Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Dragi moji i drage moje.
Sudija je poznati navijač Chelsija i to nikako ne smijemo zaboraviti, ali i dosta je pomogao Arsenalu jer je Arshavin napravio čist faul nad Kellyijem kojeg nije svirao i imali ste 100 % šansu. Mi smo naš poklon ramazanski iskoristili i zaista ne vidim u čemu je sada problem.
Mene samo interesuje gdje je sada onaj padobranac što Suareza zove rukometašem, da ga pitam neke stvari.
Žao mi vas je, niste to zaslužili, ali sudbina Liverpoola iz zadnje dvije sezone je prešla na vas. Više volim vas gledati na na tv u LP nego ove vještačke plavokose klubove, ali takav je život.
Sudija je poznati navijač Chelsija i to nikako ne smijemo zaboraviti, ali i dosta je pomogao Arsenalu jer je Arshavin napravio čist faul nad Kellyijem kojeg nije svirao i imali ste 100 % šansu. Mi smo naš poklon ramazanski iskoristili i zaista ne vidim u čemu je sada problem.
Mene samo interesuje gdje je sada onaj padobranac što Suareza zove rukometašem, da ga pitam neke stvari.
Žao mi vas je, niste to zaslužili, ali sudbina Liverpoola iz zadnje dvije sezone je prešla na vas. Više volim vas gledati na na tv u LP nego ove vještačke plavokose klubove, ali takav je život.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Hahahaha. Ti si lud covjek.AllGunsBlazing je napisao/la:Prvo nikad ne bih volio da neko drugi dodje, makar to kostalo svih titula, sad da znam da ce otpustiti Wengera ako ispadne od Udinesea a da nakon toga slijedi 100 godina titula, ja opet ne bih volio da Arsenal izgubi... Frimpong moze igrati u svakoj ekipi EPL-a da ne govorim nekim drugim ekipama, momak ce sa utakmicama dobiti i iskustvo sve ostalo vec ima..
Dosta je bilo lijepe igre. Daj da osvojimo nesto. Fkt, ovo ne vodi nigdje, ova situacija izgleda kao da nema izlaza.
Naravno, Wenger mora dovesti pojacanja, ali njegovi mladi puleni se mogu nositi sa Lampardom, Giggsom, Vidicem, Terryem. Sto naravno on nece uciniti.
Kako vam nije dosadilo, poslije svake tekme da slusate price mentality strengtg i te gluposti. Realno, jesu gluposti.
Ramsey je danas jos vise pokazao da ne moze igrati u ovom timu Arsenala. Onako, pored Fabregasa, Nasrija i Jackya je mogao, jer nije imao neku zapazenu ulogu. Ovako, kad mora sam da izgradi akcije, odigra dobar pass, njega nema nigdje.
Jack je klasa. Zbog njega, TV-a i RVP-a gledam ovkav Arsenal.
Vidjece oni sta nam je znacio kad (ako) on ode...armin arsenalovac je napisao/la:Ne kontam sto pricate lose za Nasrija,meni je dosta dobar bio,nmze coek sam,vidite da niko ne igra,koji crni ramsey on je za championshipa,pa kud onaj bendtner nije nasao klub,theo se ubio da udje u igru u 80 min,kad su ovi umorni,dakle iz 3 kola imat cemo svega 1 bod,bit ce tesko vratiti se,al vjerujem da hocemo jer mora na bolje,gore ne moze,ovakvi maleri tesko da ce nas zadesit do kraja sezone,hoce ustvari vs man utd,kad ne budemo imali zadnjeg veznog,al nakon te utakmice stvari ce da krenu na bolje !!!
Izdržati, to je temelj vrline!
Frimpong ce kad se sredi malo mentalno i dobije iskustvo da kida, vec se vidi koliki je to potencijal.
Nije vam bas sve tako crno, nije ova utakmica nikakvo mjerilo, sve je bilo protiv Arsenala.
Nije vam bas sve tako crno, nije ova utakmica nikakvo mjerilo, sve je bilo protiv Arsenala.
Znamo od prosle godine Chelsea-United.Rizah je napisao/la:Dragi moji i drage moje.
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- Megamon
- Kontakt:
Ovom momku se nema sta prigovoriti.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma hej da ovaj Arsenal ima igrace Celika ja bih navijao za isti, ne kazem da NE TREBA otpustiti Wengera vec da necu da navijam protiv Arsenala ma ko ga vodio... A siguran sam da Jack i Frimpong se mogu nositi sa vecinom igraca u EPL..
Celik!3,2,2.
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Ono maloprije pisalo se da su javili da su propali pregovori oko nasrija,jel to neka sala ili zaista jesu,to bi bila dobra vijest pored svih ovih malera !!!
Ove sezone izgleda nit ima ljepe igre nit pobjeda...Edin.- je napisao/la:
Dosta je bilo lijepe igre. Daj da osvojimo nesto. Fkt, ovo ne vodi nigdje, ova situacija izgleda kao da nema izlaza.
Haxonja znamo i mi navijači Liverpoola, prošle godine vodimo 0-1 kod WBA i treba nam ta pobjeda za LP u to vrijeme i on svira dva penala za WBA i mi izgubimo 2-1
Ali eto, vratiće se to kad tad.
Frimpong je legenda samom svojom pojavom, jest on crn ali je brate u duši zelen
Ali eto, vratiće se to kad tad.
Frimpong je legenda samom svojom pojavom, jest on crn ali je brate u duši zelen
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Sad ce ko na sokeru pocet.
"player" is unhappy with the club inability to win.
hahahahahahahh
"player" is unhappy with the club inability to win.
hahahahahahahh
Jest mlad, ali citavu utakmicu je igrao na rubu crvenog kartona. Mora se znat smirit i ako ima 19 godina. Prvi zuti totalno moronski, bezveze se svadja tokom cijele utakmice. Dobar je bio prema naprijed, ali ako se ne varam on je vise DM? A tu je po meni pokazao dosta slabosti. Ali sigurno ima potencijala.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sljedecu sedmicu, sa ovakvom igrom, ima da nam Shrek j*ebe i znanje i imanje...
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Ako pregrmimo sljedecu sedmicu,niko nas nece moci zaustavit xaxaxa,da je bar pregrmit sredinu sljedece sedmice,za sve ostalo ima vremenaProfesor je napisao/la:Sljedecu sedmicu, sa ovakvom igrom, ima da nam Shrek j*ebe i znanje i imanje...
IN ARSENE WE TRUST !!
Nemoj se puno nadati. United ce nas izdominirat na svaki nacin. Jedino ako Wenger ne dovede 2 wc igraca.armin arsenalovac je napisao/la: Ako pregrmimo sljedecu sedmicu,niko nas nece moci zaustavit xaxaxa,da je bar pregrmit sredinu sljedece sedmice,za sve ostalo ima vremena
IN ARSENE WE TRUST !!
Da je "pregrmit", kao sto ti kazes, iducu sezonu. Onda bi izasli jaci. Ovako nam fali mentality strength
Ovu sezonu smo umjesto golova, poceli sakupljat crvene kartone
Uvjek nam je trebala ostrina i kakav igraci u ekipi koji se ne boji uci u duel. Frimpong je takav igrac, al se mora samo malo kontrolirati, i ne razpravljati previse sa sudijama. Ali to bi morao AW da mu objasni prije utakmice...
Uvjek nam je trebala ostrina i kakav igraci u ekipi koji se ne boji uci u duel. Frimpong je takav igrac, al se mora samo malo kontrolirati, i ne razpravljati previse sa sudijama. Ali to bi morao AW da mu objasni prije utakmice...
Još jedno razočarenje,koje se moglo i očekivati,.Ne brine me poraz,nije sramota izgubiti,ali je zabrinjavajuca očajna igra,.Wenger otkaz,slažem se,samo pod uslovom da uprava odriješi kesu,sa ovakvim finansijama sumnjam da može doci neko bolji od Wengera,neko ko ce iz ničega napraviti nešto,.Zašto kriviti Miguela,Jenkinsona,Frimponga,zato što su mladi,neiskusni,neprovjereni igraci koji igraju prvu sezonu u PL,pa ne možeš od njih očekivati igru na nekom visokom nivou,.Aršavin,Walcot dvojac koji danas nije pokazao ništa,zanimljivo je da su imali sličan stil danas,obori glavu i vuci loptu dok je ne izgubiš,a takvi su nam trebali napraviti neki višak na terenu,.Nasri standardno dobar,i mogu da shvatim zašto želi otiči iz Arsenala,novac je jedan od razloga,drugi i možda i onaj bitniji,što ne može čekati da Wenger ponovo od ove djece napravi neku ekipu,koja če konkurisati za prvaka,.Teško je gledati ovakav Arsenal,al biče bolje,sumnjam da od ovog danas može gore,.I da,Wengeru kad več sereš,seri pošteno,daj tu "wonderkid's" u prvi tim,jer od ove sezone i onako ništa ne možeš očekivati,u ostalom sumnjam da Japanac ili Alex mogu odigrati gore nego danas što su odigrali Walcot i Aršavin..
- NoName
- Kontakt:
U stručni štab Arsenala treba hitno kakvog hodžu dovesti, cijelo vrijeme kakve dove da uči. Ovo stvarno nije normalno, povrede, suspenzije, odlasci, greške sudija, sve u svemu katastrofa. K'o da im je neko zapisao.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Megamon
- Kontakt:
Pa Wenger stalno oko klupe dize desnu nogu.NoName je napisao/la:U stručni štab Arsenala treba hitno kakvog hodžu dovesti, cijelo vrijeme kakve dove da uči. Ovo stvarno nije normalno, povrede, suspenzije, odlasci, greške sudija, sve u svemu katastrofa. K'o da im je neko zapisao.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Wenger se nije pojavio na press konferenciji poslije utakmice. Pa koji k on glumi? Ajde batko fino dodji i objasni ljudima zasto tako lose igramo. Il se mozda nije pojavio zbog vec poznatih argumenata koje bi izreko, pa radije nije kratio nase i svoje vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.