FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Loži nas ovaj! 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trolladmirone je napisao/la:shkembe990 je napisao/la:gooooooooooooooooooooo zebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
![]()
![]()
71. minut - Slobodan udarac za Željezničar na ivici šesnaesterca! Loptu namješta Zajko Zeba!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
- Kontakt:
treba ga trajno banovatiadmirone je napisao/la:shkembe990 je napisao/la:gooooooooooooooooooooo zebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
![]()
![]()
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
71. minut - Slobodan udarac za Željezničar na ivici šesnaesterca! Loptu namješta Zajko Zeba!
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
72. minut - Kakva prilika za Željezničar! Zeba je šutirao po zemlji, Fejzić je odbranio, lopta dolazi za Adilovića koji sa sedam metara šutira, a Mišić spavaša mrežu i sa gol linije izbija u polje.
Zadnja izmjena: babilonTM, dana/u 20 avg 2011, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
72. minut - Kakva prilika za Željezničar! Zeba je šutirao po zemlji, Fejzić je odbranio, lopta dolazi za Adilovića koji sa sedam metara šutira, a Mišić spavaša mrežu i sa gol linije izbija u polje.
INTER SIAMO NOI ! ! !
sa gol linio izbacio Mišić
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
-
- Kontakt:
Osim mora u ekipi imati jednog Popovica.
ima li gdje radio prenos..
ovi na radi federacije samo izvjestavaju rezultat nikako da se direktno ukljuce..!!
ovi na radi federacije samo izvjestavaju rezultat nikako da se direktno ukljuce..!!
"72. minut - Kakva prilika za Željezničar! Zeba je šutirao po zemlji, Fejzić je odbranio, lopta dolazi za Adilovića koji sa sedam metara šutira, a Mišić spavaša mrežu i sa gol linije izbija u polje. "
OJJJJ ŠTO NAM JE OVO NEŠTO BLISKO. I Što će nas koštati jednom...
OJJJJ ŠTO NAM JE OVO NEŠTO BLISKO. I Što će nas koštati jednom...
Osim - drugo ime za Želju !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Kad nam se vrati kao protiv Širokog!Uh, što su sada propustili gosti iz Sarajeva. Prvo Savić, a onda iz drugog pokušaja i Adilović. Dvojica gostujućih fudbalera bili su sami pred Fejzićem.
Izašao Adilović ušao Ramić!
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 20 avg 2011, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!
http://www.streamingthe.net/BH-Radio-1- ... 3&player=1user_name je napisao/la:ima li gdje radio prenos..
Bianconeri1988 je napisao/la:Kad nam se vrati kao protiv Širokog!Uh, što su sada propustili gosti iz Sarajeva. Prvo Savić, a onda iz drugog pokušaja i Adilović. Dvojica gostujućih fudbalera bili su sami pred Fejzićem.
Kao i protiv Izraelaca na Koševu...
FORZA!!!
-
- Kontakt:
adilovicu, adilovicu... 

-
- Kontakt:
Ajde Zeljoooooooooooooo molim teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
Evo ušao Ramić umjesto Adil bega, valjda ćemo ga sad ugurat...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne nego golgeter Adilovic, kad smo vam govorili da ne valja vi ste nama govorili da smo ljubomorni, eto sad se sve vidi, ne moze ovaj igrati za vrbanjusu..Iker C je napisao/la:Ovakve prilike samo mi promašujemo.
Celik!3,2,2.
Adilovic opet promasio 100 % .. njegova treca danas
cao !AllGunsBlazing je napisao/la:Ne nego golgeter Adilovic, kad smo vam govorili da ne valja vi ste nama govorili da smo ljubomorni, eto sad se sve vidi, ne moze ovaj igrati za vrbanjusu..Iker C je napisao/la:Ovakve prilike samo mi promašujemo.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 47 gostiju.