8 hhhhBianconeri1988 je napisao/la:Sinoć na BWin na Želju dvica bila 3,75

Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
- SarajlijaTM
Hoce li biti prenosa na TV-u ?
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Bit će kratki pregled nekad sutra 

Ž '21!
ma pretjerujemo u svemu, stvarno gubimo kompasaleksandar_veliki je napisao/la:Samo do nas, cini mi se, no to smo mi. Mislim da se pritisak stvara i to zestok na igrace, a to nije dobro.nick je napisao/la:drug trece kolo, gdje se to jos titula uzima u trecem kolu?Alipasino je napisao/la:Nema tu samo nek zapnu.Ako hocemo titulu moramo ovdje minimalno bod uzet.Jer vidite da nam uvjek puknu raspored na pocetku pa ti ganjaj kasnije komsije koji igraju od 10 tekmi 7 kuci.Kako to majku mu da oni vazda imaju dobar pocetni raspored a mi cemo opet u goste Slobodi i ostalim kad se uigraju.Poraz ne dolazi u obzir.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 14 gostiju.