FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ha ya
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ha ya » 20 avg 2011, 18:19

joj kad kazu gradi ekipu...pa sto molim te prodaje najbolje igrace??? a dovodi tamo nekakve adilovice,popovice...
Zadnja izmjena: ha ya, dana/u 20 avg 2011, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 20 avg 2011, 18:19

Saurman je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Amar Osim nije postavio klub na noge nego Sabahudin Žujo i sve kloceve koji su došli u Želju poput Adilovića,Nyeme,Selimovića i njima sličnih Osim je odabrao zašto :?: - zato što su ih matični klubovi otpisali i niko drugi ih nije htio a ono najvažnije što su došli dzaba.
Selimovic i Nyema klocevi ? Avdic i Torlak Bundesliga !

Da vam razbijem iluzije nisam pitar naprotiv samo sam realan navijač tima sa Grbavice i btw pratio sam utakmice Želje dok su drugi srali u gaće i jeli pačija go.vna....od slijepog vjerovanja u Osima većina na ovom forumu ne vidi dalje od nosa..sve sami balavici na temi čast izuzetcima.
e onda polako ovjeri knjižicu i počni vaditi nalaze, očigledno imaš manjak nečega u glavi :roll:
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Ikos

Post Postao/la Ikos » 20 avg 2011, 18:19

Saurman je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Amar Osim nije postavio klub na noge nego Sabahudin Žujo i sve kloceve koji su došli u Želju poput Adilovića,Nyeme,Selimovića i njima sličnih Osim je odabrao zašto :?: - zato što su ih matični klubovi otpisali i niko drugi ih nije htio a ono najvažnije što su došli dzaba.

Da vam razbijem iluzije nisam pitar naprotiv samo sam realan navijač tima sa Grbavice i btw pratio sam utakmice Želje dok su drugi srali u gaće i jeli pačija go.vna....od slijepog vjerovanja u Osima većina na ovom forumu ne vidi dalje od nosa..sve sami balavici na temi čast izuzetcima.
A sta ti hoces? Hoces Fergusona? Hoces Kaku? Ako ti se nesvidja ne gledaj i ne slusaj, idi prati Barcelonu i uzivaj. Jesu ti bili dobri Starovlah,Simo,Brkica Hotic?Hoces njih opet i one divne posrane godine nicega realni covjece!

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 20 avg 2011, 18:20

Kolko nas ima tamo?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

user_name
Kontakt:

Post Postao/la user_name » 20 avg 2011, 18:20

;)
Saurman je napisao/la:
Elegant je napisao/la:

De idi prati F.C Bayern....to je za tebe ne obaziri se uopste na zelju i postedi nas svojih izljeva realnosti.. ;)

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 20 avg 2011, 18:20

ragazzidelsud1987 je napisao/la:Kolko nas ima tamo?
Na sc je pisalo oko 500 !

EDIT: Imali smo 11 kornera, i držimo konce igre u svojim rukama. :mrgreen:
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 20 avg 2011, 18:23

Hocemo taj GOOOOOOO!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 avg 2011, 18:23

Saurman je napisao/la:
Elegant je napisao/la:

posto tvrdis da imas godina, posto ti vidis dalje od nosa de mi objasni sta je zujo uradio i sta je njegov poso, daj pusti se te price, ja sam stariji gledo sam zelju i sad ces da nekog prosvjetlis sa pricom kako je zujo nesto uradio sam sebi skaces usta sa tim tvrdnjama... corav covjek kad ode na grbavicu vidi da zujo nista nije uradio i dalje se pisa u kontejnjer, trava raste po tribinama na sjeveru stolice prljave godinama i nijedan wc ne radi i ti ces da pricas kako je zujo nesto uradio, 3 dana moras strazarit pred grbavicom da kupis godisnju itd itd...
Zadnja izmjena: nick, dana/u 20 avg 2011, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 20 avg 2011, 18:23

63. minut - Mali prekid utakmice zbog pirotehnike navijača Željezničara, što je bila prilika za dvostruku izmjenu u Želji. Umjesto Stančeskog i Selimovića u igri su Svraka i Mirsad Bešlija.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 avg 2011, 18:23

Ulazi kapiten, sad će ga zabiti :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 20 avg 2011, 18:25

Bianconeri1988 je napisao/la:Ulazi kapiten, sad će ga zabiti :D
I Svraka je uso :roll:
svoj ti pos'o !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 20 avg 2011, 18:25

svraka? e jbg

NE REPLICIRAJTE VISE SARUMANU ZIVOTA VAM!!!

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 20 avg 2011, 18:26

Hajmoooo ADILOVICU ZABI GA MOLIM TE ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 20 avg 2011, 18:26

63. minut - Mali prekid utakmice zbog pirotehnike navijača Željezničara, što je bila prilika za dvostruku izmjenu u Želji. Umjesto Perice Stančeskog i Vernesa Selimovića u igri su Muamer Svraka i Mirsad Bešlija.

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 20 avg 2011, 18:27

Sad ce oko 80. minute drugi gol za Zelju
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 20 avg 2011, 18:28

Saurman je napisao/la:
Elegant je napisao/la:

Pojma ti nemaš kralju, pojma s pojmom, totalna si neznalica... Ograničen si ko balkon. Prosto me frustrira činjenica da neko ovako javno omalovažva ogromne napore ljudi iz kluba, da obezbijede redovne plate, da rade na modernizaciji kompletne infrastrukture korak po korak..

Pametuješ li ga pametuješ...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

shkembe990
Kontakt:

Post Postao/la shkembe990 » 20 avg 2011, 18:29

gooooooooooooooooooooo zebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 20 avg 2011, 18:29

Pomozi Bozeeeeeeeeeeeeeee, ajde smajke zabi ga ti
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 20 avg 2011, 18:30

Joj što me nervirate, svi ovi što ste išta odgovorili ovom Saurmanu. Neću da vrijeđam i dobijem put u Banoviće, ali ste stvarnno niđe veze. Pokazujete kakav smo narod! Pustite ga više! DOSTA PRIČE O TOME !!! GLUPOSTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ! Ovi što su odmah poletjeli da tjeraju Amara nek ih bude stid ostaviti više ikada ijedan post o Želji ovdje ili bilo gdje, sram vas bilo. Isto amebe razvezali priču sa ovim, dosta več jednom, ignorišite nekad nešto. HAJDE ŽELJO!

@papasthopulos : ja volim Želju više od Reprezentacije, ti voli šta hoćeš jarane, ali ako nemaš šta drugo pisati za Želju nemoj onda ovdje :D Poz brata !
Osim - drugo ime za Želju !

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 20 avg 2011, 18:31

shkembe990 je napisao/la:gooooooooooooooooooooo zebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:?: :?: :?: :?:
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Levin i 40 gostiju.