FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
RA Wellcome
Jug besplatno za gostujuće navijaće
SAMO KOD DIVOVA!!!!!!!
Jug besplatno za gostujuće navijaće
SAMO KOD DIVOVA!!!!!!!
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
ima dosta nasih u dijaspori a navodno bht1 ne mogu hvatat.ima li igdje link fa na netu prate tekmu???
unaprijed hvala
sutra neka bolji pobjedi a to je nas velez.
welcome to mostar horde uvijek!!!
unaprijed hvala
sutra neka bolji pobjedi a to je nas velez.
welcome to mostar horde uvijek!!!
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
sutra ce cijela drzava da vidi kako igraju dva najbolja kluba uz dvije najbolje navijake grupe.
uz duzno postovanje manijacima ,robijasima,i vultrasima.
jedino ove 3 grupe se po meni mogu smatrari navijacima ,i to istinskim navijacima svog kluba.sve ostalo su umjetni navijaci koji pored svog zive i za jos najmanje 2 kluba dinamo hajduk,partizan zvezda i 2 repke hrvatska i srbija.
zato ovim 5 navijacim grupama jedino dajem respect
jedino ove 3 grupe se po meni mogu smatrari navijacima ,i to istinskim navijacima svog kluba.sve ostalo su umjetni navijaci koji pored svog zive i za jos najmanje 2 kluba dinamo hajduk,partizan zvezda i 2 repke hrvatska i srbija.
E vala svaka ti cast, za ovaj post, dobro dosli nam sutraVELEZDOGROBA je napisao/la:sutra ce cijela drzava da vidi kako igraju dva najbolja kluba uz dvije najbolje navijake grupe.
RA su uvijek dobro dosli,meni licno dragi,jedni od rijetkih bez kompleksa,veceras pravimo stimung kako samo mi znamo i svakako ocekujem vrhunsku predstavu,da ne napominjem respect Rodenim ali bodovi ostaju na Kosevu
SJEVER JE CUDO!!!
SJEVER JE CUDO!!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Danas sudar klubova velike trojke BiH fudbala. 
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
samo za nasu LJUBAV...!!
pametno i hrabro , bordo momci
dovoljno je 1-0...cuvajte snagu i za lukavicu, vruce je i to pravo
pametno i hrabro , bordo momci
dovoljno je 1-0...cuvajte snagu i za lukavicu, vruce je i to pravo
Cuj Velez velika trojka.Pa sta to oni osvojise zadnjih 20 godina da bi bili u velikoj trojki.Pobjedili Slaviju i Celika kuci i odma veliki.Komsije odradite ih veceras sa jedno 4-0 to je moja prognoza.
Hamzic danas u karantinu sa igracima Sarajeva,sapunica se nastavlja. 
- sarajlija89
- Kontakt:
Ne zajebajiAlipasino je napisao/la:Cuj Velez velika trojka.Pa sta to oni osvojise zadnjih 20 godina da bi bili u velikoj trojki.Pobjedili Slaviju i Celika kuci i odma veliki.Komsije odradite ih veceras sa jedno 4-0 to je moja prognoza.
Zna se sta je Velez bio u onoj ligi, cak su i ispred vas na vjecnoj listi

Koliko su samo dobrih igraca dali, nesretno(nezasluzeno) ostajali bez trofeja...cak su bili i cesce u vrhu tabele nego Sarajevo i Zeljo.
A sto i kako nisu danas u vrhu, svi znamo, a i jbo ovu ligu...moze Zrinjski 50 titula uzeti ili bilo ko drugi, ali nikad ne moze biti veci od Veleza, jer svi znaju sta su Rodjeni bili u onim okvirima, bas kao i Sarajevo i Zeljo...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
sarajlija89 je napisao/la:Ne zajebajiAlipasino je napisao/la:Cuj Velez velika trojka.Pa sta to oni osvojise zadnjih 20 godina da bi bili u velikoj trojki.Pobjedili Slaviju i Celika kuci i odma veliki.Komsije odradite ih veceras sa jedno 4-0 to je moja prognoza.![]()
Koliko su samo dobrih igraca dali, nesretno(nezasluzeno) ostajali bez trofeja...cak su bili i cesce u vrhu tabele nego Sarajevo i Zeljo.
A sto i kako nisu danas u vrhu, svi znamo, a i jbo ovu ligu...moze Zrinjski 50 titula uzeti ili bilo ko drugi, ali nikad ne moze biti veci od Veleza, jer svi znaju sta su Rodjeni bili u onim okvirima, bas kao i Sarajevo i Zeljo...
VELIKA TROJKA ZA SVA VREMENA, NEK CRKNU DUŠMANI, ŽIVJELI DRAGI PRIJATELJI....
Pa zna se kako se i u onome sistemu bilo u vrhu, osvajalo i ispadalo.sarajlija89 je napisao/la:Ne zajebajiAlipasino je napisao/la:Cuj Velez velika trojka.Pa sta to oni osvojise zadnjih 20 godina da bi bili u velikoj trojki.Pobjedili Slaviju i Celika kuci i odma veliki.Komsije odradite ih veceras sa jedno 4-0 to je moja prognoza.![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
Elmar78430
- Kontakt:
Nadam se bodu danas na Kosevu, bice realno tesko ali nista ne moguce...
Hajmo Velez.
Hajmo Velez.
Dajte link za gledanje vecerasnje tekme.Hvala unaprijed.
Naravno da se zna. To najbolje zna ona vasa legenda sto je 2x bila kaznjavana, cini mi se po godinu dana, za namjestanje utakmica u bivsoj ligi. Pomozi mi reci kako se ono zove....pile87 je napisao/la: Pa zna se kako se i u onome sistemu bilo u vrhu, osvajalo i ispadalo.
Ne treba nam to sad.UPS je napisao/la:Naravno da se zna. To najbolje zna ona vasa legenda sto je 2x bila kaznjavana, cini mi se po godinu dana, za namjestanje utakmica u bivsoj ligi. Pomozi mi reci kako se ono zove....pile87 je napisao/la: Pa zna se kako se i u onome sistemu bilo u vrhu, osvajalo i ispadalo.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Joj kad će počet, giganti se ne sastaju svaki dan. Cijela BiH sa nestrpljenjem čeka sudar.
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
posto ima dosta rodjenih u inostranstvu svoje prijattelje horde pitam ima li igdje link da se gleda tekma na netu jer dosta momaka mi je javilo da nema bht1 ....hvala unaprijed
-
StoneRoses
- Kontakt:
-
zubizareta
- Kontakt:
realno daleko ste vi evo vec par godina iza Manijaka a i Lesinara,nije mjerilo 2 utakmice,poigledaj vam proslu i pretplosu sezonu otisli ste na 2 gostovanjaVELEZDOGROBA je napisao/la:sutra ce cijela drzava da vidi kako igraju dva najbolja kluba uz dvije najbolje navijake grupe.
Fina Gradska sarajevska raja
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, JavierBosnia i 58 gostiju.