FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Capt_Billy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Veceras treba da se odradi kazneni trening. Da im se dusa uzme, pa da se nauce neke stvari!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Da vam nije bilo osima ne biste vidjeli Evrope još sedam godina.Saurman je napisao/la:Ne znam šta se čudite zar je neko normalan očekivao pobjedu , amateri iz Travnika su ipak prevelik zalogaj za iskusnog stručnjaka kao što je Osim.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
On je otjero i haubicu i rowu a ostavio oovg kretena koji nemoze zakucat loptu u prazan go 
svoj ti pos'o !
Šta bi tek bilo da nemate najtrofejnijeg trenera i da vam ne donosi svake godine trofej, ko što imaju Arsenal, Inter, Barca, Real,...?!
Bil' vi to uopće mogli pojmiti, taj neprofesionalizam?
Bil' vi to uopće mogli pojmiti, taj neprofesionalizam?
Ne, najbitnije je sta ti mislis koji nisi mak'o od tastature. ma ne valja adilovic, garant fulio PRAZAN golspizz je napisao/la: Najgore je kad nas ovi napaceni pitari pocnu ko fol tješiti...a zapravio svršio od srece maloprije.
Ma sikter
a rowa je mogoGrbavica moj zivot je napisao/la:On je otjero i haubicu i rowu a ostavio oovg kretena koji nemoze zakucat loptu u prazan go
joj lesinara sto su se skupili
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Željo je Željo i proradit će kad tad, a Adilović nije zaslužio Željin dres, šta je fulao nevjerovatno...
0:3underground je napisao/la:sto ce vas adilovic usrecit niste ni svjesni
osim srucnjak u procjeni kvaliteta igraca nema sta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Bolje da je nije vidio bar se nebi blamirali protiv Macabija.dzenan01 je napisao/la:Da vam nije bilo osima ne biste vidjeli Evrope još sedam godina.Saurman je napisao/la:Ne znam šta se čudite zar je neko normalan očekivao pobjedu , amateri iz Travnika su ipak prevelik zalogaj za iskusnog stručnjaka kao što je Osim.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ove godine vam mozda i pomognemo da vas u drugu ligu gurnemoAd0 je napisao/la:0:3underground je napisao/la:sto ce vas adilovic usrecit niste ni svjesni
![]()
![]()
![]()
![]()
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ma mogo je vjerujnick je napisao/la:a rowa je mogoGrbavica moj zivot je napisao/la:On je otjero i haubicu i rowu a ostavio oovg kretena koji nemoze zakucat loptu u prazan go
joj lesinara sto su se skupili
svoj ti pos'o !
cc, pacenikSaurman je napisao/la:Bolje da je nije vidio bar se nebi blamirali protiv Macabija.dzenan01 je napisao/la:Da vam nije bilo osima ne biste vidjeli Evrope još sedam godina.Saurman je napisao/la:Ne znam šta se čudite zar je neko normalan očekivao pobjedu , amateri iz Travnika su ipak prevelik zalogaj za iskusnog stručnjaka kao što je Osim.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
IDEMO DALJE !
I PRESTANITE SRATI I PO OSIMU I PO OSTALIM DOK NE VIDIMO IZVJEŠTAJ I DOK NE ČUJEMO OD MOMAKA KOJI SU BILI U TRAVNIKU
I PRESTANITE SRATI I PO OSIMU I PO OSTALIM DOK NE VIDIMO IZVJEŠTAJ I DOK NE ČUJEMO OD MOMAKA KOJI SU BILI U TRAVNIKU
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI
THC U KRVI
InsAllah !!!avenija je napisao/la:daj boze druge lige amin !Ba Ze je napisao/la:druga ligaavenija je napisao/la:adilovic seki ! hvala
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
posmatrac sa juga 87
- Kontakt:
**** smo mrtva, mi mozemo samo na grbavici pobjediti, nigdje vise....
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
- underground
- Kontakt:
iz tvog posta u Bozije usiArgentina je napisao/la:Ove godine vam mozda i pomognemo da vas u drugu ligu gurnemoAd0 je napisao/la:0:3underground je napisao/la:sto ce vas adilovic usrecit niste ni svjesni
![]()
![]()
![]()
![]()
UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
hoce akoBogda naredne sezoneAlemC85 je napisao/la:Željo je Željo i proradit će kad tad, a Adilović nije zaslužio Željin dres, šta je fulao nevjerovatno...
Za zivot cijeli!
Vi ste briljirali protiv Sparte, svaka cast.Saurman je napisao/la:Bolje da je nije vidio bar se nebi blamirali protiv Macabija.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jos je ovo dobro samo boga molite da vam se Zeba ne povrijedi ili slucajno ode. Jer je to jedini igrac u ekipi koji zna lopte.
Prije mjesec dana prica o prekucavanjima , svemirskim brodovima itd. Sada glup osjecaj zar ne ??!!!!
Visoko ste poletili bez pokrica ... I sto manje budete velicali Osima kao menadzera i trenerea to bolje po vas. Njemu je licna sujeta bitnija od igracki tehnicko kvaliteta ekipe. Nego ga krivo pogleda od igraca odma ga precrta,kazni , klupa ovo ono. Nikad ih on ne moze kazniti koliko oni mogu lose igrati. On treba sa istom kritickom lupom da posmatra samog sebe pa onda i igrace. Puno je bolji ekonom nego menadzer , sto prije to skontate to bolje. Ne trebate ga tjerati samo malo usmjeriti. Kod kojeg se to igraca osjetilo kvalitetno poboljsanje od kada ga Osim trenira. Koje su to takticke zamisli osim jednog napadaca gdje se vidi neka trenerska konta ??
Prije mjesec dana prica o prekucavanjima , svemirskim brodovima itd. Sada glup osjecaj zar ne ??!!!!
Visoko ste poletili bez pokrica ... I sto manje budete velicali Osima kao menadzera i trenerea to bolje po vas. Njemu je licna sujeta bitnija od igracki tehnicko kvaliteta ekipe. Nego ga krivo pogleda od igraca odma ga precrta,kazni , klupa ovo ono. Nikad ih on ne moze kazniti koliko oni mogu lose igrati. On treba sa istom kritickom lupom da posmatra samog sebe pa onda i igrace. Puno je bolji ekonom nego menadzer , sto prije to skontate to bolje. Ne trebate ga tjerati samo malo usmjeriti. Kod kojeg se to igraca osjetilo kvalitetno poboljsanje od kada ga Osim trenira. Koje su to takticke zamisli osim jednog napadaca gdje se vidi neka trenerska konta ??
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Lazar Popović
- Kontakt:
Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazare, hajdeeee Laaaaaaazareeeeeeee
Naprijed, naprijed Željo volim te
Ludo ja, ko nikoga ale ale ale aleoo
-------------------------------------------
Ludo ja, ko nikoga ale ale ale aleoo
-------------------------------------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.