FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Saurman
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Saurman » 20 avg 2011, 19:12

dzenan01 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ne znam šta se čudite zar je neko normalan očekivao pobjedu , amateri iz Travnika su ipak prevelik zalogaj za iskusnog stručnjaka kao što je Osim.
Da vam nije bilo osima ne biste vidjeli Evrope još sedam godina.
Bolje da je nije vidio bar se nebi blamirali protiv Macabija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 20 avg 2011, 19:13

Ad0 je napisao/la:
underground je napisao/la:sto ce vas adilovic usrecit niste ni svjesni

osim srucnjak u procjeni kvaliteta igraca nema sta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
0:3 :arrow:
Ove godine vam mozda i pomognemo da vas u drugu ligu gurnemo :D
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 20 avg 2011, 19:13

nick je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:On je otjero i haubicu i rowu a ostavio oovg kretena koji nemoze zakucat loptu u prazan go :(
a rowa je mogo :D

joj lesinara sto su se skupili
Ma mogo je vjeruj
svoj ti pos'o !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 avg 2011, 19:13

Saurman je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ne znam šta se čudite zar je neko normalan očekivao pobjedu , amateri iz Travnika su ipak prevelik zalogaj za iskusnog stručnjaka kao što je Osim.
Da vam nije bilo osima ne biste vidjeli Evrope još sedam godina.
Bolje da je nije vidio bar se nebi blamirali protiv Macabija.
cc, pacenik
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Ba Ze
Kontakt:

Post Postao/la Ba Ze » 20 avg 2011, 19:13

IDEMO DALJE !
I PRESTANITE SRATI I PO OSIMU I PO OSTALIM DOK NE VIDIMO IZVJEŠTAJ I DOK NE ČUJEMO OD MOMAKA KOJI SU BILI U TRAVNIKU ;)
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 avg 2011, 19:14

avenija je napisao/la:
Ba Ze je napisao/la:
avenija je napisao/la:adilovic seki ! hvala
druga liga ;)
daj boze druge lige amin !
InsAllah !!!
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 20 avg 2011, 19:14

**** smo mrtva, mi mozemo samo na grbavici pobjediti, nigdje vise....
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 20 avg 2011, 19:15

Argentina je napisao/la:
Ad0 je napisao/la:
underground je napisao/la:sto ce vas adilovic usrecit niste ni svjesni

osim srucnjak u procjeni kvaliteta igraca nema sta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
0:3 :arrow:
Ove godine vam mozda i pomognemo da vas u drugu ligu gurnemo :D
iz tvog posta u Bozije usi 8-)
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 20 avg 2011, 19:15

AlemC85 je napisao/la:Željo je Željo i proradit će kad tad, a Adilović nije zaslužio Željin dres, šta je fulao nevjerovatno...
hoce akoBogda naredne sezone
Za zivot cijeli!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 avg 2011, 19:15

Saurman je napisao/la:Bolje da je nije vidio bar se nebi blamirali protiv Macabija.
Vi ste briljirali protiv Sparte, svaka cast.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 20 avg 2011, 19:16

Jos je ovo dobro samo boga molite da vam se Zeba ne povrijedi ili slucajno ode. Jer je to jedini igrac u ekipi koji zna lopte.

Prije mjesec dana prica o prekucavanjima , svemirskim brodovima itd. Sada glup osjecaj zar ne ??!!!!

Visoko ste poletili bez pokrica ... I sto manje budete velicali Osima kao menadzera i trenerea to bolje po vas. Njemu je licna sujeta bitnija od igracki tehnicko kvaliteta ekipe. Nego ga krivo pogleda od igraca odma ga precrta,kazni , klupa ovo ono. Nikad ih on ne moze kazniti koliko oni mogu lose igrati. On treba sa istom kritickom lupom da posmatra samog sebe pa onda i igrace. Puno je bolji ekonom nego menadzer , sto prije to skontate to bolje. Ne trebate ga tjerati samo malo usmjeriti. Kod kojeg se to igraca osjetilo kvalitetno poboljsanje od kada ga Osim trenira. Koje su to takticke zamisli osim jednog napadaca gdje se vidi neka trenerska konta ??
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Lazar Popović
Kontakt:

Post Postao/la Lazar Popović » 20 avg 2011, 19:18

Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazare, hajdeeee Laaaaaaazareeeeeeee
Naprijed, naprijed Željo volim te
Ludo ja, ko nikoga ale ale ale aleoo
-------------------------------------------
Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazare, hajdeeee Laaaaaaazareeeeeeee

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 20 avg 2011, 19:18

kimbo je napisao/la:Jos je ovo dobro samo boga molite da vam se Zeba ne povrijedi ili slucajno ode. Jer je to jedini igrac u ekipi koji zna lopte.

Prije mjesec dana prica o prekucavanjima , svemirskim brodovima itd. Sada glup osjecaj zar ne ??!!!!

Visoko ste poletili bez pokrica ... I sto manje budete velicali Osima kao menadzera i trenerea to bolje po vas. Njemu je licna sujeta bitnija od igracki tehnicko kvaliteta ekipe. Nego ga krivo pogleda od igraca odma ga precrta,kazni , klupa ovo ono. Nikad ih on ne moze kazniti koliko oni mogu lose igrati. On treba sa istom kritickom lupom da posmatra samog sebe pa onda i igrace. Puno je bolji ekonom nego menadzer , sto prije to skontate to bolje. Ne trebate ga tjerati samo malo usmjeriti. Kod kojeg se to igraca osjetilo kvalitetno poboljsanje od kada ga Osim trenira. Koje su to takticke zamisli osim jednog napadaca gdje se vidi neka trenerska konta ??
Nista onda dovešćemoo Piku :lol:

Ovolika navala pacenika ostalih klubova govori samo jedno : Željezničar je najveći klub i BIH i svi samo nas gledaju pod lupom.
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 20 avg 2011, 19:20

kimbo je napisao/la:Jos je ovo dobro samo boga molite da vam se Zeba ne povrijedi ili slucajno ode. Jer je to jedini igrac u ekipi koji zna lopte.

Probajte u Mostaru biti najbolji klub, pa Hercegovini pa ako to dvoje ikada uspijete pokusajte biti u BiH u prvih 5...mislim da taj isto Amar nikada nije izgubio od tog tvog Veleza, u ovom mandatu od 2009-te ima 100% ucinak

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 avg 2011, 19:21

Mislim da je doslo vrijeme i da se sa Amara Osima skine cin nedodriljive osobe u Zelji. Ova dva poraza u ovoj sezoni su iskljucivo njegova krivica. Protiv Sirokog posmatra kako igraci pomenute ekipe prolaze po desnoj strani i stvaraju opasnost pred golom i doticni nepokazuje reakciju da u igru ubaci Markovica, i mi i pored odlicne igre gubimo siguran bod koji smo imali u dzepu.
Danas gubimo opet utakmicu u kojoj smo dominirali u drugom dijelu igre zahvaljujuci sto doticni nezna dovesti kvalitetnog napadaca koji ce loptu znati pospremiti u mrezu, i ovo nam se evo desava vec dvije i pol godine i nikako da nauci iz svojih greski.
Ako ste vi zadovoljni sto se mi brukamo po nekim "livadama" i penzioneri nas rastavljaju na proste faktore onda nek Vam je sa srecom, no ja nisam.
Vec nakon tri kola mozemo zaboraviti na titulu, jer ce Sarajevo i Siroki/Borac pobjeci na sest bodova, a to necemo stizati na Kosevu ili u BL.
I za kraj se treba postaviti pitanje gdje je novac od transfera pojednih igraca, svako bi razumio da se ulaze u neke druge stvari - kao sto je to prosle godine uradio Stuttgart i sav novac ulozio u stadion - ali ni po jednom pitanju nema pomaka.

PS: Sto prije neki shvate da ova ekipa nema kvalitet sa prosjecnim igracima drugih klubova, bit ce im lakse kasnije podnijeti cinjenicu da nam ove godine slijedi borba za cetvrtu poziciju zajedno sa Zrinjskim jer su prve tri pozicije rezervisane za Siroki, Borac i Sarajevo.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

casual1987
Kontakt:

Post Postao/la casual1987 » 20 avg 2011, 19:21

ko ce se sa nama ove godine boriti za titulu plavo proljecasi ... :lol: :lol: :lol:
Plavo oko plakalo je mnogo snova nestalo je samo suze kapi kise i nista vise

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 20 avg 2011, 19:21

Kimbo, kakav god da je mi cemo opet uzeti jednu titulu ove godine.
Alo ovo danas je bruka, nevidjena bruka **** ih Varupa sve skupa sa Amarom na celu. Sve kazniti, od Amara pa do ekonoma, **** vas Varupa jos jednom.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 20 avg 2011, 19:22

Grbavica moj zivot je napisao/la:On je otjero i haubicu i rowu a ostavio oovg kretena koji nemoze zakucat loptu u prazan go :(
haubica kralj :D

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 20 avg 2011, 19:23

amerosm je napisao/la:Mislim da je doslo vrijeme i da se sa Amara Osima skine cin nedodriljive osobe u Zelji. Ova dva poraza u ovoj sezoni su iskljucivo njegova krivica. Protiv Sirokog posmatra kako igraci pomenute ekipe prolaze po desnoj strani i stvaraju opasnost pred golom i doticni nepokazuje reakciju da u igru ubaci Markovica, i mi i pored odlicne igre gubimo siguran bod koji smo imali u dzepu.
Danas gubimo opet utakmicu u kojoj smo dominirali u drugom dijelu igre zahvaljujuci sto doticni nezna dovesti kvalitetnog napadaca koji ce loptu znati pospremiti u mrezu, i ovo nam se evo desava vec dvije i pol godine i nikako da nauci iz svojih greski.
Ako ste vi zadovoljni sto se mi brukamo po nekim "livadama" i penzioneri nas rastavljaju na proste faktore onda nek Vam je sa srecom, no ja nisam.
Vec nakon tri kola mozemo zaboraviti na titulu, jer ce Sarajevo i Siroki/Borac pobjeci na sest bodova, a to necemo stizati na Kosevu ili u BL.
I za kraj se treba postaviti pitanje gdje je novac od transfera pojednih igraca, svako bi razumio da se ulaze u neke druge stvari - kao sto je to prosle godine uradio Stuttgart i sav novac ulozio u stadion - ali ni po jednom pitanju nema pomaka.

PS: Sto prije neki shvate da ova ekipa nema kvalitet sa prosjecnim igracima drugih klubova, bit ce im lakse kasnije podnijeti cinjenicu da nam ove godine slijedi borba za cetvrtu poziciju zajedno sa Zrinjskim jer su prve tri pozicije rezervisane za Siroki, Borac i Sarajevo.

Markovic je bio povrijedjen protiv Sirokog!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 20 avg 2011, 19:24

Sad Adilovic ne valja,a kad je dolazio predstavljen je najboljim napadacem lige.Mislim da ste trebali uvaziti misljenje Robijasa o njemu :D .
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Laudrup, Levin i 48 gostiju.